Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

A szekszárdi pálya talaja: agyagos erdei talaj, semmi homok és kõ.

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
amúgy milyen a pálya talajának anyaga, köves sziklás vagy inkább löszös homokos???

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Akkor SZEKSZÁRD DH OKTÓBER 25-26.
Az idõrendi sorrend a szokásos, szombat edzés a már kitûzött pályán, vasárnap úgy fél 12-ig nevezés edzés, és 1 körül rajt
2 futam 1 idõmérõ egy futam
pálya a szokott helyen, aki nem tudja kérdezze meg hogy juthat oda
Nevzés úgy 500 pénz lesz
Ha valakinek szállás kell azt megint tudjuk intézni.
Ja lesz forraltbor és tea ha netalántán baromi hideg lesz.(amire minden esély megvan)
Tessék sokan jönni.

Nagy Dani danix@freemail.hu vagy 06 70 248 6229

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

A szekszárdi lesz a következõ.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Tuti volt a Tokodi tili toli buli!!! :) Bejött a szervezés!!! Bár a pálya nem nagyon feküdt a csillagrombolóval indulóknak (PL én is!) igyekeztem kihozni mindent a dologból!!! Végülis sikerült bemennem 2:10 alá minek nagyon örültem (2:09:50-et mentem) és majdnem sikerült a tervezett elsõ 5ben végeznem (Végül csak az 6. lettem)

Akiket külön ki szeretnék emelni és fogyaggyák gratulálciómat:

ZSUZSI mami aki felállt az esés után és megmutatta, hogy mégiscsak a legjobb Dalma mögött,

Dalma, aki annak ellenére, hogy nem kergették ismát tutit ment (még majdnem engem is levert)

Palmi tesó aki annak ellenére, hogy nem volt összeszokva a bicajjal nem ment rosszul,

VINNIE-t külön kiemelném aki iszonyat jól ment és ismét rácsáfolt arra, hogy tuti jó cangás lesz ha így fejlõdik tovább,

Kolozsvári TIBI barátom aki akit eddig itt még senki sem említett, annak ellenére, hogy az egyetlen volt aki meg tudta szorongatni Misit (!!!), minden tiszteletem haver!!!

Tominak, Joda haverjának, aki annak ellenére, hogy ez csak a második sportja (Ügyességi Off road-ban nyeri szarrá magát) 3 lett olyan idõvel amit én tuti nem tudtam volna menni,

Kekének, aki jól küldte és végig hajtott a pálya második felén a döntõben és azzel legalább 6 ezredet faragott az idõmbõl!!! KÖSZI KEKE,

A Junior 1 ésa Junior 2 elsõ 3 helyezettje akik ha hiszeitek ha nem 2:06 (!!!) alatt mentek mind,

És végül a szervezõkenk akik feladták a leckét minden hazai versenynek!!!

Itt a példa! Tessék jobbat csinálni!!! ;)

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
Meg tudja valaki mondani, hogy mikor és hol lesz a következõ dh verseny??? ???

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
macoo-nak: csõ Zsolt nekem is mond el az infót ha megtudsz valamit a szolnoki pályáról na csõõõ

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
HAli

NAGYON VÁROM A KOLI JELENTKEZÉSEKET, MERT HA NEM SZÓLTOK IDÕBEN NEM LESZ HOL ALUDNOTOK. DE LEHET AZ ERDÕBEN IS A MEDVÉK MEG FARKASOK KÖZT.

Köszike

Nagy Dani danix@freemail.hu vagy 06 70 248 6229(elég sms a személyek számával.)

macoo

macoo

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Én is voltam a versenyen,ez volt az elsö. Szerencsére szombat de. összefutottunk palmerrel (azt hiszem ö volt) nélküle nehezen találtuk volna meg a pályát. Még az elsö nap kiszakadt a fékkábelem és kölcsönfékkel indultam ami nem volt valami jó de azért egy 31. helyezésre szert tettem felnöttben.

A szolnoki pálya mennyivel durvább? kövesebb?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

gratula mindenkinek a zeredményekhez! Hamajd nagymókus leszek én is, és mozog majd a hátulsó kerekem, ellátogatok egyszer én is.

