Sajnos semmi kép nincs nálam. Még a múltkoriakat is elfelejtettem elkérni a Vidámtól. Tegnap meg csak a Cornelnál volt fényképezõgép, Vidám nem hozta el az övét. Sajnos nem tudok semmit feltölteni. Megnéztem viszont a videót tegnap este, amit csináltunk, egész jó volt, bár természetesen meg kell vágni, mert így azért nem az igazi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. május 15. - 11:59
Írta 2005. május 15. - 10:44
Igen, ma lesz a mûtétje! Anno a Gergõ is hasonlóan esett, csak neki a szalagok szakadtak el. Az orvos azt mondta, hogy a tekerés jót tesz neki, remélem ebben az esetben is ez lesz, bár a zúzást el kell felejteni.
Délután felhívom,mi van vele.
Hulp, képek vannak a tegnapi napról? Cornel-ról? McClane-rõl? Matt bicajáról? Amit tudsz, tegyél fel a tárhelyre!
Délután felhívom,mi van vele.
Hulp, képek vannak a tegnapi napról? Cornel-ról? McClane-rõl? Matt bicajáról? Amit tudsz, tegyél fel a tárhelyre!
Írta 2005. május 15. - 10:32
Volt még egy srác aki esett, õ sípcsonttal akarta szétrúgni a fát. Most van neki kétszer akkora búbja, mint az egész sípcsontja. Rajta mondjuk segített volna a sípcsontvédõ. Cornelon sajnos nem, mert nyújtott lábbal érkezett le, és összekoppantak a csontok. Letörött egy darab az egyik csontból és csavarozni kell meg minden. Még nem mûtötték meg, talán majd ma.
Írta 2005. május 15. - 10:15
Sajnalom Cornel. Remelem hamar felepulsz. Elofordul sajna ilyen. De utolag konnyen okos az ember... Sok sikert a mutethez, marmintha szokas ilyet mondani.
Írta 2005. május 15. - 10:14
Írta 2005. május 15. - 10:13
Írta 2005. május 15. - 09:47
Beszéltem Cornellal, kórházban van, ma mûtik...
Az volt a baj, hogy valaki elesett elötte, és õ letért a nyomvonalról, és egy kõ megdobta! Biczó állítólag mindent látott, remélemjön, és elmondja mi volt.
Ez a DH pálya már sok mindent okozott nekünk, elég, ha csak a versenyre gondolunk, többet estem ott, mint egész évben máshol!
Az volt a baj, hogy valaki elesett elötte, és õ letért a nyomvonalról, és egy kõ megdobta! Biczó állítólag mindent látott, remélemjön, és elmondja mi volt.
Ez a DH pálya már sok mindent okozott nekünk, elég, ha csak a versenyre gondolunk, többet estem ott, mint egész évben máshol!
Írta 2005. május 15. - 09:29
Hát az lószar egy rész az biztos! A versenyen is kitörte valaki ott a bokáját....
Ráférne már egy kis pályamódosítás Kõszegre!
Ráférne már egy kis pályamódosítás Kõszegre!
Írta 2005. május 15. - 07:35
Jézus!! Az a rész nagyon gáz, én is ott szálltam el! Mi van veled, Cornel?? Remélem hamarosan minden rendben lesz, bár a térd nagyon kemény dolog! Térdvédõt használtál? Nem mintha segített volna, de gondolom így le is horzsoltad nagyon..:glaszcze:
Pontosan mi történt? Én anno (és bocika is) a fák között kötöttünk ki, mert gyorsan mentünk, és lesodródtunk az útról. Ez volt most is?
Pontosan mi történt? Én anno (és bocika is) a fák között kötöttünk ki, mert gyorsan mentünk, és lesodródtunk az útról. Ez volt most is?
Írta 2005. május 15. - 03:30
Írta 2005. május 14. - 23:47
Cornéllal történt egy kis baleset
beton-ugrató elõtt ledobta a lova aztán a pár méteres repülést lábbal tompította és kificamodott(?) a térde... sajna ugy kellett levinni autoval mert nem tudott ráállni se.
remélem már jobban vagy Cornel!
ugye bementetek a balasetire?!
írj mihamarabb!
amugy ugyanaz a kanyar ahol ha jol tom te is elszálltál Kornél.
szopatós egy rész :no:
okosan mindenki!
beton-ugrató elõtt ledobta a lova aztán a pár méteres repülést lábbal tompította és kificamodott(?) a térde... sajna ugy kellett levinni autoval mert nem tudott ráállni se.
remélem már jobban vagy Cornel!
ugye bementetek a balasetire?!
írj mihamarabb!
amugy ugyanaz a kanyar ahol ha jol tom te is elszálltál Kornél.
szopatós egy rész :no:
okosan mindenki!
Írta 2005. május 14. - 21:46
Ooops, most nézem, csak Maul képei vannak fent, bocs!
Cornel, alig várom már a képeid!!! Még nem értetek haza?
Cornel, alig várom már a képeid!!! Még nem értetek haza?
Írta 2005. május 14. - 21:30
Fasza a gépet Ranger, a rockring az Sala mûvek?
Tényleg jó volt a nap, csak várni kell a képekre, Maul még nem ébredt fel..
Cornel, a többi kép mikor lesz meg? Kõszeg, meg a riderek, stb..?
Tényleg jó volt a nap, csak várni kell a képekre, Maul még nem ébredt fel..
Cornel, a többi kép mikor lesz meg? Kõszeg, meg a riderek, stb..?
Írta 2005. május 14. - 20:46
Írta 2005. május 14. - 20:42
Maul. Mire gondolsz? Mirol kellett volna dontenem? Merevvilla? Megnezted a new dealt?
Matt! Nemtod veletlenul hogy hany kg a kicsike?
Matt! Nemtod veletlenul hogy hany kg a kicsike?
Írta 2005. május 14. - 20:20
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. május 14. - 19:07
Nah!
Kellemes volt ez a mai tekerés!
Nagyon tetszik az új bike Matt!
Trueman akkor végülis hogy döntöttél?
Kellemes volt ez a mai tekerés!
Nagyon tetszik az új bike Matt!
Trueman akkor végülis hogy döntöttél?
Írta 2005. május 14. - 14:44
Ja es megvalami. Pl Maul. http://www.pinkbike.com/modules/video/ bye
Írta 2005. május 14. - 13:31
Kornel! JO volt. Felmentem. Maullal vartunk egymasra 15 percet, mert nem lattuk egymast egy csuklosbusztol:D Aztan elmentunk Canyonba. Meg megvolt a masina. Csinaltam par ocska fenykepet. Gyonyorkodtem. Atmentunk a masik boltba. Teblaboltunk egy kicsit, meg valami kecske kerdezgetett ezt-azt. Utana vissza az allomasra. Vartunk, busz,haza:) Roviden ennyi. Irtam par sort a milyen bringat vegyek-be
Edit: Matt! Te mit keresel itt?! Hogy hogy nem tekersz?
Edit: Matt! Te mit keresel itt?! Hogy hogy nem tekersz?