Ha a jobb oldalra gondolsz, akkor igen.
igen igen, azt nem tettem hozzá
köszi.
Ha a jobb oldalra gondolsz, akkor igen.
önlehúzó hajtómûcsavart merre lazítom?
mondjuk ha a bringán ülök, akkor a hátsókerék felé?
NE ÍGY! NE ÍGY!
ezt akartam mar beirni
de csak rajossz te magadtol is.
eleg ha csavarhuzot viszel azzal is ra lehet kattintani kicsit a zarogyurut.
kivancsi volnek honnan jon nektek a fogaskerek elnevezes.
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Sramban az az alátét egybe van az egyik (asszem utolsó) fogaskerékkel. Azt hiszemha lehet tippelni, akkor shitmanoban nincs, sramban van
bár tényleg csak tipp
RAUH-Welt
B E G R I F F
a hetes fogaskereksor az nem ugy nez ki, hogy 5 darab egybe, es a ketto legkisebb meg kulon? plusz a zarogyuru. ott lattam mar olyat, hogy az 5 egybecsavarozott utan kellett rakni egy vekony fura alaku alatetet, utana a ket kisebb fogaskereket. aztan az egeszet osszeszoritani. lehet, hogy az a kicsi basz hianyzik neked. nezd meg, hogy ugyanakkora a tavolsag a masodik es a harmadik fogaskerek kozt, mint a tobbinel, ha nem, akkor megvan a gond.
edit
megvan. [zseni vagyok ]
igy mar sztem tokre ertheto, mirol beszelek. a negy kulon dologbol a jobb felso hianyzik neked. tutira
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hijjnye... Pedig ugye a megfelelõ nyomaték mellett a kis recézett gyûrûnek jól meg kellene tartania a cuccot.
Annó egyszer gyógyítottunk ilyet, amikor a racsnitest hosszabb volt a kazettánál: racsnit befogtuk esztergába, megpörgettük és flexszel leszedtünk belõle egy picit. De ez már vagy 12 éve volt és azóta a bûnök elévültek
--Trifo