A http://www.wundel.com/ címen nézz szét (német nyelvû), a Classic Bikes alatt találsz egy '91-es Bridgestone-t.
Lehet, hogy nem egy kuriózum Japánban, de hazánkban túl sok nem lehet belõle... mi pedig itt élünk... Én azért átgondolnám a dolgot - tényleg árfüggõ. Az én gépem sem egy nagy érték gyûjtõszemmel, mégis egy frankó bicaj (szerintem).
Ha nem megy a német: Ritchey Prestige csõszett a váz, ha jól számoltam 19" méretben 2 kg, villa 0.7 kg
Kép van róla?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Started by
zOrg
, 2003. February 25. 13:57
Posted 2005. May 02. - 17:49
Posted 2005. May 02. - 11:40
Hu. ne vedd meg! vagy csak tényleg pofátlanul olcsón ésha tényleg tetszik!!
Japánban tömegével vannak iyen bridgestone bicayok az 1990es évek eleyétõl..
nem valami nagy érték....már a Triplebutted en is csodálkozom..
de ha akarod szolgáltathatok még adatot róla...
Amugy Japánban minden autogyárnak van szinte bicaya is ..ugymint itt a BMW,Porsche?Mercedes...persze nem õk gyártyák....
Honda és Kawasaki bicay is van.
Japánban tömegével vannak iyen bridgestone bicayok az 1990es évek eleyétõl..
nem valami nagy érték....már a Triplebutted en is csodálkozom..
de ha akarod szolgáltathatok még adatot róla...
Amugy Japánban minden autogyárnak van szinte bicaya is ..ugymint itt a BMW,Porsche?Mercedes...persze nem õk gyártyák....
Honda és Kawasaki bicay is van.
Posted 2005. May 02. - 10:00
Szóval újra:)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: látókörömbe került egy Bridgestone bike,tripple butted cro-mo,muffos,madeinjapan,egész jó állapotú,és bár nem a legkisebb váz+a k.csapágy is elég alacsonynak tûnik,beindította a fantáziámat.... Ja,gyári cro-mo villa is van hozzá. Hallott már valaki errõl? Nézegettem a netet,de nemigen találtam utalást arra hogy a Bridgestone mikor is csinált ilyet. Remélem valaki meghallja segélykiáltásomat....
Hali.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: látókörömbe került egy Bridgestone bike,tripple butted cro-mo,muffos,madeinjapan,egész jó állapotú,és bár nem a legkisebb váz+a k.csapágy is elég alacsonynak tûnik,beindította a fantáziámat.... Ja,gyári cro-mo villa is van hozzá. Hallott már valaki errõl? Nézegettem a netet,de nemigen találtam utalást arra hogy a Bridgestone mikor is csinált ilyet. Remélem valaki meghallja segélykiáltásomat....
Hali.
Posted 2005. May 02. - 09:51
Posted 2005. April 20. - 17:24
Posted 2005. April 20. - 12:33
nem.nekem sem rémlik semmi.
tegyél fel képet azért. ugyis oyan sivár ez a topic.:/
tegyél fel képet azért. ugyis oyan sivár ez a topic.:/
Posted 2005. April 20. - 11:29
Az semmiképpen, a kettõ közül valamelyik. Nem valúszínû, hogy nagy világmárka, csak olaszosan hangzik és gondoltam megpróbálom...
Posted 2005. April 19. - 23:22
Grandiosa?Sziasztok!
Eddig fel sem tûnt a faterom gépe, kíváncsi lennék, hallott-e róla valaki valamit. Nem emlékszem hogy írják: GRACIOSA vagy GRAZIOSA. Hm? Az övé kb 30 éves, az elsõ fizetésébõl vette :-))
Ride everywhere.
.
Posted 2005. April 18. - 19:32
Sziasztok!
Eddig fel sem tûnt a faterom gépe, kíváncsi lennék, hallott-e róla valaki valamit. Nem emlékszem hogy írják: GRACIOSA vagy GRAZIOSA. Hm? Az övé kb 30 éves, az elsõ fizetésébõl vette :-))
Posted 2005. April 15. - 16:24
A kedvenc oldalamon nézzd meg:
http://www.firstflightbikes.com
Itt asszem még van eladó. A titkos beszerzõm kilétét csak akkor árulhatom el ha mellettem van és beleggyezik. (És miután elárultam, hátbaszúrom magam )
http://www.firstflightbikes.com
Itt asszem még van eladó. A titkos beszerzõm kilétét csak akkor árulhatom el ha mellettem van és beleggyezik. (És miután elárultam, hátbaszúrom magam )
Ride everywhere.
.
Posted 2005. April 13. - 16:23
én a sayátomat vettem itt az interneten az aproban.
a hugomét meg "találtam"
a hugomét meg "találtam"
Posted 2005. April 13. - 15:59
Posted 2005. April 13. - 13:41
Igen. mondyuk.
+ a Marin.
Én most egy Parkpre montit haytok(pro825/1994es), sõt a hugomnak most rakok össze egyet(comp limited/1997es).
+ a Marin.
Én most egy Parkpre montit haytok(pro825/1994es), sõt a hugomnak most rakok össze egyet(comp limited/1997es).
Posted 2005. April 13. - 11:11
Posted 2005. April 12. - 13:24
A penzhiany ismeros. Nem vagyok new school ugribugris. Meg:)
Viszont szeretem a regi bicikliket
Viszont szeretem a regi bicikliket
Posted 2005. April 11. - 22:44
nem sokkal...lehetne több!
amugyis csak o.uti dolgok vannak inkább...
a galériában fent van sok..
meg saynos hog ymegtartsak néhányat néhánytól szabadulnom kell.
De téged mi vezet ide "new school" uy iskolás ugri-bugris létedre?
amugyis csak o.uti dolgok vannak inkább...
a galériában fent van sok..
meg saynos hog ymegtartsak néhányat néhánytól szabadulnom kell.
De téged mi vezet ide "new school" uy iskolás ugri-bugris létedre?
Posted 2005. April 11. - 21:57
Yvorl! Lattam a hegesztos topicba is bevillantottal valami vazat. Hany retro csodaval buszkelkedhetsz? trueman, zeg.
Posted 2005. April 10. - 16:53
nem barbárság!
azt már érdemes!
ezt ig y érdmes megõrizni ahogy van a RIHt mert kár közlekedni vele.
saynálnám.
én is SSezek a városban.
azt már érdemes!
ezt ig y érdmes megõrizni ahogy van a RIHt mert kár közlekedni vele.
saynálnám.
én is SSezek a városban.
Posted 2005. April 10. - 16:39
Ja, azzal akartam bejönni a szeribe, de hagytam inkább.
Át akarom alkítani majd késõbb SS-re. A kormány felét levágom, régi LX fékkarokat teszek rá. Barbár vagyok, igaz?
Át akarom alkítani majd késõbb SS-re. A kormány felét levágom, régi LX fékkarokat teszek rá. Barbár vagyok, igaz?
Posted 2005. April 10. - 16:31
nem...konkrét összeget nem mondok csak anyit hogy minimálbér környéki....alatta azért.
a tied hogy fut???? remélem hasít! bár esõ volt...
a tied hogy fut???? remélem hasít! bár esõ volt...