És hogy rögzíted a bringát ? Ez csak magasan tartja, hogy ne kelljen lehajolnod. Mert az a lényeg az állványban, hogy fixen fogja a bringát, a vázat megfogva valahol.
Vagy tévedek ?
Az a funkció még hiányzik....most készül

És hogy rögzíted a bringát ? Ez csak magasan tartja, hogy ne kelljen lehajolnod. Mert az a lényeg az állványban, hogy fixen fogja a bringát, a vázat megfogva valahol.
Vagy tévedek ?
És hogy rögzíted a bringát ? Ez csak magasan tartja, hogy ne kelljen lehajolnod. Mert az a lényeg az állványban, hogy fixen fogja a bringát, a vázat megfogva valahol.Saját készítésû állvány. Pár vízvezeték és két darab nyeregcsõ bilincs. Esztétikailag nem tökéletes, de ez esetben másodlagos szempont volt.
Képhost.com - Képfeltöltés, ingyenes tárhely! Gyors képfeltöltés.
Képhost.com - Képfeltöltés, ingyenes tárhely! Gyors képfeltöltés.
nem vagyok benne biztos,de sztem itt meg tudják csinálni: Nella Kerékpárbolt nekem a homlokcsövet,és a villát marták össze.
mit akarsz maratni? menetet,v homlokmarást szeretnél?
Sziasztok!
Tudja valaki hol vállalnak középcsapágyház marást Bp-en? Esetleg valaki otthon maszekba? Köszi
"Már az elõzõ felnin sem lehetett úgy beállítani a pofákat, hogy ne nyikorogjanak, és érdekes módon az új kerékkel is ugyanúgy szól."
mondjuk kérdés, hogy mi lett cserélve mire.
Takarisd meg a felnit alaposan alkohol Vim vagy valamilyen súroló szer a pofákat reszeld meg ha ez sem segít akkor lehet hogy menthetetlenül nyekergõ felnid van azaz Csere.
Ill van még egy lehetõség nézd meg nincs-e esetleg elrepedve valamelyik féktüskéd mert már ilyennel is találkoztam.
Takarisd meg a felnit alaposan alkohol Vim vagy valamilyen súroló szer a pofákat reszeld meg ha ez sem segít akkor lehet hogy menthetetlenül nyekergõ felnid van azaz Csere.
Ill van még egy lehetõség nézd meg nincs-e esetleg elrepedve valamelyik féktüskéd mert már ilyennel is találkoztam.
RAUH-Welt
B E G R I F F