Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

ugy latszik nem csak en hianyoltam egy jo szerszam megletet
http://www.endurofor...p_tool4_500.jpg

tényleg szép...
és nem mûanyag mint a shimano amit adnak hozzá!!!

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

hi!
tudtok nekem mondani egy jó, angol nyelvû szerelõs honlapot?

http://www.parktool.com/repair/

csápeti

csápeti

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Kónuszosak a kerekeid? Mert lehet egyszerûen csak lazák a kónuszok.

Miután megnéztem h mi az a kónusz, úgy vélem igen. :icon_mrgr
Köszi a segítséget!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kozepresz kulcs

Posted Image

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
http://www.sheldonbrown.com/

meg még régebben talán lófarkas linkelt egy nagyon tuti angol nyelvú szerelõs könyvet. ha érdekel, szólj, felteszem valahova.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lor, ezmiez?

csápeti, valószínáleg kilazult a kónuszod, vagy csak ferdén rakod bele a kereket. de inkább a kónuszok lazultak ki.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
hi!
tudtok nekem mondani egy jó, angol nyelvû szerelõs honlapot?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ugy latszik nem csak en hianyoltam egy jo szerszam megletet
http://www.endurofor...p_tool4_500.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Kónuszosak a kerekeid? Mert lehet egyszerûen csak lazák a kónuszok.

csápeti

csápeti

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Egy hétig szét volt szedve a bringám darabokra és most akármilyen erõsen szorítom meg a gyorsszárat, lötyög mindkét kerék. Ötlet? :confused:

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Na az én bringámon naponta van javítani való :S ézr van jó sok szerszámom
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
középre centírozni a kereket egyszerûbb mint a nyolcast kiszedni, még akkor is ha nem állványba csinálod hanem vázban.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Megcsinálták még aznap a kereket, nagy baja nem lett, azóta jobban megy sokkal, tényleg a lényeg h sokat sose szabad egyszerre húzni, meg mindig megjelölöm honnan indulok stb.. mult héten pl összes küllõanyát kicseréltem hátsóban, nincs teljesen középen a kerék(eddig se volt) de nyolcas nincs benne:)

kispysda

kispysda

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hát én igyekszem ezt elkerülni. De aztán ki tudja. Lehet, hogy holnap keret is veszek... vagy csak azt vegyek? :D :D Neeem! Kell a feeeling!!! Egyébként mi lett a kerékkel? Megcsinálták? Azóta hogy állsz a centírozással??? ;)

"A legendák és mítoszok, amelyek a tegnap világában nem léteztek, létezni fognak a holnapéban."

Terry Brooks - The Sword of Sannara

www.criticalmass.hu Én ott leszek!!!

Ja és elõtte nap: ttûntetés a FER ellen a Parlament elõtt (17:00)!!!!!Ezen is! :bananadan

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Sztem szinte mindenhol lehet kapni csak anyát, én az itteni legkisebb boltban vettem, 20ft volt darabja:)
Én amikor elõször probáltam centirozni az úgy nézett ki h volt egy küllõ ami ki lett cserélve gondoltam meghúzom, aztán nem tudtam mennyire kell..:) Hát lett benne egy szép nyolcas, aztán a másik oldaliakat meg kilazítottam, meg közbe egykét anyát el is nyaltam..az a kerék a szervízben kötött ki, másnap meg egy 230kmeres túrára indultunk(nyaralás bringával) :)

kispysda

kispysda

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Nem írtam le rendesen. Nem miattam kellett küllõt kivennem, hanem azért, mert görbe volt. Az egyik a felénél, a máski majdnem az anyánál. És hát gondolom nem érdemes "kalapálgatni"

:D

"A legendák és mítoszok, amelyek a tegnap világában nem léteztek, létezni fognak a holnapéban."

Terry Brooks - The Sword of Sannara

www.criticalmass.hu Én ott leszek!!!

Ja és elõtte nap: ttûntetés a FER ellen a Parlament elõtt (17:00)!!!!!Ezen is! :bananadan

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hát...nekiláttam a centírozásnak. A hátsó keréken sikerült némi eredményt elérnem. :D Viszont az elsõn még semmit, csak annyit, hogy ki kellett vennem 2 küllõt. Csak sajan nincs helyette másik.. :( Holnap megyek oszt veszek, aztán nekiállok az elsõnek is! ;)

Ezért mondtam, hogy elsõnek ne az "aktív" kerekeken kezdd.

kispysda

kispysda

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Jah! Amit vennem küllõkulcs (potom 260 Ft-ért) nem volt igazán jó választás. Vagy a kerekem küllõanyái ilyen sz*rok. A küllõkulcs jó a 9-15-ös méretekig. A küllõimre viszont hol az egyok méret jó, hol a másik. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább vettem volna meg 670-ért azt, amelyik "csak" 3 méretet taratlmaz.

Tényleg! Lethet valahol csak küllõanyákat venni?? Vagy az csak küllõvel együttmegy? Mennyibe van kb????

kispysda

kispysda

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hát...nekiláttam a centírozásnak. A hátsó keréken sikerült némi eredményt elérnem. :D Viszont az elsõn még semmit, csak annyit, hogy ki kellett vennem 2 küllõt. Csak sajan nincs helyette másik.. :( Holnap megyek oszt veszek, aztán nekiállok az elsõnek is! ;)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nem mászik az sehova ha mindegyiken ugyanannyit húzol, egy negyed fordulatot meg el kell hogy viseljen a kerék.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.