Hol van a luongo???? mi az a head lock???(bocsi)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2004. March 31. - 19:37
Posted 2004. March 31. - 19:35
Hé srác! A kormánycsapágy csészék nem mozdultak meg a vázban! Egyébként szerintem is a kcs kotyog! De ha behozod a luongoba meg nézem az nem kerül semmibe ;D ;D
Posted 2004. March 31. - 12:40
s1ru2, az hogy nyomás alá helyezted a kormányt még nem jelenti automatikusan azt, hogy a k.csapágyat sikerült összehúznod (legalábbis én szívtam így vele). Vegyél Head-lock-ot oszt meglátod
Posted 2004. March 30. - 20:20
egy haverom Judy XCjében a rugó hajlékony volt nagyon,és mozgás közben kocogott neki a teló oldalának,mert állandóan lecsúszott róla az a bizbasz,ami úgy rá van húzva (ÉÉÉÉÉÉÉRTED )
ezzel nem lehet mit csinálni,meg kell szokni
bár nem tudom,Psylonál lehetséges-e ilyen egyáltalán
ezzel nem lehet mit csinálni,meg kell szokni
bár nem tudom,Psylonál lehetséges-e ilyen egyáltalán
Posted 2004. March 30. - 20:10
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!
Szétszedtem a PolarX emet és most gáz van!
Kiszedtem belõle a Judy TT és beletetem egy Psylot.
És most vmi kopog benne. Nem tudom hogy a csapágy-e az vagy a teló?! Mikor behuzott fékkel megtolom elõre a cangát akkor van egy halk kopogás. :-\ ami sztem nem egészséges. A kormány ra olyan nyomást raktam hogy ihaj szóval az elvileg a helén van. De basszus kopog vmi.
Vigyem el szervízbe??? ott talán megmondják mert én nem tudom beazonosítani a kopogás helyét. A teló mikor nem volt benne krék és megtoltam elõre nem kopogott meg a Judy TT vel abszolút nem volt kopogás. (asszem) vagy csak nagyon kicsi de most hallható. szar helyzet! plz help
Szétszedtem a PolarX emet és most gáz van!
Kiszedtem belõle a Judy TT és beletetem egy Psylot.
És most vmi kopog benne. Nem tudom hogy a csapágy-e az vagy a teló?! Mikor behuzott fékkel megtolom elõre a cangát akkor van egy halk kopogás. :-\ ami sztem nem egészséges. A kormány ra olyan nyomást raktam hogy ihaj szóval az elvileg a helén van. De basszus kopog vmi.
Vigyem el szervízbe??? ott talán megmondják mert én nem tudom beazonosítani a kopogás helyét. A teló mikor nem volt benne krék és megtoltam elõre nem kopogott meg a Judy TT vel abszolút nem volt kopogás. (asszem) vagy csak nagyon kicsi de most hallható. szar helyzet! plz help
Posted 2004. March 30. - 14:02
Posted 2004. March 30. - 13:30
Ha a pofát bekened vele, igen jó eredményeket lehet elérni. ;D
Komolyra fordítva a szót, maximum a fékkonzolra lehetne rakni zsírt, de mivel az meg lényegében egy csúszócsapágy, oda sem érdemes (csak összegyüjti a trutyit). Esetleg a bovden végére, hogy ne menjen be a víz ? De csak csínján.
Komolyra fordítva a szót, maximum a fékkonzolra lehetne rakni zsírt, de mivel az meg lényegében egy csúszócsapágy, oda sem érdemes (csak összegyüjti a trutyit). Esetleg a bovden végére, hogy ne menjen be a víz ? De csak csínján.
Posted 2004. March 30. - 10:39
Posted 2004. March 21. - 21:55
bocs....
nem normal dio lenne benne hanem gyari,ugymond"expander plug" es en nem tudom azt hogyan lehet kihuzni?
otletek?tapasztalatok?praktikak?
amugy egy rockshox villanyakrol lenne szo...
mer leszeretnem roviditenni...
kosz/barmi nemu megynyilvanulast
endre
nem normal dio lenne benne hanem gyari,ugymond"expander plug" es en nem tudom azt hogyan lehet kihuzni?
otletek?tapasztalatok?praktikak?
amugy egy rockshox villanyakrol lenne szo...
mer leszeretnem roviditenni...
kosz/barmi nemu megynyilvanulast
endre
Posted 2004. March 21. - 18:04
hu bazze karbon nyalba kormos dio?!
hat nem egyszeru otlet
megegyszer ne hasznalj kormost utana.
hanem inkabb vmi kiszedheto szorito dios bigyokat!
hat nem egyszeru otlet
megegyszer ne hasznalj kormost utana.
hanem inkabb vmi kiszedheto szorito dios bigyokat!
Posted 2004. March 21. - 17:34
Elvileg ha kifurod kozepen, ahol a menet van, akkor ugyebar elvalik a dio ket pereme, es akkor mar konnyen ki lehet szedni. Mashogy folfele nehezen jon ki. Esetleg ha valahogy meg tudod hajlitani azokat a lapocskakat amik fogjak a nyakat.
Posted 2004. March 21. - 17:10
Sziasztok !!!!
Kerdesem lenne ,nekem is....
nem tudja veletlenul valaki hogy egy karbonVillaNyakbol hogy lehet kiszedni a diot ha a villanyak nem lyukas a valnal? ? ?
remelem tud valaki segiteni mert le szeretnem roviditeni a nyakat...
koszi elore is,
endre
Kerdesem lenne ,nekem is....
nem tudja veletlenul valaki hogy egy karbonVillaNyakbol hogy lehet kiszedni a diot ha a villanyak nem lyukas a valnal? ? ?
remelem tud valaki segiteni mert le szeretnem roviditeni a nyakat...
koszi elore is,
endre
Posted 2004. March 13. - 16:12
Posted 2004. March 13. - 16:03
Posted 2004. March 13. - 16:01
Csavarhoz tök jó még a fürész,laposvágó,sikító, garantáltan gyors oldás érhetö el! ;D ;D
Posted 2004. March 12. - 19:22
Forgatni kell. Máshogy nem megy. Bizony ilyenek ezek a csavarok. ;D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááá
Posted 2004. March 11. - 21:50
A Stx-rc elsö agya szinte kiváló igaz régi darab :)de tökéletesen bírta egy régebbi téli futárkodást, trutyi,dzsuva,semmi karbantartás=tavasszal szétszedve a parallax tömitések alatt a beszerelésnél bekent fehér szinü zsírban semmi szennyezödés 8) Hátsó agy egy kicsit problémásabb
Posted 2004. March 11. - 18:14
a sram gyartja. nem epp a stabilitasarol hires, szal nevezz be inkabb vmi masra....Hello mindenki!!!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy ki gyártja a MARS 9.000 agyakat!? ??? ???
És esetleg szedett már szét vki ilyet?? ??? ???
Posted 2004. March 11. - 16:25
Szedjed szét darabokra,szakszerüen és megjegyezve mi hol van,volt és újra össze kellö kitartással ,ügyességgel , érzékkel sikerülni fog