csak arra figyelj, hogy a belsõ (lánc belsõ oldala) összekötõ izén ne nyomd ki a csapot, mint ahogy én tettem legelõször (azóta van patentszemem:P), mert akkor soha a büdös életben nem tudod majd visszanyomni.....
azon kívül milyen bowdent ajánlatok vfékhez? ma vettem új bowdenházat (ahogy kala mondta, de neki csak most olvastam a hszét), le is szabtam itthon, aztán ügyes voltam és sikerült a (régi) bowden végét jól felszálasítani, majd miután levágtam egyenesre a végét, azután pont rövid lett (kb. 1 centi hiányzik, hogy jó legyen..)...tehát hátsó v fékbe bowden kéne, lehetõleg olyan ami a legtöbb boltban van! vagy a sima shimano bowden is megteszi?
ezen kívül van valami jelentõsége annak, hogy egy féket (avid sd7) a saját (gyárilag adott) fékpipájával használok, vagy másikkal?
Köszönöm a segítséget, viszont megint lenne kérdésem. Az mennyire gáz, ha a mostani Shimano láncomat (CN-HG50 8s, 114 szemes) Sram-ra (PC-58 8s , 112 szem) cserélném ? Fõként a patentszemes megoldás miatti könnyebb tisztíthatóság miatt lenne a csere. A 2 szemmel rövidebb lánc mennyire gáz ?
Köszi elõre is a válaszokat !
Közben megoldódott. A hivatalos Sram oldal szerint a PC-58-as 114 szemes !