Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Jöjjön ki akinek nincsmég programja a hétvégére!!! Egy Sombatot rááldozhat mindenki!!!

Egy szombatot igen, nade egy BMFT bulit... ::)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ez az pálya valami nagyon király!!!!!!!! :D :D :D

Iszonyatosan tetszik!!! Tuti kimegyek szombaton és még ha nem is indulhatok biztopan kipróbálom a pályát!!! Amikor megérkeztem éppen a triál pálya épült ai szintén elég impozáns volt, azaz lesz mit nézni a közönségnek az tuti!!! :)

Jöjjön ki akinek nincsmég programja a hétvégére!!! Egy Sombatot rááldozhat mindenki!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A hallottak alapján, ha 5en megugorják a tervezett cuccost: Gizi, Jani, Pósa, Mogyi az ötödik meg valaki akinek elszált a féke és nem akar felkenõdni egy kerítésre.

Szvsz jobban jársz, ha elfelejted és jövöl millióért felvonózni (az út a millió, nem a liftezés)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Most dumáltam Indiánnal. Ha úgy marad a pálya, ahogy jelenleg tervezi Gizmo, akkor Major nem fogsz indulni. Mert ebben a tervben van olyan ugrató is, amit tuti nem fogsz beadni. Talán a lányoknál lesz könnyítés, de a fiúknak tuti nem! Ahogy elmesélgette, elég komoly lesz. Van 1 másfél méteres letörés is. Akár már holnap is megnézheted.
Én szinte tutira veszem, hogy jössz Sátrasra ;D ;D ;D

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Szegény Major! Sátoralján is van egy kicsi letörés ami nagyon csúnyán néz ki :o

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Köszi, a BMFT oldalt olvasva már összeállt a kép. Jó mulatást!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Sátoraljaújhely

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Felvilágosítana valaki, hogy mi az a Sauh, amit itt jópáran emlegettek? Bocsánat, ha ez netán a montis alapmûveltség része, de én már csak ilyen egyszerû vagyok.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Az van, hogy a sok ha minden jól megy indulhatok, mert a meghívottak közül elõre láthatóan lesz aki nem jön el!!! NOMOST Vole kolléga tanácsára kimegyek csürötükön és meglesem a pályát!!! HA tényleg nagyon húzós (tudjátok, hogy nem szeretek letöréseket ugrálni) akkor inkább nem megyek és jövök Sauh-ra!!! A közelség az tényelg elég nyerõ, és a másik indok, hogy nagy sajnálatomra nem leszek itthon a SAUH OB-n... :'( pont 9-én uazok el ami már magában is idegesítõ... :-\

Szóval még kideül minden!!!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
HÚhahúha!!
Akkor én inkább kihagyom Sauh-t, hogy kaphassak vmi ajcsit, mert engem meghívtak :P :P :P :P Mész a nevembe Majorka?? Igaz nõi mezõny, majd nem veszed le a bukód végig ;D Ki van csukva, hogy kihagyjam Sátrast, ott lesz az OB Majorka, ami számít, nem úgy mint a Bánya. Szerintem nincs kedved sokat utazni. Az biztos, hogy Kovácsi nyer közelségben, de itt vége is a pozitívumoknak. Nem sûrûn ruccanunk le oly messze, ahol uolyan jó pálya vár minket, mint a mátrai!!!! Majorkám gondold meg lécci!!! Nagyon hiányoznál!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nem lesz juniór kategória mert apszolút nincs open kategória a legutóbbi infók alapján...

a Nellában zt mondták, hogy mindenki fog ajándékot kapni mármint a 30 meghívott versenyzõ közül!!!

landuk

landuk

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Tud valaki valami pontosabbat a banya dh-rol?
Pl. lesz-e junior kategória, milyen dijazás lesz?
Én azt hallottam, h csak az elsõ 3-at díjazzák! Ez igaz?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Errõl szólnál Gizmónak is? ? ? Most komolyan!!! Hátha indulhatok a helyeden mégha nem is vagyok olyan kamikaze mint Te!!! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jah, tavaly is a kek abc -nel volt a rajt. Viszont ha a palya ugyanaz az lesz, akkor az meg gyengebb mint a Sexardi vagy tokodi palyak. Keson szoltok, ugyhogy en biztos nem tudok menni. Aki megy, annak jo bulizast.

A banya DH-ra pedig nem hiszem, hogy sok eselyetek van, aki tud, az inkabb jojjon egy nagyot bulizni, mint hogy nezze a "nagyokat" versenyezni. Legalabbis en igy gondolom.
Jahh, es ha meghivnak, akkor a helyemet felajanlom Major kolleganak.. ;) ;) :D :D :D :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ugyanott lesz ahol tavaly.
Régi fórum:
http://www.bikemag.h...y;threadid=3126
Itt vannak telefonszámok, de nem tudom, hogy jók-e, és most hétföig nem is leszek netközelben, szóval nem tudok többet segíteni.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Amúgy Komló BPtõl délnyugatra, Pécshez közel van!!! BP-rõl szerintem közel 180Km kocsival... Bár lehet, hogy csak 160... :-X

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Basszus... :-\

Lécci legalább azt tudd meg, hogy hánykor kezdõdig a dolog és hogy mégis hgy jutok el a Szilvás városrészbe a Komlói pályudvarról!!!

Köszi!!!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
:o ::)
Tavaly is volt ott valami nem?
talán 3 is?
persze csak az ABC miatt gondolom!
Azt se tudom hol van Komló! :-X

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Július 6-án vasárnap DH verseny lesz Komlón a Szilvás városrészben a Kék-ABC-nél. Többet sajnos nem jegyeztem meg a plakátról, meg lehet, hogy kicsit késön is szólok...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Gizmó barátunk azt mondta,hogy csak XC lesz open,és lehetséges,hogy a verseny elötti napokon bárkinek lehet durvulnia a pályán.