Bridgestone story:
Most nézetm egy 1991es uyságban a Bridgestone név a WILDWEST nevû bicayokon volt...
http://pix.bikemag.h...05/wildwest1991
csak nem értem. Mert elvileg a Wildwest volt a márka.
Valószínûleg a Bridgestone e név alatt adta a bicayit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Started by
zOrg
, 2003. February 25. 13:57
Posted 2005. May 07. - 22:34
Posted 2005. May 06. - 11:52
Posted 2005. May 06. - 07:59
lug az muffot (a bicikliét:) ) yelent.
ebben az esetben.
nem?
ebben az esetben.
nem?
Posted 2005. May 05. - 23:30
ennek az egy dolognak tudom hasznát venni amit iskolában tanultam.
ez a lug dolog még mindig izgat. nem tudom mire gondolhat.
ez a lug dolog még mindig izgat. nem tudom mire gondolhat.
Posted 2005. May 04. - 21:47
kÖSZ COUNTRY!!
Posted 2005. May 04. - 21:39
"bottom bracket
it's got simplex dropouts, the head lugs say "BCM" , it had stronglight cranks, the forks say nervor on the stear tube. i have heard motobecane and peugot. i don't have a camera or i'd post pics. thanks ahead."
aszondja:simplex papucsok, nem tudom mi az a head lug? stronglight hajtómû, a villanyakon nervor felirat. azt hallottam hogy motocabene és peugeot. nincs kamerám.
"T-Mar
The combination of Bocama (BCM) lugs, Simplex dropouts/derailleurs and Stronglight cranks was quite popular on many bicycles during the 1970s bicycle boom. If the crank is cottered and the dropout does not have an integral hanger, then it is most likely an entry level bicycle. If the crankset is cotterless and the dropout has an integral hanger, then it is most likely mid-range. "
BCM lug? kombinációja simplex papucsok, váltók és stronglight hajtómûvek sok biciklin voltak népszerûek a 70-es évek kerékpár bumja alatt.ha a hajtókar sasszeges? inkább ékes és a papucsnak nincs belsõ akasztója akkor inkább egy alsókategóriás bringa. ha ennek az ellenkezõjhe igaz akkor inkább egy középkategóriás cucc.
Köszi!!!!![/QUOTE]
it's got simplex dropouts, the head lugs say "BCM" , it had stronglight cranks, the forks say nervor on the stear tube. i have heard motobecane and peugot. i don't have a camera or i'd post pics. thanks ahead."
aszondja:simplex papucsok, nem tudom mi az a head lug? stronglight hajtómû, a villanyakon nervor felirat. azt hallottam hogy motocabene és peugeot. nincs kamerám.
"T-Mar
The combination of Bocama (BCM) lugs, Simplex dropouts/derailleurs and Stronglight cranks was quite popular on many bicycles during the 1970s bicycle boom. If the crank is cottered and the dropout does not have an integral hanger, then it is most likely an entry level bicycle. If the crankset is cotterless and the dropout has an integral hanger, then it is most likely mid-range. "
BCM lug? kombinációja simplex papucsok, váltók és stronglight hajtómûvek sok biciklin voltak népszerûek a 70-es évek kerékpár bumja alatt.ha a hajtókar sasszeges? inkább ékes és a papucsnak nincs belsõ akasztója akkor inkább egy alsókategóriás bringa. ha ennek az ellenkezõjhe igaz akkor inkább egy középkategóriás cucc.
Köszi!!!!![/QUOTE]
Posted 2005. May 04. - 20:43
Légszi fordítsátok le nekem ezt amenyire tudyátok::
"bottom bracket
"T-Mar
Köszi!!!!!
"bottom bracket
"T-Mar
Köszi!!!!!
Posted 2005. May 04. - 18:23
most kaptam meg a montis cuccokról a privid...
de biztos azért nem yött az elõzõmertbetelt az 50 privim:(
de biztos azért nem yött az elõzõmertbetelt az 50 privim:(
Posted 2005. May 04. - 17:41
Posted 2005. May 04. - 17:24
Henger!!!!
már irtam vissza!!
nem olvastad??
vagy azota irtál???
már irtam vissza!!
nem olvastad??
vagy azota irtál???
