Ras-t nem tudátok idecsábítani?
Érdekelne hogy ha lemérte az õ Reflexét menyi volt a váz súya?!
meg stb....
(mug ymegtaláltam az uyságot amibennbenne van)
meg most hogy néz ki a bicay ha még megvan neki....
na megyek vizsgázok egy yót.
pá
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2005. május 24. - 07:37

Írta 2005. május 24. - 02:54

Nem, nem hiszem, hogy ez lett volna hirdetve. Ezt egy új biltban leltem Gyöngyösön, szerintem valami kukás eredet, a volt tulaj szerintem nem használta, csak keresett vele egy kis zsebpénzt, a boltos mondta, hogy trialvázakat prütyköl, meg beszéltem is vele személyesen egy 40 körüli faszi. Szerintem lesz még késõbb is ez-az nála, ez csak be volt adva bizibe. Én meg régóta kerestem már egy kisebb jobb szögekkel megáldott vázat magamnak a schwinn csebzon helyett-broáf- s ez lett.
hulla fasza, nagyon ott van minden rajta, merev mint ló, legalább is a csebzonhoz képest.
hulla fasza, nagyon ott van minden rajta, merev mint ló, legalább is a csebzonhoz képest.
Írta 2005. május 24. - 00:45

nAH!!!
Leslie!
Nem akarok most önreklám (is) lenni de az aprohirdetések közt van csomo hasonloan szép yószág , lehet nem 15ért (de maydnem) de 20-25ért biztosan.
Amugy ezt hirdette a srác 22ért heteken kerseztül az aproban????
és lealkudtad 15re?
..huh most rossz reklámot csináltunk neki
Leslie!
Nem akarok most önreklám (is) lenni de az aprohirdetések közt van csomo hasonloan szép yószág , lehet nem 15ért (de maydnem) de 20-25ért biztosan.
Amugy ezt hirdette a srác 22ért heteken kerseztül az aproban????
és lealkudtad 15re?

..huh most rossz reklámot csináltunk neki

Írta 2005. május 24. - 00:23

és ezt vetted ilyen állapotban 14ér?
eeeeemáááááááárrrrr...
nagyfokú pofátlanság és nagy hiba.
nagy hiba, hoyg nem én vettem..
grat
eeeeemáááááááárrrrr...
nagyfokú pofátlanság és nagy hiba.
nagy hiba, hoyg nem én vettem..

grat
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 24. - 00:14

savanyugabi!!!
a szingos külsõket megvenném! cdak akülsõket! a kerekek nem kellenek!!
olcsón:)
Vagy adok régi klipszes pedált...
sayna a 105ösömet elayándékoztam klipszel.
de van eg yklipsz nélküli 105ösöm (3szög alaku)
vagy van Miche téglatest alaku aluklipszel.
a gumikért cserébe.
persze csak ha yok a gumik (a képek alapyán még yok leszenk)
üdv
Amugy nekem van egy hasonlo Moserem csak pirosban..gyakorlatilag ugyanez (Oria csöves) GRATULA!!!
UI: A REFLEXemrõl mayd yövõ héten talán lessz kép csak még szar állapotban van...és igy nem akarom fotozni....
a szingos külsõket megvenném! cdak akülsõket! a kerekek nem kellenek!!
olcsón:)
Vagy adok régi klipszes pedált...
sayna a 105ösömet elayándékoztam klipszel.
de van eg yklipsz nélküli 105ösöm (3szög alaku)
vagy van Miche téglatest alaku aluklipszel.
a gumikért cserébe.
persze csak ha yok a gumik (a képek alapyán még yok leszenk)
üdv
Amugy nekem van egy hasonlo Moserem csak pirosban..gyakorlatilag ugyanez (Oria csöves) GRATULA!!!
UI: A REFLEXemrõl mayd yövõ héten talán lessz kép csak még szar állapotban van...és igy nem akarom fotozni....
Írta 2005. május 23. - 22:45

nemjau a link savanyú...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. május 23. - 22:42

