cromo magellan crux-vázról mit lehet tudni (a testbikeon írnak ezt azt, de elég keveset találtam róla a neten.) arra lennék kíváncsi, ha valakinek vannak élményei róla vagy bármi infója, hogy kb milyen kategoria volt a maga idejében, írták hogy fuji cromo csövekből volt talán, arról mit lehet tudni, és hogy egyébként méltó lenne e rászerelni egy 92-es xt szettet, meg egy manitou magnum telót? bármi infónak örülök, és kérdésem még, hogy 15 ropit megér-e viszonylag jó festésel. (nekem mondjuk megér, csak hogy nagyon átbaszom-e magam) köszi!
Szia!
Konkrét élménnyel én nem tudok neked szolgálni, ill. talán mégis. Nekem cromo Pyxis-em van ami geometriára egyforma a Crux-al. Ugyan azok a méretek, papucs, s-bend stb. A csövek anyaga más. Nem rossz minőségű duplán húzott Fuji csövekből van a váz ami erős középkategóriás. A vékony lakk alatt teljes krómbevonat van a vázon ami még ellen álóbbá teszi az időjárással szemben. A váz 18-as méretben 1970 gramm körül van katalógus szerint. Gyárilag nagyrészt STX RC szett volt rajtuk és 98-ban 150 e FT-ot kértek értük. Szerintem 15 Ft-ért nagyon jó vétel pláne ha még a festése is elfogadható állapotban van. Van itt egy két srácnak ilyen bringája, ők majd beszámolnak a menetteljesítményről.