Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?

- - - - -

• Please log in to reply
496 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

aham vágom!
azért 1 mocival 20-al is lehet repeszteni és ami annyival megy azzal nagyot lehet esni

Én már 4évesen triciklivel annyival nyomtam!Na ki a király?:D

Thez amúgy te csak az answer kesztyûnek a szellõzését hiányolod v. az összes fullos kesztyûnek?

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
aham vágom!

szép darabka de sajnos mikor én ezt az EDGét vettwm akkor ilyen nem is volt a boltban éssztem ez nem annyi mint az edge.
az ujjamról pedig csak nnyit hogy kb 35-el zúztam neki 1 fának ami benyomta úgy a fékkaromat hogy az lefelé +görbült vagy 30°-ba és az a 2 újjam ami alatta volt eltörött.
sztem ha nincs rajtam kesztyû akkor szilánkosra töröm mind2-t.
nem tudom hogy a motoros kesztyûknél mi a pálya biztosan jobban védenek mert azért 1 mocival 20-al is lehet repeszteni és ami annyival megy azzal nagyot is lehet esni:D de nekem ez az EDGE nagyon bevállt az ALTRIX-hoz és ZOGGIE-hoz képest:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Tessék dzsotty itt egy hcdh kesztyû:http://pix.bikemag.h...Glove.sized.jpg
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nyáron meg belerohadós... aMputációtól meg nem véd, mert ott úgyis levágja az orvos ecetes ollóval a ruhákat.
max attól véd meg, hogy csontig lekopjon a bõröd....
az meg hogy bmx-es kesztyû:-)
motorost kell venni, mert fele annyiba kerül, csak a kerékpáriparral szaladt meg a ló ilyen módon.... máshol még ésszel áraznak.

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
nem igazán voltam jelen eme topicban de sztewm ha full kesztyût akarsz akkor ANSWER EDGE.
igen ez BMX kesztyû de sztem jó ez mindenre mert véd rendesen.
1x már +védte a kezem 1 anputációtol:(

ha pedig kérdés az hogy kell e kesztyû...
arra pedig csak annyit mondodk hogy CC-tõl a HCDH-ig mindenkinek kell kesztyû mert nem csak véd de jobban tod vele fogni a kormányt és jobban tudsz benne fékezni is.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
kösz a véleményekért akkor most már csak összekell szedni a lét!!;):)
join your life, join your bike

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nagyon jó az a kesztyû
haver használja eléggé rendesen és semmi baja

vegyél azt az jó lesz ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
Igen ezen én is csodálkoztam, hogy a dhsok miért nyomják xc kesztyûben? De õk tudják.
Nagyon korrekt a Troy Lee XC szinválasztéka.
Ha lesz rá keret tuti veszek egyet én is.
Piros rulz.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
én is ezt nézegettem a boltban!! mondjuk tényleg elõnye hogy nagyon könnyû de szerintem a "levegõs" része azért eséseknél szakadhat!! Habár most én sem tudok jobb kesztyût!! (mint Peat, de azért õ nem is XC-s!! hehe)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

tud valaki abban segíteni vagy tanácsot adni, hogy van-e olyan kesztyû ami nyári hosszúújjas, szép, de mégsem egetverõ az ára?!?!? (CC-re)

Troy Lee Desings XC.
Szép, jól szellõzik. stb. Kb. 6eHUF.
Fabien Barel és Steve Peat is ilyenben nyomja.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
tud valaki abban segíteni vagy tanácsot adni, hogy van-e olyan kesztyû ami nyári hosszúújjas, szép, de mégsem egetverõ az ára?!?!? (CC-re)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én Fox DH kesztyûm is kb ennyi volt;) és jól szellõzik!Picit több benne az anyag de tökéletes.Nem hiába vettem:D

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Nagyon jól néz ki a Fox kesztyû, de vajon hogy szellõzik? Az ára nem kevés.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Én próbáltam venni Oakley kesztyût de a legnagyobb is kicsi volt a kezemre...
Most Troy Lee SE van. Nagyon korrekt. Nagyon bejön.

