Jeah!
megvan az agy is meg a felni is!
Kornél!
akkor hogyan legyen? szólsz Te hocsának hogy lenne egy haverod akinek be kéne füzni a kerekét és akkor elvállalja? mer telefonon engem elküldtek hogy sok a melójuk :\
beszélj vele lécccci!! esetleg árat ha tudsz kérdezni az jo lenne.
aztán én akkor elvinném sopronba a cuccot és amikor van ideje megcsinálja.
ja meg majd azt mondd meg légyszi hogy pontosan hova is kéne mennem )
EZER KÖSZ!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. április 30. - 14:01
Írta 2005. április 30. - 12:43
Kornel! Azert sikerult elsore kiszurni a csajt;)
Matt! Akkor alakul a dolog!
Esetleg jovo heten fel tudnek kalandozni?
Edit1: vagy az meg erettsegi szagu?
Edit2: Illuz! VAn egy elado bringam. Ha erdekel megbeszelhetjuk:)
Matt! Akkor alakul a dolog!
Esetleg jovo heten fel tudnek kalandozni?
Edit1: vagy az meg erettsegi szagu?
Edit2: Illuz! VAn egy elado bringam. Ha erdekel megbeszelhetjuk:)
Írta 2005. április 30. - 00:09
Hát srácok, ne nagyon várjatok reggel, mert nem hiszem, hogy fel tudok kelni, majd talán legközelebb. A mai tekerés eléggé lefárasztott. Végig fel tudtam tekerni mindenhol, igaz rohadt lassan, de azért ment. Lefele meg egy álom volt. Olyan, mintha a teljes kõszegi hegység le lenne aszfaltozva tükörsima osztrák aszfalttal.
Írta 2005. április 29. - 21:31
értem, köszi!
jah, 10-én van az uccsó írásbeli, akkor azt a pár napot már valahogy csak kibírom. csak nem tom mikor lenne idõm felvinni. de majd valahogy megoldom. meg elõbb kézben kéne lennie a felninek meg az agynak )
köszi!
jah, 10-én van az uccsó írásbeli, akkor azt a pár napot már valahogy csak kibírom. csak nem tom mikor lenne idõm felvinni. de majd valahogy megoldom. meg elõbb kézben kéne lennie a felninek meg az agynak )
köszi!
Írta 2005. április 29. - 21:24
MaTT, nemtom` pontosan a fuzes mennyi volt, mert o hozta a gumit is, szal nem tom... Egyebkent majus 9ig nem tud vallalni semmit, mert elotte van a flash across maraton, es azt ok szervezik, sajnos nem er ra.. de ha jol tudom, akkor az meg erettsegi elott van, szal 12re mar szerintem vissza is jonne a kerek, ha pl 9en felkuldod.
Írta 2005. április 29. - 21:20
Ejj Sala, miert nem a nagyobb resznel ugrottal? Es ki az a lany a hatterben? Nagyon ugyes vagy, csak igy tovabb! HAJRA SALA!!!!!!
Írta 2005. április 29. - 21:14
jaja! sok cseresznyét sala!
Kornél Te se emléxel hocsa mennyiér füzte a kereket? mer elvileg megcsinálnák itt koczkáék is de aranyáron igen el vannak szállva ilyen apró dolgokban..
agy ugy néz ki most már tuti lesz. ha megjön a menetes akkor az ha nem akkor a tárcsást veszem meg. + weinman dm30 felni. ebikeról meg rendelek kenda k-rad streetgumit )
úgy kéne összehozni hogy érettségi után jövõ hét szerdán már menetkész legyen.örülne a fejem rendesen. tegnap kölcsön bicoval kicsit kiéltem magam, de most már nagggyon hiányzik a bicózás!
