A kép Rotterdamban készült
Boritékolom hogy ezeket a városi tisztítóbrigád szedte ki a csatornából, időnként ki kell halászni mert annyit beb*sznak hogy veszélyesek lesznek a hajozásra.
Boritékolom hogy ezeket a városi tisztítóbrigád szedte ki a csatornából, időnként ki kell halászni mert annyit beb*sznak hogy veszélyesek lesznek a hajozásra.
hell!
1 hetet töltöttem Hollandiában,érdekes bringák vannak kint és érdekes bicikli kultúra,(tényleg minden más,ahogy mondják)elég sok féle géppel,tárolóval,bicikli biztonsági eszközökkel,szervizzel,kölcsönzővel találkoztam, sokat fotóztam,gondoltam meg osztom itt az egyik "retro" képet,aztán ha találok rá topicot akkor lehet az egész fotó albumot.
Segítséget szeretnék kérni, egy KHS montana team bicajról. Azt tudom róla hogy a ritchey prestige csöves váz és villa de csak a 1990-es kiadás, a későbbiek true temper csőből voltak. Full xt szett, állítólag a p23-as ritchey váz átmázolva. Érdekes mert sajátos üléscső kialakítása miatt is tényleg annak mondható. A váz 1800gramm, ami nem rossz egy 24 évvel ezelőtti cucctól. Az 1990 valamelyik év elejei mba számában megtalálható de nem lelem a neten, csak egy képet amin rajta van.
Ezeken a fórumokon találtam némi infót-mtbr illetve retrobike.co.uk.
Ha valaki ismeri a márka akkori történetét vagy tudna valamit a bicajról, akkor írjon nekem , megköszönném.
lapozgattam a régi bringás újságaimat,és ezt találtam:
ugyan nem vagyok mtb-s,de egy ilyet szívesen elfogadnék.
itt van az akkori teszt: https://drive.google...dit?usp=sharing
https://drive.google...dit?usp=sharing
Edited by donciccio, 2014. May 04. - 10:49.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Sziasztok!
Lagzinkba szeretnénk egy vintage stílusú biciklit dekorációnak, mint amilyen a képen van:
Nem kell, hogy működőképes legyen, a kinézet a lényeg, csak dekorációs elem lenne.
Június. 28-29-re kéne, Nyíregyházára.
Tudtok esetleg javasolni valamit, hol lehet ilyet bérelni?
Ui.: ez is a menyasszony ötlete volt, mint a tandem fórumban írtak
Sziasztok!
Szeretnék venni egy közel gyári állapotú montit a 90-es évekből.Aki ismer olyan gyűjtőt aki eladással is foglalkozik legyen szíves írja meg.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
cromo magellan crux-vázról mit lehet tudni (a testbikeon írnak ezt azt, de elég keveset találtam róla a neten.) arra lennék kíváncsi, ha valakinek vannak élményei róla vagy bármi infója, hogy kb milyen kategoria volt a maga idejében, írták hogy fuji cromo csövekből volt talán, arról mit lehet tudni, és hogy egyébként méltó lenne e rászerelni egy 92-es xt szettet, meg egy manitou magnum telót? bármi infónak örülök, és kérdésem még, hogy 15 ropit megér-e viszonylag jó festésel. (nekem mondjuk megér, csak hogy nagyon átbaszom-e magam) köszi!
Szia!
Konkrét élménnyel én nem tudok neked szolgálni, ill. talán mégis. Nekem cromo Pyxis-em van ami geometriára egyforma a Crux-al. Ugyan azok a méretek, papucs, s-bend stb. A csövek anyaga más. Nem rossz minőségű duplán húzott Fuji csövekből van a váz ami erős középkategóriás. A vékony lakk alatt teljes krómbevonat van a vázon ami még ellen álóbbá teszi az időjárással szemben. A váz 18-as méretben 1970 gramm körül van katalógus szerint. Gyárilag nagyrészt STX RC szett volt rajtuk és 98-ban 150 e FT-ot kértek értük. Szerintem 15 Ft-ért nagyon jó vétel pláne ha még a festése is elfogadható állapotban van. Van itt egy két srácnak ilyen bringája, ők majd beszámolnak a menetteljesítményről.
cromo magellan crux-vázról mit lehet tudni (a testbikeon írnak ezt azt, de elég keveset találtam róla a neten.) arra lennék kíváncsi, ha valakinek vannak élményei róla vagy bármi infója, hogy kb milyen kategoria volt a maga idejében, írták hogy fuji cromo csövekből volt talán, arról mit lehet tudni, és hogy egyébként méltó lenne e rászerelni egy 92-es xt szettet, meg egy manitou magnum telót? bármi infónak örülök, és kérdésem még, hogy 15 ropit megér-e viszonylag jó festésel. (nekem mondjuk megér, csak hogy nagyon átbaszom-e magam) köszi!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jó reklám, de ennek max ennyi a piaci ára (azonos felszereltségû bringát 40e-rel olcsóbban vettem), semmi extra nincs benne, jelenleg tucatjával lehet ilyen bringákat kapni.Utálok így írni, de muszáj.
Használt Bianchi országúti 105 eladó Budapest IV. kerület
Nagyon sok bringát elad, általában igazi low-end régebbi országútikat, pl. exage sport, reynolds 501, colombus aelle és hasonló változatokban, városi rohangálósokat, de mindig megkérdezem, honnan szerzi õket.
Ugyanis más bringáihoz hasonlítva ez a Bianchi nem csupán gyönyörû, hanem jól fölszerelt is, ráadásul "sampányoszázötös". Igaz, a felnikre ránézve beindul a fantáziám, hogy vajon mennyit tehet ki a bringa súlyából a kerékszett. :-)
De még így is méltányosabb árakon ad portékákat sokszor, mint más "ócskások", és néha-néha azért elfogni egy-két szépséget is.
Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy ennyi pénzbõl ezerszer inkább ez, mint egy új torpedo pl. Egyszerûen ég-föld a különbség.
A sebesség mindent megold.
Szerintem is gyönyörû.Ezt még lehet , hogy én sem festeném át valami extra színre , még extrémebb bovbenházzal.Pedig az nagy szó , fõleg , hogy tele van reklámmal (KTM feliratok mindenütt).Kár , hogy nem én vettem meg:(
De mondja azt valaki, hogy csúnya a bicó, és én hazamegyek ^^
Horror amúgy, hogy milyen nagyon nem éri meg új bringa vétele, kivéve, ha nagoyn akciós. 35-40ért olyan remek kis fölújított retró hegyibringákat kapni, hogy megbízhatóan fog szolgálni éveken át, de 35-40-es "bótibinga" sajnos olyan, hogy nem jó. Vagyis sok alkatrész nagyon kompromisszumos.
hangosan bologatok
volt egy ilyen szettem, STX-RC fekkarral (ami ugyanez csak full ezust), Rigida Columbia felnikkel, es trialozni lehetett veluk. Korabeli tarcsafekek kozel nem jottek hozza fekeroben, 1mp beallitani, nem megy tonkre, egyszeruen tokeletes.
A FÉK (csupa nagybetûvel), mely új korszakot nyitott az alsó, "elérhetõ árfekvésû" ligában:
LX V-fék+LX fékkar szép állapotban! « fék / tárcsa « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Nincs ára, ennyiért. Szerintem -ha nem is annyira retró-, de kultikus darab 1998-ból, ha jól emlékszem. A fékkar külön megosztotta a bringás társadalmat.
RAUH-Welt
B E G R I F F