Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2504 hozzászólás a témában

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Köszi a címeket, meg fogom nézni õket. A török meg nem kerget, úgyhogy a jövõ héten majd keressük egymást. A küllõk dolgában pedig legalább megerõsítettél, mert magam is hajlottam (lustaságból) a hanyagolásukra. Egyébként már szétcincáltam õket és a petróleumos fürdõ meg a friss zsír után még szebben "muzsikálnak". A polírral pedig csilli-villi mind a kettõ.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
gondolom. de tufo ragsztoszalagot nem ismerem. biztos yo.
Budapesten a Blue Cet, és a Zöld Pont(www.bicycle.hu) bicayboltban ha yol emlékszem van szingos gumi ebben az árban.
a használtakat mayd megbeszéyük. én most a héten ugysem érek rá saaynos....
sz.tem a külllõkel ne vacakoy, ugyis edzõgépnek lessz+ amugyis biryák azok még max. oyan a kinézetük..akko a felniket már nem raknám vissza..nem yo ki be füzögetni a felniket.

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Legfeljebb átszellemülnének. A küllõk miatt úgy is át kellene õket fûzni, viszont a szingók érdekelnének. Például a Vittoriát hol lelem? A használt cucc is jöhet, e-mail-ben megbeszélhetjük. Nem mintha nem bíznék magamban, de ez a pálmatexes dolog nekem nem annyira tûnik tutinak. A TUFO-s ragasztó szalag olyan kis kompaktnak látszik és az ára sem eget rengetõ. Gondolom a rögzítést (az általad jól ismert kerekekre) ezzel is meg tudom oldani?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
:)
szétszednéd a yo kis Gipiemme kerekeket??? szép mondhatom!:(
2500Ft/db Vittoria szingo., és nagyon fasza!!! nem kell semmi extra dolog a feltevéséhez..
csak Palma Tex-el körberagsztozod a felnit...ráteszed a gumit egyenletesen..nyomkodod egy kicsit ...1-2 perc mulva meg már fuyhatod is fel...
és defektet is nehezebb kapni vele mint a belsõsel!
ha defeketet kapsztz aakkor én hanyagolnám a a szereléét ..uyat kell venni...de mondom ez viszonylag ritka+ ha kekll használtan adhatok yo szingos gumikat!

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Köszi a tippet. A videókat nézve nem tûnik ördöngõsnek a dolog, most már csak arra lennék kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a használat során tapasztaltakról.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Én sem szereltem még szingót sosem, de a www.tufo.com oldalon vannak videók a szerelésérõl.

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Szegasztok!
Lehet, hogy már lefutott a téma, de kíváncsi lennék a véleményetekre "szingó-nem szingó" kérdéskörben. Most jó, vagy nem jó. Olvastam már, hogy a gördülési ellenállás szuper, na de a magas nyomás nem frankó, de hallottam, hogy a szerelése külön tudomány. Szóval én csak amolyan retro-hibrideket (edzeni/országúton túrázgatni) építgetek és van egy pár szingós kerekem és most nem igazán tudom mi tévõ legyek. Eladjam (a felnit), vagy rakjak rá valamilyen szingót? Tudtommal egyébként sem nagy a választék (talán a TUFO kivételével).

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
voti

a peremes szingot csak peremes szingos felnire lehet.
a sima gumit lehet a peremes szingos felnire.
de nem vagyok benne biztos...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

voti: a peremes szingót is fel lehet rakni a sima felnire, csak az elején szívni fogsz vele egy kicsit...vagy ügyesebb vagy, mint én:D

Akkor ez csak marketing? Feltöltött kép http://www.tufo.com/...llation-low.avi

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
A conti-online.com-on láttam párféle hagyományos külsõ gumit 20-622 méretben amit 10-11 barral lehet használni. Nem tudjátok mi az a tpi már a tufonál is néztem, de nem jöttem rá. Ilyenek vannak: super fine 310 tpi casing.

STUG

STUG

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Tisztelt Retrosok!!Segítséget kérek S.puch Waffenrad
felújításához infok,fotok stb.Elöre is köszönök minden segítséget.Feltöltött kép
Feltöltött kép Saukopf/L48

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
voti: a peremes szingót is fel lehet rakni a sima felnire, csak az elején szívni fogsz vele egy kicsit...vagy ügyesebb vagy, mint én:D
nehezebben kapsz vele defektet, de ha kapsz,akkor csak a lötyivel javíthatod.Ha pesti vagy, akkor kérdezd a Noé Balázsékat a Probikeban...õk nyomják Tufoval....
Üdv:thy

Yvolr: lehet még kapni olyat a Neuzernél...olyan vajszínûek..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Az volt az Umma Gumma amiröl beszélsz ;)
Asszem a speci gyártatta.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ne. vegyél sima külsõt peremest...
:) nekem pont van..:)
ha meg szingos akkor szingot is lehet kapni 2500FTért...
amugis drága az a peremes szingo...felesleges egy 20éves bicora...
bár régen is voiltak peremes szingok..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Sziasztok!
Egy kb. 20 éves országúti bringára milyen gumikat lehetne feltenni amit 10-12 barral is fel lehetne fújni? Jelenleg 20-622-es Barumok vannak rajta és most vettem észre rajta a feliratot hogy csak 6 barra lehet fújni. Eddig mindig többel jártam vele.

Sziasztok!
Nincs senkinek ötlete?
Nekem van csak nem biztos hogy jó! Feltöltött kép
Nézegettem neten a tufokat és a peremes szingo megtetszett, persze korban nem passzol a géphez, de ez nem zavar. Kérdésem felmegy ez a felnimre, vagy valami spéci kell hozzá? Van valakinek tapasztalata arról hogy mennyivel jobb ennek a gördülési ellenállása? Lesz-e gyakrabban defektem vele, nem fordul le a felnirõl?
Kösz elõre is. Voti

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
mondjátok! nem lehet valahol még szerezni azokat a fehér gumikeverékü külsõket montira???
aszem specialized,irc, gyártotta...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
ebben az esetben - sztem - törölheted is a postjaidat...

RGeri

RGeri

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
...Közben megoldottam a dolgot!

RGeri

RGeri

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!
Valaki megtudná adni Ras emiljét mert érdekelnének az alkatrészek amiket árul...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Sziasztok!
Egy kb. 20 éves országúti bringára milyen gumikat lehetne feltenni amit 10-12 barral is fel lehetne fújni? Jelenleg 20-622-es Barumok vannak rajta és most vettem észre rajta a feliratot hogy csak 6 barra lehet fújni. Eddig mindig többel jártam vele.