Kornél Te se emléxel hocsa mennyiér füzte a kereket? mer elvileg megcsinálnák itt koczkáék is de aranyáron igen el vannak szállva ilyen apró dolgokban..
agy ugy néz ki most már tuti lesz. ha megjön a menetes akkor az ha nem akkor a tárcsást veszem meg. + weinman dm30 felni. ebikeról meg rendelek kenda k-rad streetgumit )
úgy kéne összehozni hogy érettségi után jövõ hét szerdán már menetkész legyen.örülne a fejem rendesen. tegnap kölcsön bicoval kicsit kiéltem magam, de most már nagggyon hiányzik a bicózás!
Írta 2005. április 29. - 21:07
Írta 2005. április 29. - 21:05
HAJRA SALA!!! A kepeket felrakom az oldalra, ha nem hozol rank szegyent..)
Maul, Hulp, meg aki meg jonne: reggel 9 emlekmu!
Maul, Hulp, meg aki meg jonne: reggel 9 emlekmu!
Írta 2005. április 29. - 20:30
Nahh tessék nekem jól szorítani holnap az idõmérõn és vasárnap a versenyen!!!!
Jahh és csekk tisz: http://pix.bikemag.hu/album490
Jahh és csekk tisz: http://pix.bikemag.hu/album490
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. április 29. - 19:39
Ha jó idõ lesz, akkor én megyek. Természetesen csak nézõnek, illetve szívesen kamerázok, meg fényképezek, ha van hozzá gép. De max 11-ig maradok.
Írta 2005. április 29. - 19:15
Írta 2005. április 29. - 18:14
juteszembe.
tegnap fél8 8körül nem voltál kinn illuz? én voltam az aki jött, meg lenyúlta Attila bringáját
amugy hogy hívnak?
tegnap fél8 8körül nem voltál kinn illuz? én voltam az aki jött, meg lenyúlta Attila bringáját
amugy hogy hívnak?
Írta 2005. április 29. - 17:54
Nyugi Maul
van itt egy srác kõszegen aki tényleg hasonlít a Harry Potterra aztán azér hvják úgy
de én nem õ vagyok.
engem [mett]-nek vagy máténak szoktak szólítani.
ha majd kész lesz a bringám biztos taláxunk )
van itt egy srác kõszegen aki tényleg hasonlít a Harry Potterra aztán azér hvják úgy
de én nem õ vagyok.
engem [mett]-nek vagy máténak szoktak szólítani.
ha majd kész lesz a bringám biztos taláxunk )
Írta 2005. április 29. - 17:32
Milyen Potter??? Mirõl beszélsz te! Nem elég hogy új vagy, de még baszogatod is a Mattot! Gondolkozzál már el egy kicsit!
Írta 2005. április 29. - 13:26
matt az egyetlen? amugy most ujonc vagyok még arrafele, 1 hete kezdtem el bicózni rendesen...aza gyerek vagyok amelyik egy piros neuzerrel van kint... merevvilla, elõl cnc-zett duplafalu felni, hátul krómozott duplafalu... csak nem a potter vagy? ;] téged hogy szólitanak arrafele? engem sehogy
Írta 2005. április 29. - 12:53
Írta 2005. április 29. - 12:46
Azért az már annyira nincs is korán. Beszélek a Krisztiánnal, hogy jön-e. De én max 11-ig maradok csak, mert haza kell még jönni, kajálni, és utána irány Kõszeg.
Írta 2005. április 29. - 11:44
Hi!
Maul, akkor reggel 9kor emlékmû? Hulp, te is gyere, meg ha McClane, te is!! És biczó is, van sok jó letörés!!!!
Maul, akkor reggel 9kor emlékmû? Hulp, te is gyere, meg ha McClane, te is!! És biczó is, van sok jó letörés!!!!
Írta 2005. április 28. - 22:31
szia illu'Z!
én vagyok itt egyedül kõszegi eddig. ezek szerint most már nem?
szoktam várároknál lenni jah, csak mostánában keveset bringa hiányában..
Te ki vagy?
üdv!
Matt
én vagyok itt egyedül kõszegi eddig. ezek szerint most már nem?
szoktam várároknál lenni jah, csak mostánában keveset bringa hiányában..
Te ki vagy?
üdv!
Matt