hááát, jelentem a kar lejott.
igaz, nem élte túl a mütetet, de a tengely, es a vaz sertetlen maradt ;D
viszont azt nem tudjatok elkepzelni, hogy a foro, egett aluminium milyen K:RVA BÜDÖS!!!!
nem akartam ilyenkor a kertben flexelni, a szomszedok miatt, ezert a foldszintetn csinaltam
majd megfuladtam.pff. egett vajszag vagy mittomen.
na pilla es lokok kepeket.
most arra varok, h lehuljon, mert EZER meleg >
ez is egy modja az otthoni szerelesnek, nem?? ;D
http://kep.tar.hu/th.../pic3749114.jpg
http://kep.tar.hu/th.../pic3749110.jpg
http://kep.tar.hu/th.../pic3749109.jpg
http://kep.tar.hu/th.../pic3749115.jpg
a konyvtar:
http://kep.tar.hu/th...ml?aid=27606364
tessek nem rohogni rajtam, de mar untam...
ja, es az meg tevhit, h az aluminiumot jol viszi a flex/furesz... folyton majd' lefulladt...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2003. November 05. - 23:22
Posted 2003. November 05. - 22:39
kar tagul jobban!
csak...
gondoltam, hoyg ott votal mert egyszer benzetme nyaron es egy ismeretlenekbol allo tarsasagot lattam.
aztan ennyi
csak...
gondoltam, hoyg ott votal mert egyszer benzetme nyaron es egy ismeretlenekbol allo tarsasagot lattam.
aztan ennyi
Posted 2003. November 05. - 22:26
Posted 2003. November 05. - 20:40
köszi ;D
hááát, a kar meg nem jott le ;D pedig utottem, csavartam, sot tegnap este nem raktam bele csavart, es egeasz nap igy mentem vele... semmi eredmenykb.
szal ha ma ad zsét anyam kormcsapira, akkor flexxel fogom leeszkozolni, h csak a vazat kelljen cipelnem...
ako azert a boltra bizom a beeszkozoleset a cseszeknek.
thx
hááát, a kar meg nem jott le ;D pedig utottem, csavartam, sot tegnap este nem raktam bele csavart, es egeasz nap igy mentem vele... semmi eredmenykb.
szal ha ma ad zsét anyam kormcsapira, akkor flexxel fogom leeszkozolni, h csak a vazat kelljen cipelnem...
ako azert a boltra bizom a beeszkozoleset a cseszeknek.
thx
Posted 2003. November 05. - 20:36
Posted 2003. November 05. - 20:18
hát ahol dolgoztam, ott volt egy ilyen tök jó k.cs.behúzó szerkentyû. Sztem abban a boltban ahol veszed a csapid megcsinálják neked for free. (meg ha otthonilag olyan eccerûen be lehetne tenni, akkor a bolt is úgy csinálná, és nem lenne speckó szerszáma...)
hajtókar lejött már? (vagy az nem neked volt?)
hajtókar lejött már? (vagy az nem neked volt?)
Posted 2003. November 05. - 19:42
ja, csak letszukseglet volt bicoval mennem de most mar eeeekkora darabokra van szetszedve ;D holnap kap meglepeteskeppen egy uj csapit... nyamm. en betom rakni? vagy inkabb toljam be a kepem es a vazat egy szervizbe? (az elmult 3 csapit mindd szervizben kapta meg, de kezel beteheto? (parhuzamossag, stb..)
Posted 2003. November 05. - 10:19
sztem -jobb a békesség alapon- mihamarabb (ma ;D) vegyél új kormánycsapti...
Amúgy meg nem egészséges az semminek ha kotyog a kormánycséd
Amúgy meg nem egészséges az semminek ha kotyog a kormánycséd
Posted 2003. November 05. - 09:41
thezolee:
nekem volt régen hasonlo eset:
ott nem a vázat, a villanyakat basztatta a koirm csapi.
bár nekem 1"-os menetes villanyakam volt ako, és a menetet lecsiszolta :-\
DE sz.tem a vázat tuti nem bántya, s gondolom a-headnel a villanyakat sem...de azé semmi hepe-hupára nem vinném
nekem volt régen hasonlo eset:
ott nem a vázat, a villanyakat basztatta a koirm csapi.
