csákány!
nekem answer van, team 2 es már jó 3 éve használom, de bírja!
tudom ajánlani mindenkinek!
csácsá
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?
Indította
dirtboy
, 2003. február 16. 22:23
Írta 2006. április 18. - 17:35
Írta 2006. március 02. - 22:48
Aha igen ez igaz, de gondoltam megkérdezem hátha használ valaki ilyet. Meg azzé jó lenne tudni, hogy mire számítsak......ennyi.
Írta 2006. március 02. - 21:44
szerintem nem túl sokan használnak ilyentet.
másrészt meg ha már megvetted akkor nem teljesen mindegy? majd meglátod..
Az hogy mennyire bírja az pedig erõteljesen fûgg a tulajtól is.
másrészt meg ha már megvetted akkor nem teljesen mindegy? majd meglátod..
Az hogy mennyire bírja az pedig erõteljesen fûgg a tulajtól is.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 02. - 16:45

Ezt a ZOGGIE DH PRO kesztyût vettem ma. Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mennyi ideig bírja a kiképzést? Hamar szét pereg vagy bírja sokáig? Igazából a protektorokra nincs szükségem (remélem) de mivel az anyaga poliészter/bõr úgy gondoltam tartósabb darabb lehet.
Írta 2005. december 04. - 17:00
Sziasztok,
apumnak szeretnék karácsonyra venni egy rendes kesztyût, fõleg maratonokra használná (évi 3-4, rövidtávon), meg néha edzeni velem, és tekeregni...szóval nem versenyzõ, inkább olyan túrázó...szóval milyen kesztyût ajánlotok, ami lehetõleg egészujjas,fõleg maratonra lenne használva, és az ára olyan 5-6 e ft körül mozog??
apumnak szeretnék karácsonyra venni egy rendes kesztyût, fõleg maratonokra használná (évi 3-4, rövidtávon), meg néha edzeni velem, és tekeregni...szóval nem versenyzõ, inkább olyan túrázó...szóval milyen kesztyût ajánlotok, ami lehetõleg egészujjas,fõleg maratonra lenne használva, és az ára olyan 5-6 e ft körül mozog??
Írta 2005. december 04. - 14:09
köszi, már megtörtént.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. december 03. - 21:03
na> "elvileg" biztosan van a nagykerben, de õ mostanság nem megy arra, szóval szaladj egy boltba, és mond h hozzanak neked..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 03. - 20:04
kex: pont most jönn hozzánk a volt importõr srác vacsizni..megkérdem, mert szokott járni a nagykerbe...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 03. - 20:01
srácok, nemlátott valaki mostanába vmelyik bringaboltban NW csontvázas kesztyût? fontos lenne!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. október 16. - 16:18
Kösz, az infót, ami nekem jött.
Sajnos késõn kezdtem el nézni, szóval már mindegy volt.
Zoogie-kkal az volt a gondom, hogy ugyan meleg volt mind, de valahogy nem éreztem bennük a fogást, az ujjaim nem fértek el egymás mellett, stb..
Végül kényszerbõl egy bbb lett, ami drága volt, de muszáj volt valamit vennem. Egyelõre nem bántam meg, a szombati Pilisezéshez elég meleg volt, nem fújt át rajta a szél, de nem is folyt benne szét a kezem.. Egy esést is rendesen kibírt.. Majd meglátjuk..
Sajnos késõn kezdtem el nézni, szóval már mindegy volt.
Zoogie-kkal az volt a gondom, hogy ugyan meleg volt mind, de valahogy nem éreztem bennük a fogást, az ujjaim nem fértek el egymás mellett, stb..
Végül kényszerbõl egy bbb lett, ami drága volt, de muszáj volt valamit vennem. Egyelõre nem bántam meg, a szombati Pilisezéshez elég meleg volt, nem fújt át rajta a szél, de nem is folyt benne szét a kezem.. Egy esést is rendesen kibírt.. Majd meglátjuk..
