Olyan kicsi a csavar, hogy nem tudom megfogni, húzni, és csavarni is egyszerre!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2004. April 19. - 11:13
Posted 2004. April 19. - 11:09
nekem pontosan ugyanez volt a régi judy tt-mel, nekem úgy sikerült azt a csavart meghúznom, hogy közben a másik kezemmel húztam kifelé, igy nem forgott el belül az a menet, amibe bele kell hajtani...
próbáld meg!
próbáld meg!
Posted 2004. April 19. - 10:23
Rst Gila teleszkópom van. A 2 szár alján van egy-egy kis imbuszkulccsal csavarható csavar . A bal oldalit meg lehet húzni rendesen, de a jobb oldalon csak forog körbe-körbe. Nem hinném, hogy valamikor megszakítottam volna. Mondjuk azt se tudom, hogy mire való ez a kis csavar. Ezért kérdezem, hogy mire való, és gond-e, ha nem lehet meghúzni?
Posted 2004. April 13. - 11:34
én hasonlóan jártam, csak a hátsó váltóval...
kb 1 hetes sram pc48-as láncom volt, és nagyon nyikorgott hátul a váltó, hát arra tippeltem, hogy a kis görgõk nyikorognak. Szétkaptam bezsíroztam, de a nyikorgás megmaradt, aztán a láncra egy kis wd40, és néma lett. Eszembe se jutott, hogy az egy hetes lánc neki áll nyikorogni, ráadásul a sram úgy árulja a láncait, hogy gyárilag már be van kenve valami spéci anyaggal
kb 1 hetes sram pc48-as láncom volt, és nagyon nyikorgott hátul a váltó, hát arra tippeltem, hogy a kis görgõk nyikorognak. Szétkaptam bezsíroztam, de a nyikorgás megmaradt, aztán a láncra egy kis wd40, és néma lett. Eszembe se jutott, hogy az egy hetes lánc neki áll nyikorogni, ráadásul a sram úgy árulja a láncait, hogy gyárilag már be van kenve valami spéci anyaggal
Posted 2004. April 13. - 11:24
Nekem is adott ki furcsa hangokat a bicajom mikor állva tekertem. És a hajtókartól jött a hang. Meghúzták, zsírozták, volt hang. Aztán befújtam TF2-vel a láncot, és soha többet nem volt zaj. Szóval a lánc volt a ludas a dologban 8) ;D
Posted 2004. April 13. - 10:57
nekem is elcsendesult.
vasarnap a parommal megmasztuk a Ko-hegyet, Lajosforrast, Pilisszentlaszlot es az elso razosabb lefele utan elhallgatott. remelem ez egyuttal azt is jelenti, hogy nincs semmi baja, csak ossze kellett dolgoznia magat kicsit
vasarnap a parommal megmasztuk a Ko-hegyet, Lajosforrast, Pilisszentlaszlot es az elso razosabb lefele utan elhallgatott. remelem ez egyuttal azt is jelenti, hogy nincs semmi baja, csak ossze kellett dolgoznia magat kicsit
Posted 2004. April 13. - 09:09
Anno nekem is voltak ilyen problémáim a Trekkel, visszavittem a szervízbe, meghúzták, kicsavarták, becsavarták, 10 km után újra nyikorgott, szervíz vissza, újra szerelés, dettó. Aztán meguntam a hercehurcát és hagytam úgy ahogy volt és érdekes módon olyan 5-600 km után elcsendesedett. Lehet, hogy elhelyezkedett a monoblokk a vázban vagy a hajtókar nyugodott bele a sorsába ???
Posted 2004. April 10. - 00:48
Posted 2004. April 10. - 00:17
a vazat atneztem a varrasoknal, nem talaltam rajta semmi extrat.
hogy odabent mi van?...
nem tudom kiszedni, mer' az behajtom ehhez a blokkhoz mar nem passzol.
arra rajottem ma este, hogy akkor csikorog tulnyomo reszt, ha kiallva tekerek.
de mind1, nem erdekel mar. egyszer vegigolvastam itt egy srac kalvariajat A hangokkal, nem akarok magamnak olyat. kedden visszadobom a szervizbe, oldjak meg. addig meg csak kihuzza Visegradot hetvegen, max oda nem illo zaj lesz a fak kozt
hogy odabent mi van?...
nem tudom kiszedni, mer' az behajtom ehhez a blokkhoz mar nem passzol.
arra rajottem ma este, hogy akkor csikorog tulnyomo reszt, ha kiallva tekerek.
