Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. március 03. - 19:43

Tsabi! Nem tudnád elküldeni azt a cikket, meg a Bringa telefonszámát vagy e-mail címét! Mert akkor felhívnám õket és rákérdeznék! De a mostani bringában nincs ott a versenykiírásnál????
Írta 2003. március 03. - 14:46

Mivel a külön DS topikok be lettek zárva...
Mit lehet tudni errõl:A tavaly áprilisi Bringában van egy versenybeszámoló egy,a Tabánban rendezett duálversenyrõl,ahol azt írják,jövõre, 2003.március 12.-én lesz a verseny.PSG Dual szlalom verseny,Petõfi napok keretében,vmi középiskolai buli. ???
Infókat várok!
Mit lehet tudni errõl:A tavaly áprilisi Bringában van egy versenybeszámoló egy,a Tabánban rendezett duálversenyrõl,ahol azt írják,jövõre, 2003.március 12.-én lesz a verseny.PSG Dual szlalom verseny,Petõfi napok keretében,vmi középiskolai buli. ???
Infókat várok!
Írta 2003. február 23. - 15:21

Ja én is beneveznék egyszer egy bp közeli dh versenyre!!! Nem vágom bp vagy környékén szokott lenni dh verseny??
Írta 2003. február 23. - 14:04

Tod, kala, DHban idõt mérnek, és ha az én idõm kisebb a tiednél, akkor le vagy elõzve..

Írta 2003. február 23. - 13:55

leelõzni?!?
Zoll,te melyik meccset nézed? ;D Aszittem,DH-ban nincs ilyen... :)De mind1,nevezzük 1ütt!
Zoll,te melyik meccset nézed? ;D Aszittem,DH-ban nincs ilyen... :)De mind1,nevezzük 1ütt!
Írta 2003. február 23. - 13:46

kala:)
Van hobbi kategória. Az a legkontárabb, úgy tudom. Majd nevezünk együtt és leelõzlek jól, mert énis ki akarom próbálni magam.
Van hobbi kategória. Az a legkontárabb, úgy tudom. Majd nevezünk együtt és leelõzlek jól, mert énis ki akarom próbálni magam.
Írta 2003. február 23. - 13:33

Hogy lehet nevezni DH versenyre?És melyik a legkönnyebb pálya?Szeretném kipróbálni magam.Ne röhögjetek! ;D Ha van olyan,h "béna balek"kategória,ott örömmel indulnák,de ha nincs,akkor is.
Írta 2003. február 23. - 11:02

Írta 2003. február 22. - 23:15

Ha jól tudom március 29.én lesz a Millenáris parkba dirt verseny? Vagy valahogy márciusba lesz azt tom...
Írta 2003. február 22. - 14:58

Remek!!! 
Nagyon jó szórakozást hozzá!!! Én kb 16-én érkeezem, haza, de szívesen olvasnék beszámolókat!!!

Nagyon jó szórakozást hozzá!!! Én kb 16-én érkeezem, haza, de szívesen olvasnék beszámolókat!!!

Írta 2003. február 22. - 09:54

Írta 2003. február 21. - 15:48

Csak a szokásos topic!!! Mint a 2002-es, csakhát már van külön DS és 4X-es topic is így ez most csak és kizárólag a DH verseyekrõl szól!!!
Tessék ide be írni mikor lesz és hol!!!
Tessék ide be írni mikor lesz és hol!!!

Írta 2003. február 21. - 15:37

de siraly lenne, ha ti is össze tudnatok vmit hozni zalaegerszegen, mert akkor le tudnank menni egyet bringazni, meg fürdeni abba az aqua parkba, meg ti is meg tudnatok nezni a soproni palyakat. van meg egy bmx palyank is, meg mellette 2 dört-sor! 1 kicsi, 1 nagyobb.
es vegül is kocsival masfel ora...
es vegül is kocsival masfel ora...
Írta 2003. február 21. - 15:17