üdv a rozsdahívõknek!
sikerült felkreálni a képeket itt csekkolható:
http://kep.tar.hu/sa...5166/12769309#2
itt köll müködni neki, /..bocsika lord, elõbb a felhasználói oldalt linkelhettem.. /
várom a hozzászólásokat, ill. rögvest lenne egy-két megjegyzésem.
Biztos lesz, ki szentségtörésnek veszi, hogy széttolom a bicót, de én csak egy olcsó outit akartam-ez lett belõle. szal, nem falipéldány lesz, hanem gyûrûdõ zóna./Bár, mióta a sarokban pihen, egyre jobban tetszik az összbenyomás/ Így, uszkve, ugrik róla a szingós kerék, bár, legutóbbi városi kavarás alatt nagyon megtetszett. Tehát, ezt elcserélném, mondjuk egy bandázs alatt vezethetõ bowdenes 105-ös fékkarra.vagy óccsóért eladnám. Valahogy a tökömnek sincs kedve ledefektelni egy ilyen jószággal.Jah, vagy szeretettél vennék egy korabeli /képeken fellelhetõ ultegra 600as pedál fém klipsz részét, illetve bõrszijat./
sikerült felkreálni a képeket itt csekkolható:
http://kep.tar.hu/sa...5166/12769309#2
itt köll müködni neki, /..bocsika lord, elõbb a felhasználói oldalt linkelhettem.. /
várom a hozzászólásokat, ill. rögvest lenne egy-két megjegyzésem.
Biztos lesz, ki szentségtörésnek veszi, hogy széttolom a bicót, de én csak egy olcsó outit akartam-ez lett belõle. szal, nem falipéldány lesz, hanem gyûrûdõ zóna./Bár, mióta a sarokban pihen, egyre jobban tetszik az összbenyomás/ Így, uszkve, ugrik róla a szingós kerék, bár, legutóbbi városi kavarás alatt nagyon megtetszett. Tehát, ezt elcserélném, mondjuk egy bandázs alatt vezethetõ bowdenes 105-ös fékkarra.vagy óccsóért eladnám. Valahogy a tökömnek sincs kedve ledefektelni egy ilyen jószággal.Jah, vagy szeretettél vennék egy korabeli /képeken fellelhetõ ultegra 600as pedál fém klipsz részét, illetve bõrszijat./
Írta 2005. május 23. - 18:28

Írta 2005. május 23. - 06:17

YA.
hát én is kutakodtam és végül arra yutottam hogy az EASTON cég mint csõgyártó csinált alu vázat és azt adta Reflex néven, ami elbvileg annak a tipusu alu csõnek a neve.
Amug y azért kérdeztem mert most van egy ilyenem kb. 18"-osban.
))
Easton alu kormányal Tioga kormányszár,.Bontrager nyereg ...full 1992es LX
hát én is kutakodtam és végül arra yutottam hogy az EASTON cég mint csõgyártó csinált alu vázat és azt adta Reflex néven, ami elbvileg annak a tipusu alu csõnek a neve.
Amug y azért kérdeztem mert most van egy ilyenem kb. 18"-osban.

Easton alu kormányal Tioga kormányszár,.Bontrager nyereg ...full 1992es LX
Írta 2005. május 22. - 07:08

kutakodtam a shimano alkatrészlistán az alkatrészkódok alapján. SL 1050, váltókar, FC 1050 hajtómû 87-88-ban készült alkatrészekrõl van szó. fitti. A verda fillájt17-18 éves lehet.
Írta 2005. május 21. - 22:59

és õ se talált róla semmi infót.
a mtbr.com fórumán van egy nnn nevü tag, neki is ilyen reflex easton gépe van, ha beszélsz angolul, esetleg megkérdezheted. én is akartam már, csak mindig lusta vagyok
a mtbr.com fórumán van egy nnn nevü tag, neki is ilyen reflex easton gépe van, ha beszélsz angolul, esetleg megkérdezheted. én is akartam már, csak mindig lusta vagyok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 21. - 22:08

Írta 2005. május 21. - 22:03

Szeretnék infokat REFLEX (aluminium vázu)nevü amcsi bicoról.
képek, interneten hol lehet megtalálni stb..
kb. 1992es
Ha yol emlékszem a Bikemag retro rovatban is volt egyszer de nem emlékszem a cikkre ráadásul az uyságot sem találom már...
köszi!!
képek, interneten hol lehet megtalálni stb..
kb. 1992es
Ha yol emlékszem a Bikemag retro rovatban is volt egyszer de nem emlékszem a cikkre ráadásul az uyságot sem találom már...
köszi!!
Írta 2005. május 21. - 14:23