Posted 2005. May 04. - 16:51
Posted 2005. May 04. - 16:04
ezt találtam most::
alapvetõ !!!szerintem tegyétek a kedvencek közé!!
igaz hogy Japán de a scannelt régi katalogusok megérik a nézegetést:)
http://www.asahi-net...special_00.html
alapvetõ !!!szerintem tegyétek a kedvencek közé!!
igaz hogy Japán de a scannelt régi katalogusok megérik a nézegetést:)
http://www.asahi-net...special_00.html
Posted 2005. May 03. - 11:57
Ma láttam egy kb10 éves pace telót, ami kb 3cm-t mozoghatott. A gyerek csak halványan tudta felfogni az értékét, mert bár tudta, hogy ez még olyan vázakba is jó ami nem telóhoz van tervezve, meg yasec is ilyet rakott a gépekbe, de tönkrehanyagolva vagyon az egész, a becsúszón 2-3 mm vastagon rászáradt zsír volt. Ha látom legközelebb megkérdezem mennyiért adja azt a "szart" Nem is biciklis, hanem kajakos.
A ffenébe no.
A ffenébe no.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. May 02. - 23:06
És még valami:hogy is tudok képet beilleszteni? Egyszerûen nem látom hogy mi van...
úgytünik ma ez a sláger kérdés
a bõvített válasznál van egy olyan gomb, (feltéve, hogy Standard Editor beállításod van) hogy:
arra katt és URL beleír.
ON
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 02. - 22:29
Köszi az infókat, Mb-2 tip.,találtam is ilyesmit a neten,viszont honnan tudhatom meg a csõszett tipusát? Esetleg bele van ütve vhova?
És még valami:hogy is tudok képet beilleszteni? Egyszerûen nem látom hogy mi van...
Posted 2005. May 02. - 21:20
HUU na ez tetszik nekem!
http://www.wundel.co...rtlo_detail.htm
de komoyan!!
nem szeretem a csicsát de ez valahogy letisztult szép!!!!
http://www.wundel.co...rtlo_detail.htm
de komoyan!!
nem szeretem a csicsát de ez valahogy letisztult szép!!!!
Posted 2005. May 02. - 18:59
Posted 2005. May 02. - 18:49
retizotyo
hol vannak az igért képek??
pár adat amit találtam az adatbázisomban:)
---BRIDGESTONE TWN3000 merev, STX+LX 11.6kg 1995 110000Yen
---RITCHEY Tange Logic VÁZ 1769g 1991 ? Yen
hol vannak az igért képek??
pár adat amit találtam az adatbázisomban:)
---BRIDGESTONE TWN3000 merev, STX+LX 11.6kg 1995 110000Yen
---RITCHEY Tange Logic VÁZ 1769g 1991 ? Yen
Posted 2005. May 02. - 18:26
Hát tény, hogy jobb az ejtett felsõcsõ... rágodolni is rossz, ha :-)
Mondjuk én nem vagyok egy nagy spíler a retroban, de a Ritchey Prestige csõszett azért nem olyan rossz, nem? Netán ennek van valami köze a Tange Prestige-hez?
Mondjuk én nem vagyok egy nagy spíler a retroban, de a Ritchey Prestige csõszett azért nem olyan rossz, nem? Netán ennek van valami köze a Tange Prestige-hez?
Posted 2005. May 02. - 18:09
Yo persze én is mondom hogyha tetszik vegye!!!
komoyan!!
amugy 2kg-os a váz az 1991ben elég türhetõ volt (utánna sem volt rossz)
csak még a régi vázgeometriás volt..
ha használatra lessz akkor szerintem már az eytett felsõcsövet preferáld.
UI: nem csak Japánban...Európában is lehetett kapni..én magyarországon is láttam többet igaz nem sokat...
komoyan!!
amugy 2kg-os a váz az 1991ben elég türhetõ volt (utánna sem volt rossz)
csak még a régi vázgeometriás volt..
ha használatra lessz akkor szerintem már az eytett felsõcsövet preferáld.
UI: nem csak Japánban...Európában is lehetett kapni..én magyarországon is láttam többet igaz nem sokat...