02:14:82
A verseny pedig tényleg minden szempontból nagyon jól sikerült. Túl sok viszonyítási alapom nincs, mert még csak a Bp. DH-n voltam ezen kívül, de ez a tokodi verseny magasan veri azt nálam.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. október 13. - 09:12

Írta 2003. október 13. - 07:47

ja a verseny übermegakirály volt, mint mindig, minden tökéletes volt, az idõmérés kaja, pia, a pálya stb...
de Lajos azt mondta a rajtnál, hogy tavasszal nem lesz.
legyeeeen!!!
de Lajos azt mondta a rajtnál, hogy tavasszal nem lesz.
legyeeeen!!!
Írta 2003. október 13. - 07:44

Írta 2003. október 12. - 22:36

Elfeledtem mondani, hogy a Drága Palmerem 30. lett (sajna rontott az idõmérõhöz képest - össze is kell szokni a kistündérével), Lcs 15. és Lusti 4x lett. Van oklevél, ott szerepel minden pontosan. És Majorka lett a legügyibb, 6. lett - mindannyian felnõtt kategóriában indultak.
Jaja, és hatalmas szerényéggel és egész hazafelé úton tartó vigyorral idebiggyesztem még hogy: 14 ;D Az idõmérõn pedig közvetlenül a "legügyibb Majorkánk" után 9. voltam, de aztán (ki tudja hogyan csinálta

Írta 2003. október 12. - 22:18

Csá!!
Én is ott voltam, de mint kisérõ, sofõr, üccsi uzsicipelõ, és álltalános hangulatfelelõs, ponponoslány, meg ilyenek! A buli fergeteges volt, a srácok, no és persze a csajszik ügyesek voltak, a szervezés patent, de én az ingyen kajcsi üccsi-n voltam kiakadva! Hát le a kalappal. Volt is olyan lelkiismeretfurdalásom, hogy nem is neveztem, nem is indultam és ott toltam a zsírosdeszit, meg a kólát. (na de csak 1-et 1-et) Én a kis 10 éves prücskökön voltam teljesen meglepõdve. Hát édesek, lelkesek ügyesek, és miazmás! Jól figyuzzatok rájuk, mert õk leszenek a jövõ nemzedék. V.I.G. Balázs (alias Fábri Sándor) ioszonyatosan nagyot alakított,hát ahogy elmesélte esése történetét, könnyesre vinnyogtam magam!
Zsuzsi-t megzabálom, akkorát esett szegényke mint egy ÓLAJTÓ, de le a kalappal elõtte is ,mert ment tovább, nem adta fel (mint én Szexárdon) és meg is szerezte a 2. helyet! Söntés Palmer AZ ISTEN! Atom váz, atom teló, atom fékek, csak még nem szoktak össze, de ami késik, nem múlik! Piri is ügyi volt kerékpárjával, amibe annyi anyagot aplikáltak bele a tervezõk, hogy abból még egy váz simán ki is jönne. Mesélte is hogy egyszer az egyik haverja panaszkodott neki hogy megint mennie kell hegesztetni a vázát, és meg is kérte Pirit, hogy nem hasítana e ki egy kicsit a sajátjából, mert abban úgyis annyi anyag van. Nyomjadmisi megint csak a papírformát hozta, LCS-is ügyi volt, de haraxom rá, mert annyira makacs mint állat, és az istennek nem akarta felvenni a protektorokat!
Szóval minden szép és jó volt, csak így tovább szervezõk és résztvevõk!
Én is ott voltam, de mint kisérõ, sofõr, üccsi uzsicipelõ, és álltalános hangulatfelelõs, ponponoslány, meg ilyenek! A buli fergeteges volt, a srácok, no és persze a csajszik ügyesek voltak, a szervezés patent, de én az ingyen kajcsi üccsi-n voltam kiakadva! Hát le a kalappal. Volt is olyan lelkiismeretfurdalásom, hogy nem is neveztem, nem is indultam és ott toltam a zsírosdeszit, meg a kólát. (na de csak 1-et 1-et) Én a kis 10 éves prücskökön voltam teljesen meglepõdve. Hát édesek, lelkesek ügyesek, és miazmás! Jól figyuzzatok rájuk, mert õk leszenek a jövõ nemzedék. V.I.G. Balázs (alias Fábri Sándor) ioszonyatosan nagyot alakított,hát ahogy elmesélte esése történetét, könnyesre vinnyogtam magam!

Szóval minden szép és jó volt, csak így tovább szervezõk és résztvevõk!

