Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hááát, jelentem a kar lejott.
igaz, nem élte túl a mütetet, de a tengely, es a vaz sertetlen maradt ;D
viszont azt nem tudjatok elkepzelni, hogy a foro, egett aluminium milyen K:RVA BÜDÖS!!!!
nem akartam ilyenkor a kertben flexelni, a szomszedok miatt, ezert a foldszintetn csinaltam
majd megfuladtam.pff. egett vajszag vagy mittomen.
na pilla es lokok kepeket.
most arra varok, h lehuljon, mert EZER meleg >:(
ez is egy modja az otthoni szerelesnek, nem?? ;D
http://kep.tar.hu/th.../pic3749114.jpg
http://kep.tar.hu/th.../pic3749110.jpg
http://kep.tar.hu/th.../pic3749109.jpg
http://kep.tar.hu/th.../pic3749115.jpg
a konyvtar:
http://kep.tar.hu/th...ml?aid=27606364
tessek nem rohogni rajtam, de mar untam...
ja, es az meg tevhit, h az aluminiumot jol viszi a flex/furesz... folyton majd' lefulladt...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kar tagul jobban!

csak...
gondoltam, hoyg ott votal mert egyszer benzetme nyaron es egy ismeretlenekbol allo tarsasagot lattam.
aztan ennyi

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
lor! ja
mert?

hajtókarhoz: hõlégfúvó? (ha mákod van a kar tágul jobban)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köszi ;D
hááát, a kar meg nem jott le ;D pedig utottem, csavartam, sot tegnap este nem raktam bele csavart, es egeasz nap igy mentem vele... semmi eredmenykb.
szal ha ma ad zsét anyam kormcsapira, akkor flexxel fogom leeszkozolni, h csak a vazat kelljen cipelnem...
ako azert a boltra bizom a beeszkozoleset a cseszeknek.
thx

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en bele szoktam egy fa darabon kersztul kalapalni.

pref te hol dolgoztal?
bombastic?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
hát ahol dolgoztam, ott volt egy ilyen tök jó k.cs.behúzó szerkentyû. Sztem abban a boltban ahol veszed a csapid megcsinálják neked for free. (meg ha otthonilag olyan eccerûen be lehetne tenni, akkor a bolt is úgy csinálná, és nem lenne speckó szerszáma...)
hajtókar lejött már? (vagy az nem neked volt?)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, csak letszukseglet volt bicoval mennem :( de most mar eeeekkora darabokra van szetszedve ;D holnap kap meglepeteskeppen egy uj csapit... nyamm. en betom rakni? vagy inkabb toljam be a kepem es a vazat egy szervizbe? (az elmult 3 csapit mindd szervizben kapta meg, de kezel beteheto? (parhuzamossag, stb..)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
sztem -jobb a békesség alapon- mihamarabb (ma ;D) vegyél új kormánycsapti...
Amúgy meg nem egészséges az semminek ha kotyog a kormánycséd

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
thezolee:
nekem volt régen hasonlo eset:
ott nem a vázat, a villanyakat basztatta a koirm csapi.
bár nekem 1"-os menetes villanyakam volt ako, és a menetet lecsiszolta :-\
DE sz.tem a vázat tuti nem bántya, s gondolom a-headnel a villanyakat sem...de azé semmi hepe-hupára nem vinném ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha egy kormacsapi felso cseszeje ripityara van torve, annyira h mar ugralnak ki belole a golyok, es meg igy kenytelen vagyok vele menni, ez ugye a vazban meg nem tesz kart? kimelem, szal no lepcso, stb... csak a villa lotyog kicsit. mert a polarx hajlamos fejcso-tagulni, de ettol meg ugye nem? csak megnyugtataskeppen vki.. plz.
v kimelnem kene inkabb?

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
ja már nem kell meg csináltam de azért kössz :) :D

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
bocs valaki nem tudja hogy kell szétszedni a Pazzaz csillapítását addig eljutottam hogy a tetején azt a nagy fém kupakot kicsavartam és onnan nem tudok tovább jutni. ha valaki le tudná írni mit kell csinálni azt nagyon megköszönném üdv. lazagab ???

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Én a fogaskoszorúval szívtam, amikor deore hátsó agyra vettem egy 3.0 koszorút (ok nem nagy szám de hát olcsó), és rá van írva, hogy 40Nm-el kell meghúzni a kazettán. Rendesen ráhúztam, de lötyögött vagy 2-3mm-et. Na mondom ennyit a 3.0 sorrol. Ezután elvittem egy szerelõhöz, õ ránézett és kiröhögött, ezután úgy ráhúzta, hogy aszthittem kijön a másik oldalán... azóta nagyon fasza!!! ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
az meg is érdemli aki ilyesmire költ ennyiért

vendég__*

vendég__*
  • vendég
na, pont arrol van szó. hát ugyláccik van 8e! ..............................................

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
mirõl van szó? ezt most nem vágom. Én a rózsa-izének egy alternatíváját ismerem: amikor egy hosszú csavar végig megy a villanyakon, és az alján van egy, a nyaknál szélesebb valami, és azzal húzza be a villát a vázba. De sztem az nincs 8 E pénz. Bár kitudja... (azt mondják jobb mint a rózsa)

Prefi ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég
láttam ilyen kis fasza összeszorító hengert a rájdbájkban, gondoltam nem lehet drága, ugyis szar a rózsa, gondolom berakom a kosárkámba, aztán látom, hogy 8 rongy :-X :-X :-[ >:( inkább csinálok!
ui: annak a hengernek van + hatása szimplavállal is, vagy inkább a duplaváûllasoknál jó?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Azért hívták diónak, mert a nagyon régi bájkoknál egy kúpos ellendarabot húztál befelé a kormányszár aljába, ami két vagy négy oldalon be volt vágva. Ez már jobban hasonlított a dióra.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ja hogy az..
kösz :)
tudnám miért hívják diónak amikor még csak nem is hasonlít rá...
a rózsa legalább télleg olyasmi mint egy rózsa )
na mind1
thx everyone!
bye
MaTT

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
pl a régi fajta (menetes) villa nyakában lévõ ferdén elvágott izé, aminek ha meghúzod a csavarját, akkor nekifeszül a kormánszár szintén ferdén elvágott aljának, és akkor a kormány nem fordul el, és a magassága is fix.

Ps.: lehet, hogy a rózsa-izét is hívják diónak.

_____
| |
| | ->kormányszár alja
| |
\ |
\ |
|\ \ |
| \ \ |
| \
| \
| |
|____| -> a dió, amit egy csavarral felhúzol, és akkor kormányszár aljának nekifeszül

szal kb így mûködik
üdv
Prefi