Haver sokszor mesélte már: 95körül hozott németbõl egy fulltelós elõl hátul tárcsafékes biciklit. (Nem lopta mert biker és utálja az ilyesmit) Talán 93-as volt tetszett neki de eladta 30E-ért. Akkoriban az igen nagy pénz volt de megbánta és vissza is akarta vásárolni már párszor, nem sok sikerrel. Sokszor nem értem õt miért is adja el a ritkaságait fillérekért. Pedig ért hozzá.
JA azon már volt tárcsafék, 95-ös DH Vk-n Missy végig Hope tárcsát használt, a csapattársai meg Codá-t.
JA azon már volt tárcsafék, 95-ös DH Vk-n Missy végig Hope tárcsát használt, a csapattársai meg Codá-t.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. május 20. - 23:52

savanyu: muszáj bántani az originál festést? 
jó, tudom, te használni akarod, nem gyüjtemény része lesz, de valahogy... hánemistom.
gratula btw :spoko:

jó, tudom, te használni akarod, nem gyüjtemény része lesz, de valahogy... hánemistom.
gratula btw :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 20. - 21:19

Jól hangzik. Eszembe juttat egy klasszikust.Egy pali (amerikai) a bikeforums.net-rõl ilyen garázskipakolós vásáron vett egy 12 éves, pöpec állapotú karbon oúti treket (karbon csövek karbon muffokban). Odavitte a nõhöz, hogy ez mennyi lesz, mire az ránéz a bringára és kiböki: 10 dollár!!!:wallbangeMegvette alku nélkül.
Írta 2005. május 20. - 20:52