Írta 2003. október 12. - 22:00

Elfeledtem mondani, hogy a Drága Palmerem 30. lett (sajna rontott az idõmérõhöz képest - össze is kell szokni a kistündérével), Lcs 15. és Lusti 4x lett. Van oklevél, ott szerepel minden pontosan. És Majorka lett a legügyibb, 6. lett - mindannyian felnõtt kategóriában indultak.
Írta 2003. október 12. - 21:26

Én sajna dolgozom a szekszárdi móka hétvégéjén (is) - ami persze változhat.
Major! Szekszárd rövidebb, szerintem, mint Tokod. Legalábbis feltolásban könnyebb!!
A mai tokodi móka iszonyatosan jó volt!!!! a legjobb hangulatú bulik 1ike volt. Miért nem ilyen 1 Kupafutam? Miért van az, hogy 500Ft-os nevezési díjban van sör, üdcsi, bor, zsírosdeszka hagymával? A 3000 pénzbe, pedig nem sok minden fér bele. Oké, nincs felszállító, aki sok pént elkérne, de mindez nem olyan nagy tétel.
120an voltunk. És nem volt semmi galiba, minden patent volt a szervezésben, csodaszép napsütés is akadt, esõ arra se járt. (az, hogy többen mentünk, mint amennyi rajtszám volt, az nem gáz ;D ) Lábas Úrék nagyon kitettek magukért! Köszi nekik mindenért!!
Beg és Jorus hiányzott, Keke iszonyatosan pörgött, Sezlony jó, hogy volt életmentõnek és végre Kislust is ellátogatott 1 dhs rendezvényre!!!! Szinte mindenki ott volt, aki manapság bringázgat. Voltak aki gipszelten is eljöttek (V.I.G. és Gizmo)
Sok szép bringa - és rengeteg feltörekvõ, iszonyúan ügyes gyerkõc is akadt szép számmal.
Pyriék(hogy írod?) is kameráztak Lepkével rendesen.
Csak jó tudok írni.
Elitbe Misi nyert és Ferkó lett a 3., a 2-ra nem emlékszem... bocsi.
Nálunk Dalma nyert természetesen, én elhoztam a 2. helyet Rita és Hering barátnõje elõl. Virágot kaptunk:)) Csodaszép zúzódásaim vannak mindkét lábamon... a szokásos :
:
:
Most nem jut más az eszembe, meg kéne fürdõzni... ;D
Tokod mindig legyen!!!!!!!!!!!!!
Major! Szekszárd rövidebb, szerintem, mint Tokod. Legalábbis feltolásban könnyebb!!
A mai tokodi móka iszonyatosan jó volt!!!! a legjobb hangulatú bulik 1ike volt. Miért nem ilyen 1 Kupafutam? Miért van az, hogy 500Ft-os nevezési díjban van sör, üdcsi, bor, zsírosdeszka hagymával? A 3000 pénzbe, pedig nem sok minden fér bele. Oké, nincs felszállító, aki sok pént elkérne, de mindez nem olyan nagy tétel.
120an voltunk. És nem volt semmi galiba, minden patent volt a szervezésben, csodaszép napsütés is akadt, esõ arra se járt. (az, hogy többen mentünk, mint amennyi rajtszám volt, az nem gáz ;D ) Lábas Úrék nagyon kitettek magukért! Köszi nekik mindenért!!
Beg és Jorus hiányzott, Keke iszonyatosan pörgött, Sezlony jó, hogy volt életmentõnek és végre Kislust is ellátogatott 1 dhs rendezvényre!!!! Szinte mindenki ott volt, aki manapság bringázgat. Voltak aki gipszelten is eljöttek (V.I.G. és Gizmo)
Sok szép bringa - és rengeteg feltörekvõ, iszonyúan ügyes gyerkõc is akadt szép számmal.
Pyriék(hogy írod?) is kameráztak Lepkével rendesen.
Csak jó tudok írni.
Elitbe Misi nyert és Ferkó lett a 3., a 2-ra nem emlékszem... bocsi.
Nálunk Dalma nyert természetesen, én elhoztam a 2. helyet Rita és Hering barátnõje elõl. Virágot kaptunk:)) Csodaszép zúzódásaim vannak mindkét lábamon... a szokásos :

Most nem jut más az eszembe, meg kéne fürdõzni... ;D
Tokod mindig legyen!!!!!!!!!!!!!
Írta 2003. október 12. - 20:44

hali
Azt írom ami tavasszal volt.
A szállás 1000 pénz 1fõ/éjszaka, és egy koliban lenne. Hát ez benn van szekszárdon kb 10 km-re a pályától, de most több mint valószínû hogy lesz autó ami egy jó pár embert ki tud vinni.
Vannak még hotelek 4 ezer ft-tól/fõ/éjszaka.
Ennyi, nálam lehet jelezni hogyha valaki akar szállást mert meg kell mondanom kb hány szoba kell.
JELENTKEZZETEK.
Csákány
Azt írom ami tavasszal volt.
A szállás 1000 pénz 1fõ/éjszaka, és egy koliban lenne. Hát ez benn van szekszárdon kb 10 km-re a pályától, de most több mint valószínû hogy lesz autó ami egy jó pár embert ki tud vinni.
Vannak még hotelek 4 ezer ft-tól/fõ/éjszaka.
Ennyi, nálam lehet jelezni hogyha valaki akar szállást mert meg kell mondanom kb hány szoba kell.
JELENTKEZZETEK.
Csákány
Írta 2003. október 12. - 10:35

akkor arakat mondhatnal..meg hogy ezert mit kapunk ;Dmessze van e a szallastol, stb. ???
Írta 2003. október 12. - 00:39

