Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2007. február 22. - 23:42

es ha szerencsed van, akkor nem hajlik el. de ha igen, akkor nem fog egyenletesen felfekudni a csapagy rajta a legkozelebbi oszerakasnal, es majd csodalkozva nezi az arc, hogy helo, miert szorul az X ezres fejcsapi?! :wtf:
szal esszel
szal esszel
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 23:40

Vékony csavarhúzók és egy kalapács kell hozzá és le kell feszegetni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 22. - 23:34

akkor arra mondjatok tippeket azt hogy szedjem majd le
lesz rá egy szinte teljes délelöttöm
csak szerszámokkal nem vagyok jól ellátva
lesz rá egy szinte teljes délelöttöm

Írta 2007. február 22. - 23:28

Az biztos
. Ha a teló kiszedésével ennyi gondod van, akkor elég nehezen fogod leszedni az alsó gyûrût, ha nem hasított.

Írta 2007. február 22. - 23:18

nem lehet elrontani... najo igen:D
öltöny lol
tökjól megvagyok nélküle te szerelõk gyöngye!
kiszedni nincs értelme, a kcs-t meg szétkapod hamar, csak az alsó gyürü lezsedése lesz izgi ám...
öltöny lol
tökjól megvagyok nélküle te szerelõk gyöngye!
kiszedni nincs értelme, a kcs-t meg szétkapod hamar, csak az alsó gyürü lezsedése lesz izgi ám...

Írta 2007. február 22. - 23:17

Sõt még az új tulaj is örül neki, hogy bennehagyod.
Írta 2007. február 22. - 23:14

magamra hallgatok és nem állok neki szarozni vele, nem ér annyit a szenvedés és a kisérletezés, h hátha melléfúrok, -ütök és ezért nem tudom eladni a telót
Írta 2007. február 22. - 23:10

ra ne hallgass, en vagyok a foallasu szerelo 
o ilyen oltonyos ficsur valami nagynevu multinal [lol]

o ilyen oltonyos ficsur valami nagynevu multinal [lol]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 23:04

Tam, naggyon ráérsz:D
fúró? flex!
amugy egy csavarhúzóval felfeszegeted a szélét, majd kiugrik szinte az egész...
fúró? flex!
amugy egy csavarhúzóval felfeszegeted a szélét, majd kiugrik szinte az egész...

Írta 2007. február 22. - 23:04

Írta 2007. február 22. - 23:02

Thezcsi megeloztelek

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 23:01

A pike-omból nekem is jó szórakozás volt kiszedni, a furó alig vitte, mert olyan kemény anyagból van, aztán jöhetett a reszelés, úgy fél óra volt kiszedni.
Írta 2007. február 22. - 23:00

ha ki tudod szedni, az már úgyis kuka...
pár százasért tied egy új bármely boltban.
pár százasért tied egy új bármely boltban.
Írta 2007. február 22. - 23:00

ha sikerul is kiszedned, ugyis anyira szetbarmolt allapotban lesz, hogy azt mar inkabb nem kene visszarakni egy masikba.
szal az uj teloba mindenkeppen uj kell, ami kerul majd kb 500Ft-ba.
szal az uj teloba mindenkeppen uj kell, ami kerul majd kb 500Ft-ba.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 22:56

nem, csak lesz az új telóban? ha nem akkor meg gondolom nem nagy összeg. inkább nem szenvedek vele, elég magát a telót kibányászni a vázból:D
Írta 2007. február 22. - 22:55

csavarhúzóval felülrõl nekiesni, tönkretenni csak a körmös diót lehet ezzel, de pont ez a lényeg.
Írta 2007. február 22. - 22:51

kiszedni belole nem egyszeru. ha mazlista vagy, akkor vegig egyenletes a belso falvastagsaga a nyakcsonek, es akkor addig utod, ami alul ki nem jon. Ha alul szukul, vagy beepitett headlock van benne, mint anno a Pike-omban volt, akkor nem nyertel. Akkor lehet vele szentsegelni, kifurni, utogetni, csipofogoval marcangolni stb.
nagyon fontos az neked, hogy kijojjon?
nagyon fontos az neked, hogy kijojjon?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 22:45

köszi-köszi, mindent így csináltam, csak mostmár nem akarok itthon zajongani, majd reggel nekiesem megyint.
viszont van a villanyakban egy "menetes karmos anya" amivel a kopakot rögzítem, az kivehetõ vagy fix a villában? ha ki lehet venni hogyan?
viszont van a villanyakban egy "menetes karmos anya" amivel a kopakot rögzítem, az kivehetõ vagy fix a villában? ha ki lehet venni hogyan?
Írta 2007. február 22. - 22:26

a csapagyat szoritja egy kozpontosito gyuru. muanyagbol van, legfelul. vagy ki birod piszkalni egy vekony csavarhuzoval, vagy nem. ha nem jon, ne barmold szet.
akkor jon a masodik megoldas: meg kell utni a villanyakat felulrol. De semmikeppen ne vassal, szal gumikalapacs vagy fadarab jaccik.
ez meginditja a gyurut elvileg, akkor mar ertelemszeru lesz.
akkor jon a masodik megoldas: meg kell utni a villanyakat felulrol. De semmikeppen ne vassal, szal gumikalapacs vagy fadarab jaccik.
ez meginditja a gyurut elvileg, akkor mar ertelemszeru lesz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 22:25

fogsz egy darab deszkát (egyenletesebben osztja el a terhelést)/rongyot, aztán kalapáccsal erõsen, de ésszel ráütsz egyet a villanyakra felülrõl, lehetõleg pont középre...ha az a kalapács gumifejû, az még jobb. kicsit meg van szorulva, de ki fog az jönni, nekem is ilyen volt elsõnek...sok sikert.
nem fogod elhinni ha pont ezt csináltam, d:D eszkával még nem csak ronggyal, de az elég szarul ment, majd reggel kerítek egy deszkát
köszi