hali, en ugyan nem reg csatlakoztam nyunya-kollegaekhoz,
de ahogy meseltek, ugy volt, hogy utana jartak, es valahogy az erdögazdasagiakkal megegyeztek, hogy a regi sipalyan had legyen mar 1 dual-palya. ozt megkaptak az oket, es az erdögazdasagiak küldtek a gepeket, ök meg mutattak, nekik a vonalat, letoltak, az ugratokat megepitettek, es most tavasszal lesz befejezve - amibe termeszetesen en is mar besegitek! -
kapunk majd ilyen döngölö kütyüt, amivel majd frankon elsimitjuk a nagy buckakat, meg ugye amit most elmosott az olvado ho, azt is ki kell majd javitani.
...mar most örülök a vizholyagoknak a kis irodista kezeimen ;D
szal valahogy igy volt a dolog, amit elmeseltek már uj bringas tarsaim, de ha vmi nem stimmel, nyunya ugy is kijavit! igaz?
es bocsi, hogy mar megirtam helyetted, csak kicsit uncsi volt a melo!
de ahogy meseltek, ugy volt, hogy utana jartak, es valahogy az erdögazdasagiakkal megegyeztek, hogy a regi sipalyan had legyen mar 1 dual-palya. ozt megkaptak az oket, es az erdögazdasagiak küldtek a gepeket, ök meg mutattak, nekik a vonalat, letoltak, az ugratokat megepitettek, es most tavasszal lesz befejezve - amibe termeszetesen en is mar besegitek! -
kapunk majd ilyen döngölö kütyüt, amivel majd frankon elsimitjuk a nagy buckakat, meg ugye amit most elmosott az olvado ho, azt is ki kell majd javitani.
...mar most örülök a vizholyagoknak a kis irodista kezeimen ;D
szal valahogy igy volt a dolog, amit elmeseltek már uj bringas tarsaim, de ha vmi nem stimmel, nyunya ugy is kijavit! igaz?
es bocsi, hogy mar megirtam helyetted, csak kicsit uncsi volt a melo!

Írta 2003. február 21. - 14:11

Hy!Kakukk!
A UCI döntése miatt tényleg nincs már úgymond hivatalos(pontszerzéses) duál verseny, de ettõl függetlenül lehet rendezni és ezt remélhetõleg idén többen meg is teszik...Tavaly is volt egy-kettõ nem 4cross verseny...Lehet hogy idén Sopronszitiben is lesz...de errõl majj tavasszal többet...Akkor fejezzük be teljesen a DUAL pályát...
ny.
szoval épitetek dual pályát?!
itt mi(zalaegerszegen) is gondoltunk rá páran...bár 4cross ra inkább.....szoval érdekelne hogy hogy csinályátok/álltok neki stb...
amugy a 4cross 2003as versenyekröl sem tudsz semmit?

Yobi
Írta 2003. február 21. - 13:34

Írta 2003. február 14. - 12:46

Kakukk!
A UCI döntése miatt tényleg nincs már úgymond hivatalos(pontszerzéses) duál verseny, de ettõl függetlenül lehet rendezni és ezt remélhetõleg idén többen meg is teszik...Tavaly is volt egy-kettõ nem 4cross verseny...Lehet hogy idén Sopronszitiben is lesz...de errõl majj tavasszal többet...Akkor fejezzük be teljesen a DUAL pályát...
ny.
ny.
Írta 2003. február 14. - 12:38

Sajnálom, hogy elrontom a jókedvet, de Duál versenyek már nincsenk.
A DH-s versenynaptár pedig nem megbízható, mertugye mindíg 1-2 héttel elötte derül ki, hogy biztos lesz-e vagy sem.
a lõrinciek(asszem) pedig rendeznek minden évben,remélhetõleg idén is.
Írta 2003. február 13. - 23:39

Sajnálom, hogy elrontom a jókedvet, de Duál versenyek már nincsenk.
A DH-s versenynaptár pedig nem megbízható, mertugye mindíg 1-2 héttel elötte derül ki, hogy biztos lesz-e vagy sem.
Írta 2003. február 13. - 20:28