Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2005. február 14. - 19:58

hasonló felszerelésû tiptop 20 éves outi gépet vettünk nemrég 30000-ért (full 600as, titan stucni, minden gyári kivéve fékkarok), ebbõl kiindulva 60000 körüli árat is megér szerintem. Persze olcsóbban még jobb, de ez az az összeg, amennyim ha lenne ár odadnám érte, mert nem érezném hogy nem éri meg.

Írta 2005. február 14. - 15:52

nem fváltókar!
de ördögien yól néz ki
idáig volt 40-60 és 60-120 és most tied;15:D
be kell valljam,a tied áll legközelebb a szívemhez:D
de ördögien yól néz ki
idáig volt 40-60 és 60-120 és most tied;15:D
be kell valljam,a tied áll legközelebb a szívemhez:D
Írta 2005. február 14. - 13:11

fékváltókarral? szerintem akár 40-50et is. vagy többet. csak ennyiért nehéz eladni. ha venni akarod, akkor 15

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 14. - 12:13

Hmmm.
Mennyit ér szerintetek egy 6-7 éves tökéletes állapotban levõ Moser Mavic kerekekkel,Shimano 600-as fékekkel és 105-ös váltókkal?
Mennyit ér szerintetek egy 6-7 éves tökéletes állapotban levõ Moser Mavic kerekekkel,Shimano 600-as fékekkel és 105-ös váltókkal?
Írta 2005. február 11. - 21:36

te yo ég nem!
huh. azért nem vagyék én enyire képben.
De szerintem ugyanakkor mint a Shimano.
Miche biopacet már láttam/volt nekem. 1990körüliek ezek.

huh. azért nem vagyék én enyire képben.

De szerintem ugyanakkor mint a Shimano.
Miche biopacet már láttam/volt nekem. 1990körüliek ezek.
Írta 2005. február 11. - 19:18

heyhó
megtaláltam a mailcímed,üzi ment!
nem tudod,h ofmega mikor gyártott ovális,Biopace-kopi hajtómûveket?

megtaláltam a mailcímed,üzi ment!
nem tudod,h ofmega mikor gyártott ovális,Biopace-kopi hajtómûveket?
Írta 2005. február 11. - 13:48

tamaska:
köszi.
kalaius:
már saynos eladva. egy srác épp tegnap akarta megvenni...
neki is mondtam hogyha kell akkor 3-4 héten belül összehozhatok egy 1seb/fixi valamit.
bár neki egyseb kellett , nem fixi.
Zorg:
nos yo ötlet. de mivel én süket vagyok a computerekhez igy e-mailben/priviben légyszi vázold fel hogy hogy gondoltad a gyakorlatban...
meg persze igy nem a dicsõséget fáylalnám..., csakaz önmegvalósítást szeretem, persze ami nem megy magamtól oda yól yön a segítség! köszi
potty:
mibõl gondolod egyáltalán hogy 80as évek közepe?? nem lehet hogy elöbbi?
köszi.
kalaius:
már saynos eladva. egy srác épp tegnap akarta megvenni...
neki is mondtam hogyha kell akkor 3-4 héten belül összehozhatok egy 1seb/fixi valamit.
bár neki egyseb kellett , nem fixi.
Zorg:
nos yo ötlet. de mivel én süket vagyok a computerekhez igy e-mailben/priviben légyszi vázold fel hogy hogy gondoltad a gyakorlatban...
meg persze igy nem a dicsõséget fáylalnám..., csakaz önmegvalósítást szeretem, persze ami nem megy magamtól oda yól yön a segítség! köszi
potty:
mibõl gondolod egyáltalán hogy 80as évek közepe?? nem lehet hogy elöbbi?
Írta 2005. február 11. - 12:42

Ja találtam otthon egy két régebbi katalógust. Majd megpróbálom beszkennelni és akkor felrakom. Csak most sajna két hétig nem leszek otthon.
Írta 2005. február 11. - 12:41

Yvorl: Nekem is van egy full 600as szettem , azért érdekelne hogy mikori. Asszem 88as de nem vagyok benne biztos.
Írta 2005. február 10. - 23:57

OFF;
Robi,a fixi megvan még?
Épp van annyi,ha még Ladó,akkor megvenném!
Bpen,vagy Zalában (inkább az elsõ mostanság:/ )
Írj plz! mailto:kalaius@freemail.hu
Üdv;Kala
(tudom,h priváttéma,de megtelt a postaláda,és nem akarok törölni)
ON
Robi,a fixi megvan még?
Épp van annyi,ha még Ladó,akkor megvenném!
Bpen,vagy Zalában (inkább az elsõ mostanság:/ )
Írj plz! mailto:kalaius@freemail.hu
Üdv;Kala
(tudom,h priváttéma,de megtelt a postaláda,és nem akarok törölni)
ON
Írta 2005. február 10. - 21:52

Kona modelleket szerintem ne katalógusban keress, hanem www.kona.dk <-minden ami hawaii-virágos-mintás-rastacolor. a kezdetektõl. és nem kell pöcsölni a szkennerrel. infók is vannak ofkorsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 10. - 20:49

