Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vékony csavarhúzók és egy kalapács kell hozzá és le kell feszegetni.

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
akkor arra mondjatok tippeket azt hogy szedjem majd le
lesz rá egy szinte teljes délelöttöm :D csak szerszámokkal nem vagyok jól ellátva

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az biztos :) . Ha a teló kiszedésével ennyi gondod van, akkor elég nehezen fogod leszedni az alsó gyûrût, ha nem hasított.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem lehet elrontani... najo igen:D

öltöny lol
tökjól megvagyok nélküle te szerelõk gyöngye!

kiszedni nincs értelme, a kcs-t meg szétkapod hamar, csak az alsó gyürü lezsedése lesz izgi ám...;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sõt még az új tulaj is örül neki, hogy bennehagyod.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
magamra hallgatok és nem állok neki szarozni vele, nem ér annyit a szenvedés és a kisérletezés, h hátha melléfúrok, -ütök és ezért nem tudom eladni a telót

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ra ne hallgass, en vagyok a foallasu szerelo :D

o ilyen oltonyos ficsur valami nagynevu multinal [lol]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Tam, naggyon ráérsz:D
fúró? flex!
amugy egy csavarhúzóval felfeszegeted a szélét, majd kiugrik szinte az egész...:)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
akartam is kérdezni h versenyeztek? :D
kösz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Thezcsi megeloztelek :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A pike-omból nekem is jó szórakozás volt kiszedni, a furó alig vitte, mert olyan kemény anyagból van, aztán jöhetett a reszelés, úgy fél óra volt kiszedni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha ki tudod szedni, az már úgyis kuka...
pár százasért tied egy új bármely boltban.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha sikerul is kiszedned, ugyis anyira szetbarmolt allapotban lesz, hogy azt mar inkabb nem kene visszarakni egy masikba.

szal az uj teloba mindenkeppen uj kell, ami kerul majd kb 500Ft-ba.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
nem, csak lesz az új telóban? ha nem akkor meg gondolom nem nagy összeg. inkább nem szenvedek vele, elég magát a telót kibányászni a vázból:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
csavarhúzóval felülrõl nekiesni, tönkretenni csak a körmös diót lehet ezzel, de pont ez a lényeg.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kiszedni belole nem egyszeru. ha mazlista vagy, akkor vegig egyenletes a belso falvastagsaga a nyakcsonek, es akkor addig utod, ami alul ki nem jon. Ha alul szukul, vagy beepitett headlock van benne, mint anno a Pike-omban volt, akkor nem nyertel. Akkor lehet vele szentsegelni, kifurni, utogetni, csipofogoval marcangolni stb.

nagyon fontos az neked, hogy kijojjon?

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
köszi-köszi, mindent így csináltam, csak mostmár nem akarok itthon zajongani, majd reggel nekiesem megyint.
viszont van a villanyakban egy "menetes karmos anya" amivel a kopakot rögzítem, az kivehetõ vagy fix a villában? ha ki lehet venni hogyan?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a csapagyat szoritja egy kozpontosito gyuru. muanyagbol van, legfelul. vagy ki birod piszkalni egy vekony csavarhuzoval, vagy nem. ha nem jon, ne barmold szet.

akkor jon a masodik megoldas: meg kell utni a villanyakat felulrol. De semmikeppen ne vassal, szal gumikalapacs vagy fadarab jaccik.

ez meginditja a gyurut elvileg, akkor mar ertelemszeru lesz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

fogsz egy darab deszkát (egyenletesebben osztja el a terhelést)/rongyot, aztán kalapáccsal erõsen, de ésszel ráütsz egyet a villanyakra felülrõl, lehetõleg pont középre...ha az a kalapács gumifejû, az még jobb. kicsit meg van szorulva, de ki fog az jönni, nekem is ilyen volt elsõnek...sok sikert.

nem fogod elhinni ha pont ezt csináltam, d:D eszkával még nem csak ronggyal, de az elég szarul ment, majd reggel kerítek egy deszkát
köszi

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Aheadnél, ha már levetted a stucnit akkor csak szét kell húzni, húzzad erõsebben vagy üsd gumikalapáccsal.