Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2006. April 17. - 22:37
Azért néhány dekoratív munkatársal erõsített szerviz nagyban megnövelné egy bolt forgalmát.
http://www.teamgrizz...anne-lisa-b.jpg
http://www.snowmobil...212519_1554.jpg
http://www.teamgrizz...anne-lisa-b.jpg
http://www.snowmobil...212519_1554.jpg
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. April 17. - 22:29
nem, ilyenek még nincsenek....... leszedõ, szétbontó....hmmm:) elõször össze, aztán szét.... de ha még össze sem megy:)))
Majd szépen apránként. A fogkosz is éppenséggel rajta van a kazettán, de 40Nm-rel nincs meghúzva, az tuti, mert ugye célszerszám hiánya. Szóval azért amúgy is el kellett volna vinni szervízbe. A monoblokkot is behajtották, az nem ment volna szerszám nélkül..... de ezt is olyan szégyenletesnek érzem, megint ez a minek ilyen bicaj, ha nemtok bánni vele....de asszem errõl hamarosan le kell szoknom:)
Majd szépen apránként. A fogkosz is éppenséggel rajta van a kazettán, de 40Nm-rel nincs meghúzva, az tuti, mert ugye célszerszám hiánya. Szóval azért amúgy is el kellett volna vinni szervízbe. A monoblokkot is behajtották, az nem ment volna szerszám nélkül..... de ezt is olyan szégyenletesnek érzem, megint ez a minek ilyen bicaj, ha nemtok bánni vele....de asszem errõl hamarosan le kell szoknom:)
Posted 2006. April 17. - 22:15
Fijúkák, most nõzünk, vagy szerelési tanácsokat adunk?
Sala szívem inkább regélj nekem mi a helyzet szimering téren, Judy és Psylo, hmm?
Sala szívem inkább regélj nekem mi a helyzet szimering téren, Judy és Psylo, hmm?
Posted 2006. April 17. - 22:13
ez a hét is jól indul
aztán semmi irigység
robi: nem reggel jössz vissza?
aztán semmi irigység
robi: nem reggel jössz vissza?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 17. - 22:09
én meg itt telyesen elolvadok mint egy túrúrudi Sala száyában...háát!
de aztán nem rosszul beállítani a váltót sala hogy másnap is visszakellyen yönni..meg harmadnap...
Orsolya , megnyugtatalak, nagyon sok dologhoz kell célszerszám ami csak kerékpárboltban avan, uygan ezeket meg is lehet venni, bár saynos nem mindent, és nem olcsón, persze idõvel vegyél racsnileszedõt, láncbontót, kónuszkulcsot, küllõkulcsot stb..
bár lehet már van iyened..
de aztán nem rosszul beállítani a váltót sala hogy másnap is visszakellyen yönni..meg harmadnap...
Orsolya , megnyugtatalak, nagyon sok dologhoz kell célszerszám ami csak kerékpárboltban avan, uygan ezeket meg is lehet venni, bár saynos nem mindent, és nem olcsón, persze idõvel vegyél racsnileszedõt, láncbontót, kónuszkulcsot, küllõkulcsot stb..
bár lehet már van iyened..
Posted 2006. April 17. - 22:03
Posted 2006. April 17. - 21:57
gyere be holnap vagy holnapután és megbeszélünk mindent.
Ez amugy semi idevaló azt hisezm. Téma lezárva
Ez amugy semi idevaló azt hisezm. Téma lezárva
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 17. - 21:53
Gondolom máshol azért nem ennyire közvetlenek, mert ha mindenki egyszer ellesné a technikáját, senki nem hordaná a bringákat.Kábé mennyi pízbõl jön ez ki? Mikor mehetek?
Posted 2006. April 17. - 21:46
Gondolom, mennyire terhelné a pénztárcát a fentebb említett problémák orvoslása.
Posted 2006. April 17. - 21:41
gyere nyugodtan. Néha tul közvetlenek vagyunk. Anyagi vonzatán mit értesz?
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 17. - 21:37
persze, sõt túrórudival a tempó fokozható is:)
közvetlen egy bolt.
