Favoritot..hát azé az elöbb utóbb találsz ne aggódy
MTB::
Régi Ritchey négyszöges hajtómûvet keresek (LogiC) jobb oldalt, vagy adnám a bal oldalt ha valakinek kell.
Ill. keresek bal Mavic régi négyszöges hajtómûvet MTBra.
esetleg 110mmes lyukkörû 5 karu lkánctányért 32 v. 34 v. 36 foggal használható állapotban...
Mást épp nem keresek :-)
Nézzétek meg a garázsban...
tamaska ???? esetleg neked arrafelé?
Köszi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Started by
zOrg
, 2003. February 25. 13:57
Posted 2007. May 27. - 21:20
Posted 2007. April 30. - 18:30
Valaki adjon tippet honan lehetne szerezni Régi Favorit vázra való emblémát ien ragasztós okosság pl amit a a csõ oldalára felragaszthatok mert az egyik ismim le szeretné festeni a régi vázát de azért nem mindennapi bringa szóval mindenképpen meg kéne õrizni a feliratot rajta
Posted 2007. April 02. - 21:10
sziasztok!
keresek Schwinn Csepel Woodlands 26"-os nõi kerékpárt!!!
nagyon fontos lenne!!!!
1.piactér
2.nagyon sok ilyen szaladgál mondj évjáratot meg ez amúgyse olyan régi tudtommal
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. April 02. - 20:51
sziasztok!
nagyon fontos lenne!!!!
nagyon fontos lenne!!!!
Posted 2007. March 30. - 22:06
gumibol schwalbe-t nezegessetek, nekik vannak szines oldalfalu gumijaik, es eleg elvetemult meretbe is. a 26x1.5 nem biztos, hogy jo.
itt en ilyeneket hasznalok, hogyaszondja 27 x 1 1/4, 26 x 1 3/8, meg 28 x 1 1/2. es mindet tartani kell, mert viszik oket...
itt en ilyeneket hasznalok, hogyaszondja 27 x 1 1/4, 26 x 1 3/8, meg 28 x 1 1/2. es mindet tartani kell, mert viszik oket...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 30. - 14:39
sziasztok új vagyok itt, régebbi bringával kapcsolatban lenne egy-két kérdésem.
adott egy szép, régebbi nõivázas puch bringa, de sajna a gumik, a tél után teljesen szétrepedeztek.
megnéztem a ráírt méretet: 28-584 26 x 1/3 x 1/1/2.
rákérdeztem több bringaboltban, ahol volt is hasonló méret, ott csak sima fekete színben volt, a bnõm viszont valami színeset szeretne , vagy sárgás, vagy fehér oldalfalú köpeny kellene. Tudnátok ajánlani valami helyett ahol esetleg lehet ilyet kapni? 26x1.5 az jó lehet rá?
a másik gond, hogy eltört a nyereg rugója, barna mûbõr, széles, régi típusú, de újonnan még csak hasonlót sem lehet kapni. Nincs valakinek elfekvõben hasonló jó állapotú régi nyereg, esetleg fehér színben, illetve ötlet, hogy merre keresgéljek?
elõre is kösz...
adott egy szép, régebbi nõivázas puch bringa, de sajna a gumik, a tél után teljesen szétrepedeztek.
megnéztem a ráírt méretet: 28-584 26 x 1/3 x 1/1/2.
rákérdeztem több bringaboltban, ahol volt is hasonló méret, ott csak sima fekete színben volt, a bnõm viszont valami színeset szeretne , vagy sárgás, vagy fehér oldalfalú köpeny kellene. Tudnátok ajánlani valami helyett ahol esetleg lehet ilyet kapni? 26x1.5 az jó lehet rá?
a másik gond, hogy eltört a nyereg rugója, barna mûbõr, széles, régi típusú, de újonnan még csak hasonlót sem lehet kapni. Nincs valakinek elfekvõben hasonló jó állapotú régi nyereg, esetleg fehér színben, illetve ötlet, hogy merre keresgéljek?
elõre is kösz...
Posted 2007. March 27. - 21:10
Project :
szerintetek?
mit építsek belõle ?
http://img0.tar.hu/y...e2/29110076.jpg
SSt naygperems régi agyakkal.
vagy valami váltós gépet?
szerintetek?
mit építsek belõle ?
http://img0.tar.hu/y...e2/29110076.jpg
SSt naygperems régi agyakkal.
vagy valami váltós gépet?
