sziasztok.
azt szeretném kérdezni, hogy errõl a vázról mi a véleményetek?
-VINTAGE GYÁRI KRÓMOZOTT MTB VÁZ Kb 1995s!!!---- - Vatera.huigazsáégszerint az érdekelne, hogy reális-e az ár. az itteni apróban fenn van 15 ért is.
a 18 collos méret szerintem jó lenne a 176 cm-hez.
most egy hasonló kaliberû, régi, beazonosíthatatlan márkájú, vázszámmal nem rendelkezõ (vagy lefestett) cromo monti vázam van, de látszik rajta, hogy valami minõségibb darab, mert az is 1, 1/8 os homlokcsövû, meg a vázban van elvezetve az egyik bowden, szép hegesztések, na látszik rajta, hogy nem valami teszkós szar volt.
full xt szett van rajta, a 92 es évjáratú. (gyanús, hogy ez volt a gyári alakatrésze a váznak annak idején, ezért is gondolom, hogy nem valami fos, de a vázszám hiány meg érdekes) van benne egy régebbi rst gila aet teló (ezt én tettem bele, amúgy merev krómozott acél villa volt). a fékek deore v-fékek, és persze a fékkar hozzá. a rapidfire plus váltókarokat sikerült nagyon leleményesen átültetni, mert ugye a cantifékkarral bajos lett volna a vfék. xt agyak, araya rm17 felnik.
szóval csak megtetszett ez a króm szín, meg azt írja az eladó, hogy még nem használt a váz. hozzáértõbbek így fénykép alapján meg tudják e mondani, hogy egyrészt tényleg valószínû, hogy nem használt, meg hogy kb. milyen minõségû lehet? (mármint hogy valami gagyi szar, vagy olyan, amire érdemes rátenni a fent említett alkatrészeket) na meg, hogy megér-e ennyi pénzt?
hálás köszönet, ha valaki tud segíteni.