Láncból ha olcsót akarsz, akkor sram, ha jót connex. Szerintem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2005. március 10. - 23:44
Írta 2005. március 10. - 18:52
Ha rohlof láncbontoval rakod össze akkor nemA Shimano láncoknál mindig új csapszeget kell (elvileg) visszarakni.
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. március 10. - 17:47
és pontosan ezért nem kell shimano láncot venniA Shimano láncoknál mindig új csapszeget kell (elvileg) visszarakni.
Írta 2005. március 10. - 17:44
Az UG a 7-es, vagy kissebb fogsorhoz, az IG a 8-as, a HG a 8-9-hez való(ebbõl kétféle van) lánc. Olyan bontót érdemes venni, amin egy csavarral lehet állítani a kinyomott csapszeg hosszát. A Shimano láncoknál mindig új csapszeget kell (elvileg) visszarakni.
Írta 2005. március 10. - 15:18
Udv!
Katalogusokban lattam lancbontokat. Es eszrevettem hogy ket fajta van. Meg meg kitudja mennyi. Lattam UG ill HG kompatibiliset. Magyarazzatok el legyszi. Koszi.bye
Katalogusokban lattam lancbontokat. Es eszrevettem hogy ket fajta van. Meg meg kitudja mennyi. Lattam UG ill HG kompatibiliset. Magyarazzatok el legyszi. Koszi.bye
Írta 2005. február 26. - 21:10
Ma teszteltem, még mûködik! Büszke vagyok magamra! :clap:
Írta 2005. február 26. - 20:52
Dejó játék is, én is elküzdöttem a Shímanyó pedálommal egy ideig. Csak muszály volt szétszedni mert zsír az már nem volt benne, 1 szer megpörgettem és csak pörgött, csak pörgött. Meg jött a piszkálódás, hogy tán bekéne mán zsírozni. Én hülye meg fogtam magam és nekiestem, de most már tudom legalább, hogy véletlenül sem szabad.
Írta 2005. február 26. - 09:27
Nekem a wellgo keretes spd-m volt így amikor kiszedtem, komoly mennyiségû fémforgács volt benne. eredetileg az volt az "ipari" csapágy
Írta 2005. február 26. - 01:13
Csak tanulságképp írom: mivel az idõ nem alkalmas bringázásra meg amúgy is unatkozom, gondoltam kipucolom, megzsírozom második éve gyötört 505-ös patentpedálom. Mivel még nem szedtem szét soha, nagyon meglepõdtem a belõle kipogyogó csapágygolyók méretén és számán! Mint mikor egy mákgubót feltörsz! Elsõ gondolatom az volt, hogy megy a pedál a selejtdobozba, de aztán megembereltem magam, és kb. négyórás szenvedés árán sikerült összerakni a drágát (korántsem biztos, hogy minden golyó a helyén van). Tehát ha van egy jó pedálod, inkább ne babráld :no: !
Írta 2005. február 22. - 01:54
szvsz fölösleges, mire rászánod magad, addigra ugyis jön az uj bowden garnitura. Ha vázat dörzsölik, az már gázabb, de lehet odabuzernyákolni karbonmatricát..trend.. :-á)
Írta 2005. február 21. - 19:02
szigszalag, lyukas belsõbõl kivágott darab, lehet alkotni...
csak ronda lesz.
meg felesleges szvsz
csak ronda lesz.
meg felesleges szvsz
Autist Team:)
Írta 2005. február 21. - 17:06
Ja-ja, a bowdenházak. csak azért jó lenne valami gumiszerûség rájuk. Persze annyira nem gáz, mert a szigetelõszalag sok mindenre jó :-)).ultio: hol érnek össze a bovdenek ? nem a bovdenházak ? az meg mindegy mert évente úgyis cserés ha használod.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2005. február 21. - 16:35
ultio: hol érnek össze a bovdenek ? nem a bovdenházak ? az meg mindegy mert évente úgyis cserés ha használod.
Írta 2005. február 21. - 16:11
Bowdenvédõt keresek, de nem tudom, hogy egyáltalán árulnak-e ilyet valahol. Ahol összeérnek a bowdenek, oda kellene, hogy ne dörzsöljék ki egymást.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2005. február 21. - 07:24
~23-al
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. február 20. - 23:31
szervízt illetõen télleg nagy kaka lehet. Vidd el a szerszámod a legközelebbi esztergályoshoz, s fúrasd át~20 mm-sel kb... kapsz egy csõdarabot, s kitérdekel, hogy kilóg eme végén a tengely :cool2:
Írta 2005. február 16. - 22:36
Írta 2005. február 16. - 21:43
Bocsásd meg tudatlanságomat, és ne haragudj a zavarásért!
hé!
bocs ha úgy hangzott;)
csak tudod havonta kétszer megkérdezi valaki, és mindig ugyanazt válaszolom:)
szóval keresõ
Autist Team:)
Írta 2005. február 16. - 21:21
elso kerdes miert nem tudtatok berakni?
az isis tenegelye joval nagyobb, mint a megszokott negyszoges
az ujabb szerszamok mar nem ulnek fel a tengely vegen igy berakhato.
ha ez a gond akkor ennyi ha mas akkor...
de egy biztos abba a szervizbe ne menj tobbet
szertem akar a nevet is beirhatod ide
ha ilyen lamak
az isis tenegelye joval nagyobb, mint a megszokott negyszoges
az ujabb szerszamok mar nem ulnek fel a tengely vegen igy berakhato.
ha ez a gond akkor ennyi ha mas akkor...
de egy biztos abba a szervizbe ne menj tobbet
szertem akar a nevet is beirhatod ide
ha ilyen lamak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...