Most szombaton 4X, Miskolc-Komlóstetõ!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. július 30. - 13:47

Írta 2003. július 30. - 11:52

Írta 2003. július 30. - 11:40

Há úgy tom Kõszeg elmarad, remélhetõleg lesz még egy Mátra, meg õsszel egy Tokod, esetleg egy Esztergom, de ezekbõl SEMMI sem fix. Persze lesz egy csomó verseny, de most a DH-ra gondoltam.
Írta 2003. július 30. - 11:23

emberek..lesz még valami verseny SAUH-n kivul???jaa...asszem még egy éjjeli DS vagy 4X ;Dezt leszamitva tud valaki valamit?
Írta 2003. július 30. - 07:53

Flash: Te véletlenül a TV 2-nél dolgozol, hogy megvolt már a mûsor a lejátszás elött? Vagycsak felvetted és már elötte felírtad, hogy megvan/lesz?
Mertha az elsõ variáció akkor esetlegesen megkérdezném, hogy a betát amire forgattak nem-e tudnád/tok átírni, kölcsönadni?
Köszi,
Palmer
Mertha az elsõ variáció akkor esetlegesen megkérdezném, hogy a betát amire forgattak nem-e tudnád/tok átírni, kölcsönadni?
Köszi,
Palmer
Írta 2003. július 29. - 23:39

Én meg elõtte való napokban találkoztam a Balatonnál a kolis haverokkal. Olyan jó volt a buli, hogy reggel hétkor arra ébredtem, hogy a földön fekszem a hátamon, kezemben a telefonom. A vonat persze már rég elment. Mesélték, hogy többször is akart a telefon ébreszteni. Sikertelenül. Végre felkeltem kb a 3. 4. ébresztési kísérletre és kikapcsoltam.
Biztos. Árpád, biztos...
Az is biztos, hogy jól átállítottam közben a telefont, megváltozott egy-két funkciója. Én nem emlékszem...
Az is biztos, hogy nagyon sajnálom, hogy kihagytam a versenyt. Jön valaki a fõvárosiak közül a miskolci témára a hétvégén?
Biztos. Árpád, biztos...
Az is biztos, hogy jól átállítottam közben a telefont, megváltozott egy-két funkciója. Én nem emlékszem...
Az is biztos, hogy nagyon sajnálom, hogy kihagytam a versenyt. Jön valaki a fõvárosiak közül a miskolci témára a hétvégén?
Írta 2003. július 29. - 21:33

Sokan kértétek tõlem az aktívban bemutatott tudosítást a versenyrõl, úgyhogy ha valakinek kell aookr kiírom neki egy CD-re met a netre elég nagy a file mérete.Tehát ha kell valakinek az írjon! 8)
Írta 2003. július 29. - 21:04

vinnie:
rendes vagy köszi, de rajtam már semmi sem segít úgytûnik, mert az uw is le van tiltva nálunk ;D ;D ;D
Mondjál (vagyis írjál) privátban valami címet, és feltöltöm neked

Írta 2003. július 29. - 20:53

vinnie:
rendes vagy köszi, de rajtam már semmi sem segít úgytûnik, mert az uw is le van tiltva nálunk ;D ;D ;D
Írta 2003. július 29. - 17:34

Nekem megvan az,amikor nem a gizmo beszél!
MEg vannak videoim is.
Ha valaki mond nekem egy FTP címet,ahova feltölthetném õket,örömmel állok neki a dolognak.
A riportot csak CD-n tudom odaadni,mondjuk lehetne egy vándor CD:)
Ki tudom írni úgy,hogy asztali DVD lejátszó tudja olvasni,de a PS2 nem.
Egyébként Vinnie is rajta van:))
MEg vannak videoim is.
Ha valaki mond nekem egy FTP címet,ahova feltölthetném õket,örömmel állok neki a dolognak.
A riportot csak CD-n tudom odaadni,mondjuk lehetne egy vándor CD:)
Ki tudom írni úgy,hogy asztali DVD lejátszó tudja olvasni,de a PS2 nem.
Egyébként Vinnie is rajta van:))
Írta 2003. július 29. - 17:21

Írta 2003. július 29. - 16:07

A TV tényleg itt is a vért kereste, és azért az elég gáz volt hogy miután a Gizmo elõ adta a sérüléseit a román srác elmagyarázta hogy nem sérül meg az ember ha ésszel és ügyesen csinálja a spotot
Írta 2003. július 29. - 14:59

...Kicsit talán túl óvatosan mentem, fõleg a pálya elején. ... Egyáltalán hányan jutottak be a döntõbe ??? ...
Szerintem az elején a legtöbben óvatosan mentek

Amúgy meg annyit tudok, hogy a hobby-ból az idõmérõ elsõ 30 embere indulhatott az utolsó körben.
Ja és ha valaki be tudja digizni, én felvettem az RTL Klub-os cuccot is.
Írta 2003. július 29. - 14:05

Jajj!
de beg meg egesz jol csinalta... hiszen atgurult a celvonalon.. de volt par fazon, aki szo szerint atesett a celon... nemelyik hasra... szegenyek. de tok jo volt amugy... ilyet kene gyakrabban is csinalni... de legalabb mar szeretett orszagunkban is kezdenek kialakulni vegre a jo vesenyek.. emberek, MI is FEJLODUNK!!!!! jeeee! EZER JOOO:)

Írta 2003. július 29. - 13:29

Begbie: Te mindig igy szálsz le a célban? ;D ;D ;D
Amúgy jók a videók,kár hogy nem voltam fenn :-[
Amúgy jók a videók,kár hogy nem voltam fenn :-[
Írta 2003. július 29. - 12:55

Meginterjúvoltam Zsuzsit. A körülményekhez képest jól van. A sérülése nem annyira komoly, mint amilyennek vasárnap kinézett, csak zúzódás. Az X-Ray sem mutatott ki semmit. Jelenleg jegelnie kell, és a lassan járj, tovább érsz örökbecsû intelmét követi. Mivel a zúzódás a medence körüli idegpályák közelében történt, így egy-egy rossz mozdulatnál nyeklik egy kicsit a lába, de már javult vasárnap óta. Köszöni mindenkinek a jókívánságokat, puszikat, és üdvözöl mindenkit!
Írta 2003. július 29. - 12:36

És most mi a helyzet vele? Mik a sérülések? Tud dolgozni?
Zsuzsi, szólj majd pár szót, hogy megvagy-e, mert aggódunk érted!
Gyógyitó puszikat küldök neked.
Zsuzsi, szólj majd pár szót, hogy megvagy-e, mert aggódunk érted!
Gyógyitó puszikat küldök neked.
Írta 2003. július 29. - 12:32

Az idõmérõn esett el, utána mentõ, kórház. A döntõ végére ért vissza szegénykém. Persze a legnagyobb gondja az volt, hogy mikor mehet majd hegyre... Ejj, bolond lány.

Írta 2003. július 29. - 12:27

Írta 2003. július 29. - 12:17