De a sörözés még áll azért, ugye?
alap de nekem csak utanna valami ontopic: hanyaz menet a kulacstarto ? hurra, nem megy az enter a bongeszomben
De a sörözés még áll azért, ugye?
alap de nekem csak utanna valami ontopic: hanyaz menet a kulacstarto ? hurra, nem megy az enter a bongeszomben
Ha arra gondolsz, amit hagyományos taposó pedálra szerelnek fel, szíjakból áll, akkor klipsz.Helló!
Segítséget szeretnék kérni?!!!!
Hogy hívják azt a tartót, ami a biciklipedálokon van, amibe beleteszed a lábfejed, gondolom a jobb és gyorsabb tekerés érdekében? Annak van valami speckó neve?
Várom a választ!
Köszi
anka
Hello....
Nem reg vettem egy truvativ blaze elso hajtokart [fogaskereket] es ha tudna valaki abban segiteni hogy a 3. fogaskerek helyet honann vehetnek olyan vedot amit felszerelhetnek helyette... Erdekelne hol lehet olyat kapni, es mennyiert
Lehet nem jo forumba irtam, de nem tudom hova kellet volna ezt irnjam
koszi, csak felig vicc volt, csak talalok sorpoban vmi nornalis helyet ahol vagnak menetet es nem barmoljak szet. Csak nem vagyok napkozben otthon sajnos.
legrosszabb esetben elviszem gyorujbaratra az outit is.
koszi, csak felig vicc volt, csak talalok sorpoban vmi nornalis helyet ahol vagnak menetet es nem barmoljak szet. Csak nem vagyok napkozben otthon sajnos.Gyere. De ha jössz elõtte szólj legalább péntekig, viszek haza a cégtõl megfelelõ menet-fúrót.
Koszi, keresek valakit, aki rendesen vag menetet, vagy atugrok hozzad a bringaval 1 sorre, Pannonmaraton elottKulacstartós téma: van idehaza bianchi acélvázam, abban is perselyben van a menet ugyhogy szerintem is simán elbír egyel nagyobb menetet. (Én legalábbis így csinálnám.)
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
...
a csészéhez tudsz linkelni szerszámot?
A sebesség mindent megold.
hova alatet ?A legegyszerûbb megoldással, úgy mint alátét, még nem próbálkoztál?
A sebesség mindent megold.
marad a kabelkotegelo, az also csavar jol fog. menetfurom nincs, es a kozelben sem ismerek senkit akine van Koszi a segitseget.ezért fog utána rögtön eltörni a kulacstartó murphy szerint. esetleg menetfúró és egy mérettel nagyobbra. abba csak nem hal bele a váz...
ha még nem teljesen hulla a menet, akkor tekerj a csavar menetére egy kis teflonszalagot, és finoman huzd meg, ha nem fog akkor max valami 2komponensü fémragasztó, de az utána már bonthatatlan lesz.