bár nekem 1"-os menetes villanyakam volt ako, és a menetet lecsiszolta :-\
DE sz.tem a vázat tuti nem bántya, s gondolom a-headnel a villanyakat sem...de azé semmi hepe-hupára nem vinném
Posted 2003. November 05. - 08:49
ha egy kormacsapi felso cseszeje ripityara van torve, annyira h mar ugralnak ki belole a golyok, es meg igy kenytelen vagyok vele menni, ez ugye a vazban meg nem tesz kart? kimelem, szal no lepcso, stb... csak a villa lotyog kicsit. mert a polarx hajlamos fejcso-tagulni, de ettol meg ugye nem? csak megnyugtataskeppen vki.. plz.
v kimelnem kene inkabb?
v kimelnem kene inkabb?
vendég_gibgab_*
Posted 2003. October 27. - 20:39
vendég_gibgab_*
Posted 2003. October 27. - 18:48
bocs valaki nem tudja hogy kell szétszedni a Pazzaz csillapítását addig eljutottam hogy a tetején azt a nagy fém kupakot kicsavartam és onnan nem tudok tovább jutni. ha valaki le tudná írni mit kell csinálni azt nagyon megköszönném üdv. lazagab ???
Posted 2003. October 27. - 14:04
Én a fogaskoszorúval szívtam, amikor deore hátsó agyra vettem egy 3.0 koszorút (ok nem nagy szám de hát olcsó), és rá van írva, hogy 40Nm-el kell meghúzni a kazettán. Rendesen ráhúztam, de lötyögött vagy 2-3mm-et. Na mondom ennyit a 3.0 sorrol. Ezután elvittem egy szerelõhöz, õ ránézett és kiröhögött, ezután úgy ráhúzta, hogy aszthittem kijön a másik oldalán... azóta nagyon fasza!!! ;D
Posted 2003. October 27. - 07:17
vendég__*
Posted 2003. October 26. - 22:50
na, pont arrol van szó. hát ugyláccik van 8e! ..............................................
Posted 2003. October 26. - 22:47
mirõl van szó? ezt most nem vágom. Én a rózsa-izének egy alternatíváját ismerem: amikor egy hosszú csavar végig megy a villanyakon, és az alján van egy, a nyaknál szélesebb valami, és azzal húzza be a villát a vázba. De sztem az nincs 8 E pénz. Bár kitudja... (azt mondják jobb mint a rózsa)
Prefi ???
Prefi ???
vendég__*
Posted 2003. October 26. - 21:51
láttam ilyen kis fasza összeszorító hengert a rájdbájkban, gondoltam nem lehet drága, ugyis szar a rózsa, gondolom berakom a kosárkámba, aztán látom, hogy 8 rongy :-X :-X :-[ > inkább csinálok!
ui: annak a hengernek van + hatása szimplavállal is, vagy inkább a duplaváûllasoknál jó?
ui: annak a hengernek van + hatása szimplavállal is, vagy inkább a duplaváûllasoknál jó?
Posted 2003. October 26. - 18:40
Azért hívták diónak, mert a nagyon régi bájkoknál egy kúpos ellendarabot húztál befelé a kormányszár aljába, ami két vagy négy oldalon be volt vágva. Ez már jobban hasonlított a dióra.
Posted 2003. October 26. - 18:07
ja hogy az..
kösz
tudnám miért hívják diónak amikor még csak nem is hasonlít rá...
a rózsa legalább télleg olyasmi mint egy rózsa )
na mind1
thx everyone!
bye
MaTT
kösz
tudnám miért hívják diónak amikor még csak nem is hasonlít rá...
a rózsa legalább télleg olyasmi mint egy rózsa )
na mind1
thx everyone!
bye
MaTT
Posted 2003. October 26. - 18:02
pl a régi fajta (menetes) villa nyakában lévõ ferdén elvágott izé, aminek ha meghúzod a csavarját, akkor nekifeszül a kormánszár szintén ferdén elvágott aljának, és akkor a kormány nem fordul el, és a magassága is fix.
Ps.: lehet, hogy a rózsa-izét is hívják diónak.
_____
| |
| | ->kormányszár alja
| |
\ |
\ |
|\ \ |
| \ \ |
| \
| \
| |
|____| -> a dió, amit egy csavarral felhúzol, és akkor kormányszár aljának nekifeszül
szal kb így mûködik
üdv
Prefi
Ps.: lehet, hogy a rózsa-izét is hívják diónak.
_____
| |
| | ->kormányszár alja
| |
\ |
\ |
|\ \ |
| \ \ |
| \
| \
| |
|____| -> a dió, amit egy csavarral felhúzol, és akkor kormányszár aljának nekifeszül
szal kb így mûködik
üdv
Prefi