Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Basszus ma meg tegnap megtapasztaltam milyen ha a bowden szorul a hidegtõl... Rohadtul idegesítõ mikor akarok kisebb fogaskerékre váltani hátul de csak úgy megy hogy elõbb felváltok és úgy le...

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

én sose kentem a bovdent. minek. ha belemegy egy kis piszok, akkor sár lesz belõle, ami mégjobban belassitja.

Sajnos én nemrég kentem egy kis olajjal...
Kapott egy kis sarat, úgy megette hogy rossz volt nézni :(
Valóban teflonos bowdent kell venni, és vége lesz a szenvedésnek...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

vidd szervízbe!!

;-)

igy van!

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
vidd szervízbe!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
én sose kentem a bovdent. minek. ha belemegy egy kis piszok, akkor sár lesz belõle, ami mégjobban belassitja. Évente cseréld a bovdent, ne a legdrágábbat vedd, csak valami sima teflonosat, azt kész.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
imént szereltem be az új kevlároshiperszuperkompressonlesszmegminden bovdenházamat, vadi új csiszolt bovdenekkel. megkentem zsírral, de szarabbul fog, mint a régi. száraz próbán sokkal könyeben mozgott a madzak. Én úgy tudom, a zsírtól javul a teljesítmény, dehát...

Nektek mi a tapasztalatok ez ügyben?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
okés :) akkor jó korán felkelek majd )

(ha jól megnézem akkor annak a "szemet forgatósnak" is görbul kicsit a szája :) )

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nem izélgetni akartalak..
csak mondjuk én szeretem a tökéletességet.. tehát tuti szórakoznjék vele jósokáig.. de szerintem egy hétvége alatt simán elfogadható és mûködõképes állapotba lehet hozni..

szóval csak gondolj nyugodtan egy ;D-t az elõzõ hozzászólásomhoz ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Most ez ilyen izélgetés hogy milyen béna vagyok-mert azt tudom hogy az vagyok..- vagy tényleg ilyen gáz lesz visszahajlítani? tudom..erre a válasz az lesz hogy "naná hogy nehéz lesz!"..

szóval mit akarok mondani?! ja csak azt, hogy igen, kezdõ vagyok a témában és még sose nem szedtem szét hajtómûvet és gondoltam elõbb megkérdezem a tapasztaltabbakat, hogy elkerüljem az imádott gépem hazavágását. szóval még1x thx!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Na akkor megvan a szombat délelõtti programom..

a mákod van akkor nem kell kihagynod a vasárnapi ebédet sem.......... (jövõ héten ::))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ööö, flex? ;)
lecsavar, egyenesitget egy fogoval, visszacsavar IZOMBOL, mert hajlamos a csavar elhagyodni a legkevesbbe razos terepen is....
(mint azt elottem is mondottak vala, csak ehhez most nekem is hozza kellett szolnom ;) )

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Igen, acél. Hát nekem csak annyira kell, hogy jó legyen, hogy felmenjen rá a lánc meg ne érjen bele a váltóba. Na akkor megvan a szombat délelõtti programom..
Kösz a segítséget!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Elégnek kell lennie. Gondolom acél tányérról van szó, de végülis mindegy, az alut is vissza lehet hajligatni, csak az esetleg eltörhet, ha tul megvan már hajolva. Persze 100%-os sose lesz már, de lehet közelíteni a tökéletes felé... idõ és türelem kérdése. soksikert.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
anyós híjján marad az elõbbi. :)
ahhoz hogy lejöjjön a tányér, ugye elég kicsavarni azt a négy imbuszt a "csillag" végeinél?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
satu kalapács, az jó, de még jöhet mondjuk 100 kilós anyós börkeményedéssel a s*ggén

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Üdv!
délután egy sikertelen ugrást követõen egy fatörzs állította meg a bicómat meg engem is. azon kívül, hogy lehorzsoltam OTT.. :-[ még a külsõ lánctányérba is lett egy nyolcas :'(
truvativ five d-rõl van szó. hogyan érdemes kiegyenesíteni? satu,kalapács?
ELõre is thx!
MaTT

jah, thez:flex kizárva! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem telleg ;D kormcsapi megvan, kostenslos be is rakta a srac a cseszeket. jo kis FSA PIG bmx-es acel cucc. csak most idegesito, hogy forog a kormany, tekeres kozben nem tudok egyenesen menni >:( tul konnyen fut, semmi ellenallas.brr ;D
ja, es sufnituningnak vettem egy meter hedlokkot is... ilyen 10mm-s menetvas, csak meterben aruljak. kokemeny 200ft/szál.
szal ezis megvan ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nagyon durván néz ki!
tényleg nem sérült meg a tengely?????

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de miert?
a celomat elertem, es semmi sem serult meg, aminek nem lett volna szabad... a vesestol is leserult a kar, + ha oldalrol beleneztem akkor a 2 nem volt parhuzamos(nem 180°ot zart be...) hanem ugy 170, 165 v mittomen
tehat veszteseg nincs ;D ellenben most kap uj kormanycsapit, valamint egy "uj" balos hajtokart... nyamm ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
huh bazze!
neked nem adok semmit szerelesre!!!
bar masnak sem, de neked!...