Hát én nyáron kesztyü nélkül nyomtam vagy 1 honapig mindig , ez tök franko volt mert nem izzadt be a kezem meg oylan furcsa de jobb kesztyü nélkül csavargatni akormányt tébel-nél meg 180 nál stb. De aztán estem 1 akkorát mint a sz@r és a kezem tetejéröl !! lemászott a bör egy része és az vagy 2 hétig még kesztyün át is sz@r volt !A kis eséses moka után vettem 1 FOX kesztyüt (szal tavaly nyáron ) és azota azzal vagyok állandoan esöbe hoba stb azzal turoma földet meg pakolom a korhadt fákat meg mindenm szemetet ami egy ugrato épitéséhez szükséges ; D és még semmi baja ! csak annyi hog ya tépözár téllegkibolyhosodik és akkor nem valami jo! De ez az eddigi kesztyüimhez képest tejesen massiv .
volt edig - odissey vagy ilyesmi bmx es hoszujjas kesztyü- 2 honap után tejesen meghalt és még tul meleg is volt.
answer edge - ez ugy félévig birta aztán elkezdett minden elképzelhetö helyen szakadni!
arnette korssz mocis /bicajos kesztyü - ez is 2 honap alatt kiszakadta teynerén illetve az ujjak végén !
Ezek akesztyük nyáron mind olyanok voltak hogy este levettem lucskosan és másnap reggel anynira undorito volt ,hogy nem volt gusztusomk felvenni! ( ezér is kezdtem el nyáron kesztyü nélkül nyomni)
Hát ugy enyni a kesztyü cucc hoz!! szép kis regény mi!?