MEGVETTEM jeahhh...
mocskos módon, még alkudtam belõle egy ropit, szégyellem is magam.
nnya, lesznek fotók vasnap, valszeg...de addig is:
full 105-évjárat nemtom, segítségnek:indexelt light eksön váltás hátul, 12 sebességgel, "computer dizájned" biopész tányérok, 52/42 foggal, még állítható középcsapi- a fékkarok még nem rejtett bowdenezésûek /ezuton keresek vkinek ilyet, 105ösben/ kevláros 80%os gyémántmintás gumik, ambrosio felnik fmoser stücni, ITM alukormánnyal, gyári fehér nyereg /no, ez ugrik elsõnek/ elsõ villa kovácsolt nyakú, full krómozott. állatul néz ki.
váz: picike, 54es fillájt, ha kölök jól mérte, fehér, rózsaszín ráfujt, ilyen világbajnokos színes csikozással. maga a mûremek, muffokon "M" beütés, csakúgy, mint a kiscsavarral finomhangolható papucsokban, illetve a nagyonszép formájú fékhídon. mûremek, beleszerettem elsõ látásra. Hogy ne lógjon ki a sorból a támvilla bekötésénél is "moser" mélygravír. Szine kicsit "meleg" lehet átfujatom, fehérben agyalok, fekete kiegészitõkkel. egyébként tökély kis részletek:láncakasztó kerékkivételhez, hátsóváltónál elforduló bowdenvégakasztó, gyönyörû muffok, jessz. már látom uj dizájnt:
full áttörtfehér:gót fekete "savanyugabi" felirat, lakk alatt, veszek militarista havertõl lerohadt lovagkeresztet, vörös zomifestékkel elõlre felfigyeltetem rézzel. egyigazi überalles verda lesz vazze... ja krómozott láncvilla, tisztára mint a pedálkirályban hihi.
a 105 agyak ugy forognak, mint egy doxa, közicsapi, kormánycsapi nagykirály, de azért kiváncsi vagyok, mi lesz belekukkkantás után. lehet, kap egy monoblokkot, az uccse töri meg a feelinget.ja: csövek oria valami t9, ha jól emléxem. Megpróbálom eredeti matricákat vhogy lefejteni, akinek ebben van gyakorlata, jöhet segítség. nagyonm szép súlyban van.
ja, a cuccok abszolut karcmentesek, semmi "bokakopás a hajtókaron...csak az egyik fékkar horzsolt picikét, de polirral eltüntethetõ. hátsóváltó kopásmentes, ugy áll mint katiba az utódlat!
SZÓVAL SZERELMES VAGYOK!!!
Ez a nap bearanyozta a hetet jeeeeeee!!!!!
vasnap képek.
bocs a nagypofáért.