Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2007. december 11. - 17:12
Írta 2007. december 11. - 16:08
egeszen pontosan star fangled nut. de ez mar csak kotozkodes
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. december 11. - 12:41
Választottam. Nekem a körmösdió tetszik. Ezt fogom hasznáni.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2007. december 10. - 22:42
Ha jól emlékszem starnut a körmösdió, rózsa angol neve, mindenki fordítsa aminek akarja.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. december 10. - 20:19
Írta 2007. december 10. - 17:15
körmösanya/ rózsa. de tökmind1 minek nevezitek, ha tudjátok mirõl van szó
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. december 10. - 16:56
Õõõõõõ, igen. Valójában a dió egészen más, az a hagyományos stucni rögsítõ mechanizmusa. Vagy ezt a baszt is körmösdiónak hívják? Vagy rózsa? Valaki mondja már meg a korrekt nevét!
--Trifo
--Trifo
Írta 2007. december 10. - 15:01
lehet, h hülye kérdés, de dió alatt ugyanazt értitek, mint a rózsa alatt? tehát ilyen 2*3 szárnyas lópikulát?
volt az az év, mikor hirtelen áttértem headlockra, és 3 villámból kellett kiütnöm.. háát sztem, fõleg hosszú villanyak esetén az a leggyorsabb és a legpraktikusabb, ha nem lefelé üti ki az ember, hanem felülrõl a menet mellett megtámadja a "rózsaszirmokat", egy csavarhúzóval el lehet kalapálni õket úgy, h ne feszüljenek neki nagyon a villanyaknak alulról felfelé kiütve õket
volt az az év, mikor hirtelen áttértem headlockra, és 3 villámból kellett kiütnöm.. háát sztem, fõleg hosszú villanyak esetén az a leggyorsabb és a legpraktikusabb, ha nem lefelé üti ki az ember, hanem felülrõl a menet mellett megtámadja a "rózsaszirmokat", egy csavarhúzóval el lehet kalapálni õket úgy, h ne feszüljenek neki nagyon a villanyaknak alulról felfelé kiütve õket
Írta 2007. december 10. - 14:38
Hali!
A dió kiütésénél talán kímáletesebb módszer egy 6-os menetes szár használata, amiven kihúzni lehet. Azt is lefelé, persze. Na de ha nem egyforma végig a csõ, akkor így jártál.
Thy: amúgy nekem is aktuális probléma ez éppen, mivel a tandem villájába headlockot szeretnék tenni és ahhoz ugye a dió utban ban. Marcozzhi EXR tán 2002-bõl.
--Trifo
A dió kiütésénél talán kímáletesebb módszer egy 6-os menetes szár használata, amiven kihúzni lehet. Azt is lefelé, persze. Na de ha nem egyforma végig a csõ, akkor így jártál.
Thy: amúgy nekem is aktuális probléma ez éppen, mivel a tandem villájába headlockot szeretnék tenni és ahhoz ugye a dió utban ban. Marcozzhi EXR tán 2002-bõl.
--Trifo
Írta 2007. december 10. - 14:35
Alulróól? Hát az nem hiszem h. jó ötlet Amúgy tök 1szerû, beletekersz 1
sima csavart, fogsz vmi hoosszú vascsövet, és addig ütöd amíg ki nem jön /lefelé/. Ha lefelé szûkül, akkor érdemes megfurkálni fent, szétesik az egész és így kiütni.
sima csavart, fogsz vmi hoosszú vascsövet, és addig ütöd amíg ki nem jön /lefelé/. Ha lefelé szûkül, akkor érdemes megfurkálni fent, szétesik az egész és így kiütni.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. december 10. - 14:31
vagy fogsz egy menetes tengelyt beltekred alulról és kiütöd
hát abból a sütibõl nem ennék:D
hát abból a sütibõl nem ennék:D
Írta 2007. december 10. - 14:13
Írta 2007. december 10. - 13:52
Írta 2007. december 06. - 02:48
Mondjuk mindkettõt, és akkor a kérdés teljesen irreleváns
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. december 05. - 16:21
Írta 2007. december 05. - 16:17
A legegyszerûbb meg, ha a sarki bringaboltba veszel egy másikat.
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. december 05. - 14:54
Ha végig ugyanolyan széles a nyak akkor addig ütöd, amíg ki nem jön alul, másik megoldás kifeszegeted vagy kifúrod.lehet hülye kérdés lesz: alu villanyakból hogyan lehet kiszedni a diót?
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. december 05. - 14:36
Írta 2007. december 03. - 23:05
Kössz Trifo, közben kiderítettem a problémát: nekem Ultegra hmûvem van, ami a régifajta Octalinket használja, kicsit más a borda, mint a maiak esetében, nehogymá' eccerû legyen. Ehhez persze monoblokkot is alig kapni...
(nem jó a es-30, es-51, es-71, jó viszont a régi XTR, ultegra és 105-ös monoblokk)
a kérdéseim azért voltak olyan lámák, mert én 4szög tengelyen szocializálódtam, most szereltem elõször octalinket, és csodálkoztam, hogy nem megy. de nem erõltettem, így ép maradt a cucc.
amúgy errõl beszéltem
(nem jó a es-30, es-51, es-71, jó viszont a régi XTR, ultegra és 105-ös monoblokk)
a kérdéseim azért voltak olyan lámák, mert én 4szög tengelyen szocializálódtam, most szereltem elõször octalinket, és csodálkoztam, hogy nem megy. de nem erõltettem, így ép maradt a cucc.
amúgy errõl beszéltem