..misi merev géppel nyert...én meg fullival sem lettem ügyesebb... :-X ;)
kislust

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
gratula mindenkinek a zeredményekhez! Hamajd nagymókus leszek én is, és mozog majd a hátulsó kerekem, ellátogatok egyszer én is.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Hahó!

A verseny tényleg szuper volt, de rá kellett jönnöm, hogy azért van mit tanulnom még...
A már említett esést persze a döntõben sikerült produkálnom, de e nélkül sem lettem volna elsõ.... ;D :P...egyébként meg szerintem a Zsuzsiék mûve volt, mert túl hangosan drukkoltak, ami megzavart. ;D

kislust

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
Zsuzsi, pedig Palmiékkal viszonylag sokat dumáltunk.
a bicóm már vagy 15-16 kiló, amit azért nem mondanék CC-snek :) a kondim meg ezen az 1km-es pályán se volt elég teljesen.. :P
ja, amúgy 2 vrx volt, a másik vrx-es srác 3. lett seniorban.
neked meg gratula a 2. helyhez, csak igy tovább ;)

amúgy igazad van, kisebb bringákkal sokan jó helyen végeztek!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Akkor mégis csak Te voltál az. Mondtam is Palmiéknak, hogy a VRX-el Te lehetsz, de Õk nem voltak biztosak, én meg ne tudom miért nem mentem oda megbizonyosodni... Ja a tekerõs részek miatt a cc-sek (akik indultak) elég jó helyeken futottak be. Gyorsabban jár a lábuk és könnyebb bringát hajtanak.

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
helló, szerintem is teljesen rendben volt minden, tetszett a pálya is és életem elsõ dh versenyén 19. lettem a kategóriában (2:17,50), aminek rendesen örültem :)
a szombati hátas esésemet (ugrás után rövid manuál szakasz, majd hátra landolás) ;D leszámitva teljesen jó volt.
gratula mindenkinek aki lenyomta!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Szó sincs róla! Csak még ne ébredtem fel teljesen. Rémlett, hogy 3an voltak ottan, de ne jutott eszembe, hogy Te voltál Mammutkám! Hát hogyan is felejthetném el a versenyen bemutatott produkciódat??? Azokat az iszonyatos eséseket???? Drága Avarfelverõm....

Nem is említettem Kislust teljesítményét, ahogy tigrisbukfencbe keresztülvetõdött a kormányon, miután az ugratóról 1 "kisebb" bringás csoport felé vette az irányt és nem nagyon akaródzott visszatérni a pályára. A bringa leakadt, õ ugrott ;D ;D ;D ;D ;D ;D szép röhögtük rajta magunkat. Ez valszeg az ingyen sörnek is köszönhetõ volt....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én is ott aludtam... :'( :'( :'( Zsuzsi már tényleg nem szeret...

Nagy grat mindenkinek a tokodijé, és tökre hiányoztatok Sikoltásról... :'( :'( :'(

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Begbie és Lcs is ott aludt tavasszal és nem volt semmi gondjuk. Asszem a bringákat fel lehetett vinni a szobákba. A lényeg, hogy biztonságos, ne aggódj!

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
Húúú!
Nagyon leszerepeltem Tokodon(2'30"-nem lehet,hogy rosszul mérték,ilyen idõt mentem idõmérõn rossz pedállal-persze ezt csak én szeretném),emiatt fokozottan el kelllene mennem Szekszárdra!

Nagy Dani:A koliban hova lehet helyezni a gépemet,van vmi biztonságos tároló(esetleg a szoba???)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Az én idõm borzasztó a tiétekhez képest... :-[ :-[ :-[ Majd télen megtanulok nyuszizni és mindenféle nagyobb ugratókat abszolválni, hogy jobb legyek.

Lajosékkal meg el kellene beszélgetni, miért nem akarnak tavaszra is 1et? Ha az a gond, hogy nagy meló nekik, akkor besegíthetnénk nekik, a mi érdekünk is, hogy részünk legyen ilyen jóban!

Ki ír cikket róla? Vagyis ki tud jó fotókat prezentálni? Szerintem Atomék benne lennének egy szekszárdi méretû (3 oldal) cikkben.

JDP!! Nincs Lajosékank internetes elérésük, e-mail?