érdemes akár oda is bevinned.
meglátod hogy megy, utána meg már menni fog mint a karikacsapás.
közvetlen egy bolt.
érdemes akár oda is bevinned.
meglátod hogy megy, utána meg már menni fog mint a karikacsapás.
Posted 2006. April 17. - 21:34
Köszi, hogy ennyien a segítségemre siettetek. Azért nem teljesen egyedül, , mert pl.a teló nyaknyirbálásának nem estem volna neki, apum segített. Azt hiszem bármennyire is tiltakoztam eddig azellen, hogy ilyen beállításokkal szervíbe menjek, most erre fogok kényszerülni. Eddig úgy voltam vele, hogy minek az embernek ilyen bringa, ha nem tudja karbantartani, bütykölni.
Sala, nálatok mindezek anyagi vonzata? - a honlapon nem találtam erre vonatkozó infót.
Ahol a kereket fûzték, ott nem hiszem, hogy szívesen látnának munka közben kérdezõsködõt, nézõt. Nálatok ez menne?
Sala, nálatok mindezek anyagi vonzata? - a honlapon nem találtam erre vonatkozó infót.
Ahol a kereket fûzték, ott nem hiszem, hogy szívesen látnának munka közben kérdezõsködõt, nézõt. Nálatok ez menne?
Posted 2006. April 17. - 21:10
jah akkor oké.most vettem észre, hogy mit írtam...
sala: te perverz disznó...inkább csajnak seggíteni szerelés közben esetleg...
Posted 2006. April 17. - 20:44
ugy gondoltam énis
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 17. - 20:26
Posted 2006. April 17. - 20:25
szerelmes vagyok , ez az igazi perverzio, nõt nézni szerelés közben
Kedd este?
Kedd este?
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 17. - 20:22
üdv,
az 1.9es gumi az alap CC gumiméret, lehet, hogy keskenynek tûnik a felni, de jó az úgy..a felnihez meg sztem a 2.1-2.25ös gumik is jók..
a kereked sztem félre van fûzve, vid el salához:D
én is meglepõdtem ám, hogy egy lány egyedül rakjon össze egy bringát, és érdekelje is a dolog....
az 1.9es gumi az alap CC gumiméret, lehet, hogy keskenynek tûnik a felni, de jó az úgy..a felnihez meg sztem a 2.1-2.25ös gumik is jók..
a kereked sztem félre van fûzve, vid el salához:D
én is meglepõdtem ám, hogy egy lány egyedül rakjon össze egy bringát, és érdekelje is a dolog....
sala iigen azt a speedway nevü boltot el is felytettem ayánlani Orsolyának
de én még mindig nem térek magamhoz hogy eg y lány egyedül szeretné összerakni a biacyát mert érdekli... hûû ez nagyszerûûû
ya és inkább ahol fûzték a kerelket oda vidd vissza ahogy XC_Rifer mondya
+ ne fély !! 1.5 ös 1.75 ös gumi simán rámegy a felnire.
de én még mindig nem térek magamhoz hogy eg y lány egyedül szeretné összerakni a biacyát mert érdekli... hûû ez nagyszerûûû
ya és inkább ahol fûzték a kerelket oda vidd vissza ahogy XC_Rifer mondya
+ ne fély !! 1.5 ös 1.75 ös gumi simán rámegy a felnire.
Szóval az 1,9es gumi nem széles ahoz a felnihez, még a 2,1-es is oks rá az tuti. CC-zni 1,9-2,1-el szoktam az az általánaos. A kerekek valószínûleg rosszul lettek összefûzetve, vidd vissza ahol csinálták, mert így nem használhatóak ahogy leírtad. Legjobb ha a vázat és villát is viszed egyúttal, mert akkor ahoz lehet állítani a kereket. Az elsõ váltónál a lényeg hogy a végpontok jól be legyenek állítva és ha nagytányérra váltassz akkor a váltó külsõ terelõlemeze legyen párhuzamos a nagytányérral. A bowdenfestességet úgy célszerû belõni, hogy a középsõ tányéron vigyen ciripelés nélkül minden fokozatot hátul. Ekkor a kistányérra váltásnál kicsit laza marad a bowden de az nem baj.