MEGVETTEM jeahhh...
mocskos módon, még alkudtam belõle egy ropit, szégyellem is magam.
nnya, lesznek fotók vasnap, valszeg...de addig is:
full 105-évjárat nemtom, segítségnek:indexelt light eksön váltás hátul, 12 sebességgel, "computer dizájned" biopész tányérok, 52/42 foggal, még állítható középcsapi- a fékkarok még nem rejtett bowdenezésûek /ezuton keresek vkinek ilyet, 105ösben/ kevláros 80%os gyémántmintás gumik, ambrosio felnik fmoser stücni, ITM alukormánnyal, gyári fehér nyereg /no, ez ugrik elsõnek/ elsõ villa kovácsolt nyakú, full krómozott. állatul néz ki.
váz: picike, 54es fillájt, ha kölök jól mérte, fehér, rózsaszín ráfujt, ilyen világbajnokos színes csikozással. maga a mûremek, muffokon "M" beütés, csakúgy, mint a kiscsavarral finomhangolható papucsokban, illetve a nagyonszép formájú fékhídon. mûremek, beleszerettem elsõ látásra. Hogy ne lógjon ki a sorból a támvilla bekötésénél is "moser" mélygravír. Szine kicsit "meleg" lehet átfujatom, fehérben agyalok, fekete kiegészitõkkel. egyébként tökély kis részletek:láncakasztó kerékkivételhez, hátsóváltónál elforduló bowdenvégakasztó, gyönyörû muffok, jessz. már látom uj dizájnt:
full áttörtfehér:gót fekete "savanyugabi" felirat, lakk alatt, veszek militarista havertõl lerohadt lovagkeresztet, vörös zomifestékkel elõlre felfigyeltetem rézzel. egyigazi überalles verda lesz vazze... ja krómozott láncvilla, tisztára mint a pedálkirályban hihi.
a 105 agyak ugy forognak, mint egy doxa, közicsapi, kormánycsapi nagykirály, de azért kiváncsi vagyok, mi lesz belekukkkantás után. lehet, kap egy monoblokkot, az uccse töri meg a feelinget.ja: csövek oria valami t9, ha jól emléxem. Megpróbálom eredeti matricákat vhogy lefejteni, akinek ebben van gyakorlata, jöhet segítség. nagyonm szép súlyban van.
ja, a cuccok abszolut karcmentesek, semmi "bokakopás a hajtókaron...csak az egyik fékkar horzsolt picikét, de polirral eltüntethetõ. hátsóváltó kopásmentes, ugy áll mint katiba az utódlat!
SZÓVAL SZERELMES VAGYOK!!!
Ez a nap bearanyozta a hetet jeeeeeee!!!!!
vasnap képek.
bocs a nagypofáért.
mocskos módon, még alkudtam belõle egy ropit, szégyellem is magam.
nnya, lesznek fotók vasnap, valszeg...de addig is:
full 105-évjárat nemtom, segítségnek:indexelt light eksön váltás hátul, 12 sebességgel, "computer dizájned" biopész tányérok, 52/42 foggal, még állítható középcsapi- a fékkarok még nem rejtett bowdenezésûek /ezuton keresek vkinek ilyet, 105ösben/ kevláros 80%os gyémántmintás gumik, ambrosio felnik fmoser stücni, ITM alukormánnyal, gyári fehér nyereg /no, ez ugrik elsõnek/ elsõ villa kovácsolt nyakú, full krómozott. állatul néz ki.
váz: picike, 54es fillájt, ha kölök jól mérte, fehér, rózsaszín ráfujt, ilyen világbajnokos színes csikozással. maga a mûremek, muffokon "M" beütés, csakúgy, mint a kiscsavarral finomhangolható papucsokban, illetve a nagyonszép formájú fékhídon. mûremek, beleszerettem elsõ látásra. Hogy ne lógjon ki a sorból a támvilla bekötésénél is "moser" mélygravír. Szine kicsit "meleg" lehet átfujatom, fehérben agyalok, fekete kiegészitõkkel. egyébként tökély kis részletek:láncakasztó kerékkivételhez, hátsóváltónál elforduló bowdenvégakasztó, gyönyörû muffok, jessz. már látom uj dizájnt:
full áttörtfehér:gót fekete "savanyugabi" felirat, lakk alatt, veszek militarista havertõl lerohadt lovagkeresztet, vörös zomifestékkel elõlre felfigyeltetem rézzel. egyigazi überalles verda lesz vazze... ja krómozott láncvilla, tisztára mint a pedálkirályban hihi.
a 105 agyak ugy forognak, mint egy doxa, közicsapi, kormánycsapi nagykirály, de azért kiváncsi vagyok, mi lesz belekukkkantás után. lehet, kap egy monoblokkot, az uccse töri meg a feelinget.ja: csövek oria valami t9, ha jól emléxem. Megpróbálom eredeti matricákat vhogy lefejteni, akinek ebben van gyakorlata, jöhet segítség. nagyonm szép súlyban van.
ja, a cuccok abszolut karcmentesek, semmi "bokakopás a hajtókaron...csak az egyik fékkar horzsolt picikét, de polirral eltüntethetõ. hátsóváltó kopásmentes, ugy áll mint katiba az utódlat!
SZÓVAL SZERELMES VAGYOK!!!
Ez a nap bearanyozta a hetet jeeeeeee!!!!!
vasnap képek.
bocs a nagypofáért.
Írta 2005. május 20. - 14:09

Csak finoman, hogy a tulajnak ne tûnjön fel, h. a visszatartott teliszájas vigyortól már arcidegrángásod van...

"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. május 20. - 14:03

csumika.
15 papír egy f moser egész pofás állapotú országúti rémért? nagyrészt régi 105-ös cuccokkal, ha jól láttam túraracsnival? vehetem? beteges rózsaszín, maj' lesznek fotók. :-)
15 papír egy f moser egész pofás állapotú országúti rémért? nagyrészt régi 105-ös cuccokkal, ha jól láttam túraracsnival? vehetem? beteges rózsaszín, maj' lesznek fotók. :-)
Írta 2005. május 20. - 13:39

ühümm.
ja tényleg komplett elsõ kerékkel volt a fék. Mavic 121es felnivel.
majd elmegyek már egyszer dokumentálni hozzá. vannak ott olyan dolgok hogy ihaj. te töredékét láttad
ja tényleg komplett elsõ kerékkel volt a fék. Mavic 121es felnivel.
majd elmegyek már egyszer dokumentálni hozzá. vannak ott olyan dolgok hogy ihaj. te töredékét láttad

RAUH-Welt
B E G R I F F