Yvorl!
Kooperációt ajánlanék: kidolgozom a technikai részét a website-nak, biztosítom a tárhelyet, aldomént (retro.bikemag.hu, ezen felül önálló TL domén is persze), és "biztosítom" ezáltal a bikemag.hu protál kiemelkedõ látogatottságát - amely döntõen befolyásolja egy ilyen adattáras móka dinamikus fejlõdését, az adatbázis növekedését.
Félreértés ne essék: nem akarnám lefölözni az elismerést, pusztán olyan háttert kínálok, ami kézzelfogható, objektív elõnyökkel jár. A "dicsõség" a tiéd!
Kooperációt ajánlanék: kidolgozom a technikai részét a website-nak, biztosítom a tárhelyet, aldomént (retro.bikemag.hu, ezen felül önálló TL domén is persze), és "biztosítom" ezáltal a bikemag.hu protál kiemelkedõ látogatottságát - amely döntõen befolyásolja egy ilyen adattáras móka dinamikus fejlõdését, az adatbázis növekedését.
Félreértés ne essék: nem akarnám lefölözni az elismerést, pusztán olyan háttert kínálok, ami kézzelfogható, objektív elõnyökkel jár. A "dicsõség" a tiéd!
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. február 10. - 20:23

A retrós web oldalra visszatérve, szerintem nagy (hiánypótló) ötlet. Nekem az jutott az eszembe, hogy hasonlóan a galériához, lehetne egyfajta adattárházat kialakítani, ahová a "klubbtagok" felrakhatnák a cuccaikat. Azt hiszem az autósok már csinálnak valami hasonlót, így ha valakinek valamire szüksége van - akár csak tanácsra az adott dologgal kapcsolatban - láthatja, hogy élbõl kihez forduljon.
Írta 2005. február 10. - 20:05

Ya. hát igen.
meg még anyit tudok hogy Francia cég, és pl. a barátomnak van egy Vitus o.uti váza...szóval o.uti vázakat biztos gyártott sayát név alatt.
A monti dologról viszont semmi...
ilyen uyságbol dolgozok pl.
itt egy kép:

1991 évi modellek.
nagyobb felbontás:http://www.bikemag.h...album505?page=2
meg még anyit tudok hogy Francia cég, és pl. a barátomnak van egy Vitus o.uti váza...szóval o.uti vázakat biztos gyártott sayát név alatt.
A monti dologról viszont semmi...
ilyen uyságbol dolgozok pl.
itt egy kép:

1991 évi modellek.
nagyobb felbontás:http://www.bikemag.h...album505?page=2
Írta 2005. február 10. - 14:41

VITUS?
vázszetteket gyártott-gyárt fõleg o.utra. oyan mint a columbus,Reynolds stb..
hogy sayát néven adott ki montit azt nem tudtam.
Pontosan ezt az egy mondatot találtam róluk angolul...
Írta 2005. február 10. - 14:26

Sajnos segíteni nem nagyon tudok katalógusokkal, de majd megpróbálok utánna járni. Akkor már megkérdezem: NIncs véletlenül meg '85-'88 közötti shimano országúti katalógusod? Fõleg a 600as szett érdekelne. Tippként néz szétt a www.classicrenedezvous.com on. Itt van egy két pofás dolog.
nincs shimano catalogom sayna a 80as évekbõl.
CSAK komplett 600as szettem van..meg Dura-Ace:) bicayon.
classicrandezwoust ismerem.
MBAHk megvannak ..kivéve 1993/94/95bõl pár szám..
de saynos ott csak egy két dolog van, nagyon vékonyka volt az uyság.
VITUS?
vázszetteket gyártott-gyárt fõleg o.utra. oyan mint a columbus,Reynolds stb..
hogy sayát néven adott ki montit azt nem tudtam.
Írta 2005. február 10. - 13:58

Sajnos segíteni nem nagyon tudok katalógusokkal, de majd megpróbálok utánna járni. Akkor már megkérdezem: NIncs véletlenül meg '85-'88 közötti shimano országúti katalógusod? Fõleg a 600as szett érdekelne. Tippként néz szétt a www.classicrenedezvous.com on. Itt van egy két pofás dolog.
Írta 2005. február 10. - 13:56

nem lesz több retro rovat?:cry:
yvorl: esetleg tudok segíteni, bár nekem csak képeim vannak leginkább, meg a google... de azért egy pár dolgot tudok... Meg vannak haveroknak régi mbah-i. (kinek nincs?)
yvorl: esetleg tudok segíteni, bár nekem csak képeim vannak leginkább, meg a google... de azért egy pár dolgot tudok... Meg vannak haveroknak régi mbah-i. (kinek nincs?)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 10. - 12:51

Még montiknál is nagyon szar a helyzet. A Retro lezárásaként lett volna egy Vitus monti, nagyon érdekes minden részletében - de a Vitus-ról gyak. _semmit_ nem sikerült megtudni. Null. Zéró. Pedig...
Írta 2005. február 10. - 12:21

kösz Zorg!
Igen seytem:(
de ha sikerül legalább részben megvalosítanom..az nagyon nagy lenne.
A montikkal nem lessz akkora gond...
de az országutik! ott akkora "káosz" van a 80as évek elött hogy ihay...igazábol még nem látom át telyesen.
amug yez még csak eg yötlet ami tegnap fogant.
lehet hamar feladom:(
amugy saynos mivel én nem értek a weblapkészítéshez igy valószínü két programtervezõ matematikus ismerõsöm fog segiteni...de õk még nem tudnak róla:)
Igen seytem:(
de ha sikerül legalább részben megvalosítanom..az nagyon nagy lenne.
A montikkal nem lessz akkora gond...
de az országutik! ott akkora "káosz" van a 80as évek elött hogy ihay...igazábol még nem látom át telyesen.
amug yez még csak eg yötlet ami tegnap fogant.
lehet hamar feladom:(
amugy saynos mivel én nem értek a weblapkészítéshez igy valószínü két programtervezõ matematikus ismerõsöm fog segiteni...de õk még nem tudnak róla:)