de mind1, nem erdekel mar. egyszer vegigolvastam itt egy srac kalvariajat A hangokkal, nem akarok magamnak olyat. kedden visszadobom a szervizbe, oldjak meg. addig meg csak kihuzza Visegradot hetvegen, max oda nem illo zaj lesz a fak kozt
Posted 2004. April 09. - 16:33
Posted 2004. April 09. - 14:40
hali!
het elejen lett monoblokk cserelve a bicoban, azota lokalizalhatatlan, furi hangokat hallatt a paripa.
olyasmi, mint mikor megfeszitett nylonzacskot, vagy folpackot nekilatsz az ujjaddal csikorgatni.
mindezt nem allandoan csinalja, hanem teljesen veletlenszeruen. nem fugg sem terhelestol, sem semmitol a dolog (vagyis valamitol biztosan, de nem jottem ra mitol).
a blokkhaz ki lett takaritva, be van kenve rendesen - legalabbis gondolom, szerviz hajtotta be.
veletlen egybeeses a csikorgas megjelenese a monoblokk cserejevel, vagy tenyleg az lehet a baja? de akkor mi?
het elejen lett monoblokk cserelve a bicoban, azota lokalizalhatatlan, furi hangokat hallatt a paripa.
olyasmi, mint mikor megfeszitett nylonzacskot, vagy folpackot nekilatsz az ujjaddal csikorgatni.
mindezt nem allandoan csinalja, hanem teljesen veletlenszeruen. nem fugg sem terhelestol, sem semmitol a dolog (vagyis valamitol biztosan, de nem jottem ra mitol).
a blokkhaz ki lett takaritva, be van kenve rendesen - legalabbis gondolom, szerviz hajtotta be.
veletlen egybeeses a csikorgas megjelenese a monoblokk cserejevel, vagy tenyleg az lehet a baja? de akkor mi?
Posted 2004. April 08. - 09:54
Posted 2004. April 08. - 01:08
hello
erröl haytokaromrol elment a menet leszedéskor :
éshát csináltattam uy furatot rá+az ahoz valo leszedõ szerszámot...nekem nagyon tetszik, s igy cak én tudom leszedni ;D...remélem nemhyomel a leszedõt... :
ez lenneaz:
http://www.bikemag.h...d=Miche_biopace
erröl haytokaromrol elment a menet leszedéskor :
éshát csináltattam uy furatot rá+az ahoz valo leszedõ szerszámot...nekem nagyon tetszik, s igy cak én tudom leszedni ;D...remélem nemhyomel a leszedõt... :
ez lenneaz:
http://www.bikemag.h...d=Miche_biopace
Posted 2004. April 01. - 15:01
Posted 2004. April 01. - 12:00
Posted 2004. April 01. - 04:29
Posted 2004. April 01. - 00:32
endre!
ha röviditeni akarod csak a villanyakat, miért akarod kiszedni a diót, vagy nemtom mi van benne?
miért nem elég ha bejebb vered/tolod ?
ha meg valamiért másikat akarsz helyette betenni, akkor az elõzõt verd bejebb jócskán, és jöhet bele az új, csak így hízol vagy 20g-ot
ha röviditeni akarod csak a villanyakat, miért akarod kiszedni a diót, vagy nemtom mi van benne?
miért nem elég ha bejebb vered/tolod ?
ha meg valamiért másikat akarsz helyette betenni, akkor az elõzõt verd bejebb jócskán, és jöhet bele az új, csak így hízol vagy 20g-ot
Posted 2004. March 31. - 21:06
Head lock van egy pár ;D Az eredeti kb: 7500ft az után gyártott nálunk 1500ft De kapsz kedvezményt ;D ;D
Posted 2004. March 31. - 19:58
Bocs majd ráveszem anyámékat hogy vegyék meg!!
Mennyi egy headlock?????
Sajna a telóm a bûnös mert látszik a hogy meghajlik 1-2mm t de azért láthato.
Télleg nem tudtok vkit akinek kell egy Judy TT ??? mert úgy néz ki meg kell javíttatno a Psylot :'(
Mennyi egy headlock?????
Sajna a telóm a bûnös mert látszik a hogy meghajlik 1-2mm t de azért láthato.
Télleg nem tudtok vkit akinek kell egy Judy TT ??? mert úgy néz ki meg kell javíttatno a Psylot :'(
Posted 2004. March 31. - 19:55
Nem olvasod a Bikemagot > ejnye-bejnye ;DEgyébként XIII.ker Raoul Wallenberg u 1. A head lock egy hoszú csavar vagy menetes szár a végein kupakkal ami átmegy a villa száron és ezzel húzod össze a kcs-t ;D