Írta 2005. október 16. - 13:26
Az Ocsenybe vettem Atrix tip. kesztyt(ujjatlan) nekem bejött. Nem töri a kezem a kormány, elszívja az izzadságot és tapad a kormányra is. Egy "békázást" kibírt, utána nemsokkal kuka, ugyanilyet vettem helyette. Mindezt 650 Ft-ért. Ha már lehet választani, milyen kesztyût dörzsölök szét az aszfalton, az 650 Ft-ost kevésbé sajnálom, mint a több ezerbe kerülõt...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!
Durung forever!
Írta 2005. október 16. - 09:58
Zoogie kesztyûbõl nem tudom,h hány féle van,anno Gyapi vesztegetett 2-3eért 1 Windtex hímzésû feketetét,ami tényleg elég vastag,teljesen megfogja a szelet és hóban ill. pár óráig esõben is vízálló (aztán a varrások mentén lassan hmm...)
ha télen is rájdolsz,célszerû megvenni,nem pénz érte és yobb,mint a nyári hosszúujjasban lefagyasztani a kezed
ha télen is rájdolsz,célszerû megvenni,nem pénz érte és yobb,mint a nyári hosszúujjasban lefagyasztani a kezed
Írta 2005. október 16. - 09:45
661 Storm. Jó minõségû, vastag, védõelemekkel kiegészített kesztyû. Természetesen ha nagyon hideg van, ez alá is érdemes felvenni egy vékony pamut vagy cérna kesztyût.
Írta 2005. október 16. - 00:52
Engem is érdekelne egy téli kesztyû mert a hó és a jég bicajozás szerelmese vagyok
eddig egy vad disznóbör kesztyût hordtam télen jóis meleg is csak nem tompit eséskor
Nem mintha a mostani kesztyûk olyan túl sokat véddenének! Majdnem teljessen szövet az egész és nincs kipárnázva normálissan és védõrészekkel borítva (így mitõl védjen? inkább dekoratív, mint funkcionális!)! Vegyél zúzósabb motoros kesztyût (ami rendessen meg van csinálva és nem csak 1 szövetdarab)! Télen meleg és legalább véd és biztos fogást nyújt! Árban változó (márka és üzlet függõ)! Van amelyik olcsóbb, mint a bringás és van amelyik drágább!
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:
:cheers:
:doghouse:
Írta 2005. október 15. - 08:10
Írta 2005. október 14. - 18:14
Zoogie-ból melyiket ajánljátok? Láttam pár fajtát, de valahogy túl vastagnak tûnnek, és olyan érzés, hogy nem fogok tudni bennük rendesen fogni.. Az egyiknek kicsit olyan "orkánszerû" volt a tenyér része, az meg kifejezetten azt a hatást keltette, hogy csúszni fog.. Olyan bizonytalan.. Ehhez képest a 661 comp kesztyûje olyan kontrollálható érzést adott. De az meg nem igazán téli. (Mondjuk ebben is melege volt a kezemnek az üzletben..)
Gyorsan kellene valami info, hátha még ma meg tudom venni és akkor holnap a Pilisben már felvehetek valamit, hideget ígértek..
Gyorsan kellene valami info, hátha még ma meg tudom venni és akkor holnap a Pilisben már felvehetek valamit, hideget ígértek..
Írta 2005. október 11. - 16:34
Télen ha felmegyek valamelyik befagyott tóra biciklivel akkor a jégkorongos kesztyûmet szoktam felvenni, ami tökéletesen megvéd.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. október 11. - 15:44
tudom ajánlani az Answer Edge névre hallgató kesztyûjét!marha jó és bírja a strapát sõt még olcsó is asszem 5-6e pénz.
Írta 2005. október 11. - 07:09
Engem is érdekelne egy téli kesztyû mert a hó és a jég bicajozás szerelmese vagyok
eddig egy vad disznóbör kesztyût hordtam télen jóis meleg is csak nem tompit eséskor
Írta 2005. október 10. - 18:59
azért télen ki szeretnék menni néha ha nincs hó vagy retek idö jani hegyre.
hóban is csak azért nem mert féltem a bicót. szal azért szeretném használni és ez az idöszak kb novembertöl februárig tart 4 teljes hónap
hóban is csak azért nem mert féltem a bicót. szal azért szeretném használni és ez az idöszak kb novembertöl februárig tart 4 teljes hónap

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére