valaki tudja hol lehet ócsón isis mono szerszámot venni bp-en?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2004. június 23. - 22:15
Írta 2004. június 22. - 00:14
Írta 2004. június 22. - 00:03
hogy megint kedvenc szerszáámomat említsem, ha jól értem amire gondolsz, a FLEX-nek a korongját is ezzel kell leszedni. tehát kompatibilisek egymással. mondjuk a méretében nem vagyok 100%ik biztos, de nagn esélyes.
mivel itt van mellettem bedugva(ki tudja, mire lehet még jó) a flex, meg is mértem.
pont 1 col a lyukközéptöl lyukközépig.
mivel itt van mellettem bedugva(ki tudja, mire lehet még jó) a flex, meg is mértem.
pont 1 col a lyukközéptöl lyukközépig.
Írta 2004. június 21. - 23:59
helobelo!
hátsókerék téma:
b+ kazettás agy: a kazettának azt a zárókupakját amin a golyók futnak, azt mivel szoktátok Ti meglazítani/szorítani? két kis bemélyedés van a kupak szélén egymással szembe. most havertól kölcsönkért kézigyaluval szedtem le ami ugyanolyan széles mint a kupak és így pont jó a mélyedésekbe. van ehhez vmi spéci szerszám?
hátsókerék téma:
b+ kazettás agy: a kazettának azt a zárókupakját amin a golyók futnak, azt mivel szoktátok Ti meglazítani/szorítani? két kis bemélyedés van a kupak szélén egymással szembe. most havertól kölcsönkért kézigyaluval szedtem le ami ugyanolyan széles mint a kupak és így pont jó a mélyedésekbe. van ehhez vmi spéci szerszám?
Írta 2004. június 21. - 21:18
akko' vigyem vissza a faktorba, mert még garis? amugy eddik kb 1-2 hetente lazult meg, akkor meghúztam és jó volt.
Írta 2004. június 21. - 21:16
és hamár egy picit is mész mozgó, mozgásgyanus karral, mégjobban szétcse**ödik a 4szög/isi-es csillag, és onnantol kezdve valós helye a kuka is lehetne.... vagy naponta 3szor utánahuzni :-\
ezt a tendenciát elég sokan ismerik.. én hussefelttel játszottam el:\ (még a hibás, 2001es szériával)
ezt a tendenciát elég sokan ismerik.. én hussefelttel játszottam el:\ (még a hibás, 2001es szériával)
Írta 2004. június 21. - 21:08
Írta 2004. június 21. - 20:59
Írta 2004. június 21. - 13:59
akko' veszek jó erõs csavart ;D
hmm lehet, hogy az a baj, hogy nem leszedõvel raktam fel. jé milyen logikus. majd szerválok egyet.
hmm lehet, hogy az a baj, hogy nem leszedõvel raktam fel. jé milyen logikus. majd szerválok egyet.
Írta 2004. június 21. - 13:14
az biza szar.
hamar észrevetted
mert ott már gáz van, ha egy csavar tartja a kart. mert nem annak kell, hanem a tengelynek. majd rájössz, ha egyszer csak leesik menet közben.
addig meg örülj.
hamar észrevetted
mert ott már gáz van, ha egy csavar tartja a kart. mert nem annak kell, hanem a tengelynek. majd rájössz, ha egyszer csak leesik menet közben.
addig meg örülj.
Írta 2004. június 21. - 13:14
probalnad leszedni a rf nost shore-t a siganture kozepcsapirol.
vagy felrakni.
akkor aztan van kuzdes.
azert szar vmelyik mert nem lenne szabad iylen konnyen lejonnie.
vagy felrakni.
akkor aztan van kuzdes.
azert szar vmelyik mert nem lenne szabad iylen konnyen lejonnie.
Írta 2004. június 21. - 13:07
akko' a racefacem szat lehet. vagy inkább az akor mono kötül kéne nézegetni ? ;D amugy semmi baja, szoval nem értem mér lenne attol szar. mûködik ~4 hónapja.negyszog nem is fog lejonni
isis sem kiveve ha szar. ...
:-/
Írta 2004. június 21. - 12:31
Írta 2004. június 21. - 12:14
Írta 2004. június 21. - 12:05
Írta 2004. június 21. - 11:54
Kösz.
Vazzzzzeeeeeeeeeeee mégegy szerszám, amit lehet, hogy többször nem is fogok használni!
De m ostmár azért sem viszem be a szervízbe!
Vazzzzzeeeeeeeeeeee mégegy szerszám, amit lehet, hogy többször nem is fogok használni!
De m ostmár azért sem viszem be a szervízbe!
Írta 2004. június 21. - 07:33
BBB hajtókarlehuzó kb. 2500 HUF. Használhatod négyszögtengelyhez és ISIS/Octalink hajtókarhoz is.
Írta 2004. június 20. - 20:08
Írta 2004. június 20. - 19:36
Beszereztem mindenféle szerszámot az elõre megtervezett állatkodásomhoz a sufniban.
Ezekszerint nem!... hajtókar lehúzó a neve annak a célszerszámnak amire szükséged van.......
Írta 2004. június 20. - 19:31
Háj!
Hajtómûvet cserélek, ráadásul most jön a nagy csere:
Négyszögtengelyes Alivióról egy ISISes Hussefeltre.
Beszereztem mindenféle szerszámot az elõre megtervezett állatkodásomhoz a sufniban.
(Bontottam a láncot, lenyakaztam a felesleges elsõváltót...)
Csak az a fránya hajtókar nem akar lecsúszni a tengelyrõl... > Próbáltam kézzel, feszgettem a jól bevált két csavarhúzó+gumikalapács kombóval aztán nagyfatter, aki autószrelõ azt mondta, hogy vaan valami gömbfejlehúzó buziság, és majd hoz azt...
Még nem hozta, de gondoltam, addig kikérem a véleményetek.
Hajtómûvet cserélek, ráadásul most jön a nagy csere:
Négyszögtengelyes Alivióról egy ISISes Hussefeltre.
(Bontottam a láncot, lenyakaztam a felesleges elsõváltót...)
Csak az a fránya hajtókar nem akar lecsúszni a tengelyrõl... > Próbáltam kézzel, feszgettem a jól bevált két csavarhúzó+gumikalapács kombóval aztán nagyfatter, aki autószrelõ azt mondta, hogy vaan valami gömbfejlehúzó buziság, és majd hoz azt...
Még nem hozta, de gondoltam, addig kikérem a véleményetek.