Posted 2007. March 18. - 00:00
az vicces, hogy multkor lementem a boltunk pincejebe, es talaltam ilyen raleigh - the all steel bicycle feliratu eredeti lancvedot becsomagolva, bearazva? kb 1973-bol.
mondjuk itt azota is lehet raleigh-t kapni. sajnos. de mar nem sokaig
mondjuk itt azota is lehet raleigh-t kapni. sajnos. de mar nem sokaig
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 17. - 11:50
Posted 2007. March 07. - 00:15
Posted 2007. March 03. - 00:14
Lehet hogy az SS-be is mehetett volna:
Scored the 55cm Raleigh Competition GS frameset on eBay. After cleaning it up, I de-badged it steel wool and a spraycan of enamel, leaving the lugwork and the nearly-illegible Reynolds stickers alone. Then I hung mostly leftover parts on it: a scuffed Brooks Pro saddle on a Laprade fluted post, an 80Õs Dura Ace crank with a 42t ring, MKS touring pedals, a Cinelli stem, and a Modolo Speedy caliper up front. The cheap-o wheelset came from eBay, too: Suze Track hubs, black Ritchey Aero rims, and an 18t DA cog. I added a cheap BMX freewheel on the other side so I can loan it out to people, and tucked Schwalbe Marathon 28Õs under 35mm Esge fenders. The chopped NYCB boomerang bars with cork grips complete the vaguely chimneysweep vibe.
Barry Devenney,
Seattle
Szerintem nagyon szép !
Scored the 55cm Raleigh Competition GS frameset on eBay. After cleaning it up, I de-badged it steel wool and a spraycan of enamel, leaving the lugwork and the nearly-illegible Reynolds stickers alone. Then I hung mostly leftover parts on it: a scuffed Brooks Pro saddle on a Laprade fluted post, an 80Õs Dura Ace crank with a 42t ring, MKS touring pedals, a Cinelli stem, and a Modolo Speedy caliper up front. The cheap-o wheelset came from eBay, too: Suze Track hubs, black Ritchey Aero rims, and an 18t DA cog. I added a cheap BMX freewheel on the other side so I can loan it out to people, and tucked Schwalbe Marathon 28Õs under 35mm Esge fenders. The chopped NYCB boomerang bars with cork grips complete the vaguely chimneysweep vibe.
Barry Devenney,
Seattle
Szerintem nagyon szép !
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius
Posted 2007. February 27. - 22:01
Hello mindenkinek
Vettem egy sanyi típusú kerékpárt (Alexander) használtan, és elkezdett érdekelni h ezmiez. Szóval hol lehetne utánanézni? csakmert a google most nem volt túl segítõkész ...
Vettem egy sanyi típusú kerékpárt (Alexander) használtan, és elkezdett érdekelni h ezmiez. Szóval hol lehetne utánanézni? csakmert a google most nem volt túl segítõkész ...
Posted 2007. February 21. - 18:58
yobo: remelem nem a kepen lathato cucchoz keresed a fejcsapagyat. mert akkor rosszul leszek
Tessék? melyikre gondolsz???
az a zöld nem az enyém...
miért leszel rosszul??
nem keresek már..vagy egész vázat keresek fejcsapágyal vagy semmit.
ya ! értem aha ..igen persze a Yetihez.....
Posted 2007. February 21. - 18:25
yobo: remelem nem a kepen lathato cucchoz keresed a fejcsapagyat. mert akkor rosszul leszek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 21. - 17:18
uhh...az nemsok:D
és egy Emelle bicikli 200as szettel?minden az még a fékek is!mennyit érhet?szintén gyári alig volt használva meg valami olyan felnije van hogy a küllõknél van egy kis kiemelkedés végig
CJ
és egy Emelle bicikli 200as szettel?minden az még a fékek is!mennyit érhet?szintén gyári alig volt használva meg valami olyan felnije van hogy a küllõknél van egy kis kiemelkedés végig
CJ
Posted 2007. February 20. - 23:24
Posted 2007. February 20. - 23:14
gorgo:
35-40 Ezer
1 1 /4es 28.6os a fejcsapágy??? nézd meg kérlek?
mert akkor lehet érdekelne a váz villa.....
vagy tégedérdekelne egy cuccosom...
Camping Joe
tanyabike?? egysebességes???
max. 8000FT ha gyári állapotu
35-40 Ezer
1 1 /4es 28.6os a fejcsapágy??? nézd meg kérlek?
mert akkor lehet érdekelne a váz villa.....
vagy tégedérdekelne egy cuccosom...
Camping Joe
tanyabike?? egysebességes???
max. 8000FT ha gyári állapotu
Posted 2007. February 20. - 22:27
Posted 2007. February 20. - 21:15
vizsgaidõszak után volt egy kis idõm helyrepofozni a kicsikét:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186567
vélemények?Így kb mennyi lehet a reális értéke?
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186567
vélemények?Így kb mennyi lehet a reális értéke?
fanatiX mtbc
Posted 2007. February 12. - 13:49
Keresek minnél olcsón 1 1/4-es kormánycsapágyat!
ez ami már nem kapható.
Cannondale,Klein,Yeti stb..bringákba volt , yah és menetes kellene!
(de volt pl Mali váz is ilyennel)
ez pl. 1 1/4es
ez ami már nem kapható.
Cannondale,Klein,Yeti stb..bringákba volt , yah és menetes kellene!
(de volt pl Mali váz is ilyennel)
ez pl. 1 1/4es