Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

  • Please log in to reply
1043 replies to this topic

#41
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3,320 posts
Sala: Hát sajnos errõl még nincs adat... :-\

Valszeg március lesz...

Sajna ha ilyen idõ marad akkor a jégduál is igencsak kérdéses... :(

#42
jojoba

jojoba

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 337 posts
Na még csak egy OFF

Szal sztem a pisztráng a legfinomabb roston sülve sült hagymával,vagy még ami nagyon bejött,az a márna tejszínes fokhagymás mártásban. ;) 8)

Na megyek is pecázni...... :D

ON



#43
Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4,323 posts
Ne offoljuk széjjel a topicos pls!
Egyébiránt bajai halászlé, rácponty és minden ragadozó hal sülve Rulez
A kedvencem a jó ropogós süllõ és annak is a kopoltyúja mögötti apró húsfalat.

ON:

#44
sala

sala

    Telóguru

  • fórumtag
  • 13,237 posts
  • LocationSvájc
Én halászlé és paprikás-lisztes sülthalas párti vagyok.
De a mákos guba sem rossz.
És egy kis ON is: mikor van az elsõ dh verseny?

#45
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26,354 posts
pulykaaaaa????? ;D
akkor mar inkabb az EZER hamvas, friss pipihusi... sokkal jobb, es finomabb. no meg a halacska... pulykat majd halaadaskor kell enni, par EZER kilometerrel arrebb ;) ;D

#46
Winethoo

Winethoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 482 posts
Kala:nem inkább a búvár szeresse a halat,a DH-s meg a vadat? ;D
Szerintem is EZER gáz,hogy már itthon is divat lett ez a pulyka,ebben is csak a hülye amerikaiakat akarjuk utánozni,de ott tényleg van hagyománya.

#47
kalaius

kalaius

    maximus

  • fórumtag
  • 11,904 posts
na most nem azért,de az igazi DH-s szeresse a halat:)
nyamm...
különösen a jó erõs levet...erõs ember erõs halászlét szeret az én felfogásomban:) erre Jorus meg írja a zserbót meg a mézeskrémest...:)
és hol marad a sósguba?:) (ez csak mifelénk specialitás,amikor borozgatás után porcukor helyett só kerül a gubába:) )

#48
Jorus

Jorus

    ALFAHÍM

  • globális moderátor
  • 11,799 posts
:-* :-* :-* ;D

#49
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3,320 posts
Én sem bírom a halat!!! ;D Igazi TESÓ vagy Jorus!!! ;)

A munkához pedig kitartást!!!

#50
Jorus

Jorus

    ALFAHÍM

  • globális moderátor
  • 11,799 posts
OFF:

Halászlé minden karikor van nálunk már EZER éve, de mivel én szintén EZER éve nem eszem halat, így mindig csinál nekem anyu valami egyéb, ehetõ dolgot. :D

ON

#51
kalaius

kalaius

    maximus

  • fórumtag
  • 11,904 posts
mostanság már mindenki pulykát eszik?
hova tûnik a megszokott halászlé,meg az EZER másik mittomén?

#52
Jorus

Jorus

    ALFAHÍM

  • globális moderátor
  • 11,799 posts
A cél alighanem ez volt: [glow=red,2,300] :o[/glow] Mélyebb értelmezésben a szerzõtõl érdeklõdjenek! ;)

És, hogy értelme se legyen: mér kell nekem ma dolgozni, amikor otthon ehetnék zserbót és mézes-krémest, és pulykát, és hallgathatnék Kim Wilde-ot...??!

#53
ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1,931 posts
Azon gondolkodtam, írjak-e én is valami teljesen feleslegeset. Aztán döntöttem.

#54
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3,320 posts
Én sem értem mi ez a társalgás... :-X

Viszont tök jó mert az egyik bringás újság decemberi számában benn van egy rövidke cikk a DH OB-rõl!!! :)

#55
-kisvajda-

-kisvajda-

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1,269 posts
es ennek mi ertelme? :o ;D

#56
hocsa

hocsa

    vendég

  • fórumtag
  • 78 posts
Bocs Legszebbcsávó, elbaxtam!

:o

na, így már jobb

#57
legszebbcsavo

legszebbcsavo

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5,125 posts

[glow=red,2,300][/ :o]


?

#58
vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
[glow=red,2,300][/ :o]

#59
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3,320 posts
Semmi baj!!! ;)

#60
tamaska

tamaska

    Beast of the East

  • globális moderátor
  • 19,996 posts
ja, bocs. :-X