Hali
Kisvajda: Egyeztettem Stefivel, nem lesz egybe a Mátrai versennyel.
Major: nem hiszem hogy lesz felszállítás mert nem tudunk olyan terepes verdát szerezni ami ilyen talajon elmegy. Ha meg erre még esik akkor végképp nem megy. Úgyhogy sajna marad a tili-toli, de az sem olyan vészes.
Mégegyszer:
Ha valaki akar szállást az nálam leadhatja az igényét.
Csõváz
Kisvajda: Egyeztettem Stefivel, nem lesz egybe a Mátrai versennyel.
Major: nem hiszem hogy lesz felszállítás mert nem tudunk olyan terepes verdát szerezni ami ilyen talajon elmegy. Ha meg erre még esik akkor végképp nem megy. Úgyhogy sajna marad a tili-toli, de az sem olyan vészes.
Mégegyszer:
Ha valaki akar szállást az nálam leadhatja az igényét.
Csõváz
Írta 2003. október 11. - 20:33

Írta 2003. október 11. - 08:32

Írta 2003. október 11. - 02:37

Hali
Akkor SZEKSZÁRD DH OKTÓBER 25-26.
Az idõrendi sorrend a szokásos, szombat edzés a már kitûzött pályán, vasárnap úgy fél 12-ig nevezés edzés, és 1 körül rajt
2 futam 1 idõmérõ egy futam
pálya a szokott helyen, aki nem tudja kérdezze meg hogy juthat oda
Nevzés úgy 500 pénz lesz
Ha valakinek szállás kell azt megint tudjuk intézni.
Ja lesz forraltbor és tea ha netalántán baromi hideg lesz.(amire minden esély megvan)
Tessék sokan jönni.
Nagy Dani danix@freemail.hu vagy 06 70 248 6229
Akkor SZEKSZÁRD DH OKTÓBER 25-26.
Az idõrendi sorrend a szokásos, szombat edzés a már kitûzött pályán, vasárnap úgy fél 12-ig nevezés edzés, és 1 körül rajt
2 futam 1 idõmérõ egy futam
pálya a szokott helyen, aki nem tudja kérdezze meg hogy juthat oda
Nevzés úgy 500 pénz lesz
Ha valakinek szállás kell azt megint tudjuk intézni.
Ja lesz forraltbor és tea ha netalántán baromi hideg lesz.(amire minden esély megvan)
Tessék sokan jönni.
Nagy Dani danix@freemail.hu vagy 06 70 248 6229
Írta 2003. október 10. - 15:53

Valamelyik nap Jorus bájkjával lattam, azon volt jó kis fék, most biztos abban "remény"kedik, hog yneki is lesz olyan. ;D
Írta 2003. október 10. - 12:57

JA az más!!! 
Calibra RULEZ!!!!!!!! ;D
Van már féke annak a yereknek egyátalán ? ? ?

Calibra RULEZ!!!!!!!! ;D
Van már féke annak a yereknek egyátalán ? ? ?
Írta 2003. október 10. - 12:56

Írta 2003. október 10. - 12:36

Lehetni lehet, csak azt gondold át, hogy mennyire fáradsz el!!! Itt nagyon nicns felszállítás mint azt mindenki tudja, szóval Vinnie, ha egész nap Janihegyezel szombaton majd felkelsz 5kor vasárnapés mész 5-6 kört még a verseny elõtt akkor az egyeten ami a futamon levisz majd a hegyrõl az agravitáció... 
Szóval én arra szavazok, hogyszombaton is egy kis edézs kint és vasárnap is pár kõr!!! Így talán marad erõm a versenyre!!!
Vinnie, TE usgy vonatra gondoltál ? ? ?

Szóval én arra szavazok, hogyszombaton is egy kis edézs kint és vasárnap is pár kõr!!! Így talán marad erõm a versenyre!!!
Vinnie, TE usgy vonatra gondoltál ? ? ?
Írta 2003. október 10. - 10:49

Lehet ott már vasárnap kora reggel gurigázni lefele a pályán? Mondjuk már akár 6-7 körül is?
Csak mert akkor megspórolnék egy szombati utazást (és még a hétvégén mehetnék Janihegyre is.)
Tényleg Major ha csak vasárnap mész, akkor szombaton gyere hegyre, mert az jó!
;D
Csak mert akkor megspórolnék egy szombati utazást (és még a hétvégén mehetnék Janihegyre is.)
Tényleg Major ha csak vasárnap mész, akkor szombaton gyere hegyre, mert az jó!

Írta 2003. október 10. - 10:32

Lehet, hogy Kolosvári Tibivel és kinézek kocsival megyek!!! De lehet, hogy csak vasárnap...
Ez még ma elválik!!!
Ez még ma elválik!!!
Írta 2003. október 10. - 08:03