A Fox Motocross kesztyûi között van egy karbon betétes, nagyon durva kesztyû és abban extra nagy méretek is vannak..
Nekem az XL simán nagy egy picit(az ujjaimnál hosszabb) de van belõle NÉGY XL-es kiadás is..
Az nem tudom kinek kell?Talán Shaq-nek;)

http://www.motormann...s/03073001F.jpg

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
Én próbáltam venni Oakley kesztyût de a legnagyobb is kicsi volt a kezemre...
Most Troy Lee SE van. Nagyon korrekt. Nagyon bejön.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Én egy Oakley kesztyût használok, tavaly nyár elején vettem (nem volt ocso). Legnagyobb sajnálatomra itt ott kezd szétjönni, pedig még nem estem vele, a tépõzárja ennek is bolyhosodik, de nagyon fura hogy minden probléma csak a baloson jelentkezik (mintha nem ugyanott rakták volna a kettõt össze), a jobbosnak semmi baja. Ha szétmennek tuti hogy nem ilyet fogok venni, de remélem idén még nem fog bekövetkezni. Eredetileg azért vettem ezt mert én is sokat hallottam a 661 kesztyûk "minõségérõl". A karbon és kevlar betétek nagyban emelik a "májerfaktort", de lehet hogy ezek hellyett inkább a gyenge pontokat kellett volna kiküszöbölni. Azért nem rossz.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
én 5 éves koromban akkorát estem a BMX-emmel, hogy asse tudtuk, hogy volt-e rajtam kesztyû. Az volt a minõség, aszfalton szíjjereccsent :P:P:P
Most egy Zoogie kesztyûm volt, amíg szét nem rágta a kutyám :D
Amerikából hátha hoznak a bringámmal egy cc Cannondale kesztyût. Akkor annyi lesz a magyar hegyeknek !!!!

vendég_BRATWURST_*

vendég_BRATWURST_*
  • vendég
Hát én nyáron kesztyü nélkül nyomtam vagy 1 honapig mindig , ez tök franko volt mert nem izzadt be a kezem meg oylan furcsa de jobb kesztyü nélkül csavargatni akormányt tébel-nél meg 180 nál stb. De aztán estem 1 akkorát mint a sz@r és a kezem tetejéröl !! lemászott a bör egy része és az vagy 2 hétig még kesztyün át is sz@r volt !A kis eséses moka után vettem 1 FOX kesztyüt (szal tavaly nyáron ) és azota azzal vagyok állandoan esöbe hoba stb azzal turoma földet meg pakolom a korhadt fákat meg mindenm szemetet ami egy ugrato épitéséhez szükséges ; D és még semmi baja ! csak annyi hog ya tépözár téllegkibolyhosodik és akkor nem valami jo! De ez az eddigi kesztyüimhez képest tejesen massiv .
volt edig - odissey vagy ilyesmi bmx es hoszujjas kesztyü- 2 honap után tejesen meghalt és még tul meleg is volt.
answer edge - ez ugy félévig birta aztán elkezdett minden elképzelhetö helyen szakadni!
arnette korssz mocis /bicajos kesztyü - ez is 2 honap alatt kiszakadta teynerén illetve az ujjak végén !
Ezek akesztyük nyáron mind olyanok voltak hogy este levettem lucskosan és másnap reggel anynira undorito volt ,hogy nem volt gusztusomk felvenni! ( ezér is kezdtem el nyáron kesztyü nélkül nyomni)

Hát ugy enyni a kesztyü cucc hoz!! szép kis regény mi!?Feltöltött kép Feltöltött kép

Farki

Farki

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Answer: Õk gyártják a Manitou telókat is, Amereikai cég

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts
Én most már nyár közepe óta 1 lizard skins-et használok.

Nekem bevált, jól párnázott, nem zsibbad az kezem,erõsek a varrások is.
Estem benne néhányat (kb 4 aszfalt is volt benne) de nem nagyon viselte meg,az ujjak végén se vékonyodik a bõr, van rajta ízzadtságtörlõ ami még az ízzadtságot is felszívja, nem úgy mint némely társa... Faya tépõzár van rajta, nem bojhosodik mint a *os FOX.

haverom azzal küldi, hááát 1 rakás S**R.
szinte minden újja kiszakodt, a tépõzár meg nem "zár", teljesen elvékonyodott a tenyérrésze is....