Felmész a fogassal - felveszed a kesztyût - legurulsz - leveszed a kesztyût - felmész a fogassal.10perc alatt mán csak nem rohad belé a kacsód.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?
Started by
dirtboy
, 2003. February 16. 22:23
Posted 2005. March 25. - 11:36
Posted 2005. March 25. - 11:34
Posted 2005. March 25. - 11:23
nemááá, ez ennyire para? szal akkor nincs kesztyû ami 100% jó lenne?.......
majd köt a nagyi:)
majd köt a nagyi:)
oOshredOo
Posted 2005. March 25. - 00:24
Posted 2005. March 24. - 22:56
Posted 2005. March 24. - 22:52
_szerintem_ a legjobban az answer kesztyûk szellõznek, de attól még nyáron be fog rohadni a kezed bármelyik hosszúujjasba...
Autist Team:)
Posted 2005. March 24. - 22:47
mi hír járja kona Back Country Glove -ját? kéne vmi hosszú, kéz alátét úgy általában.
díjaznám ha nem forrna fel a kezem, szellõzne szóval, meg minden ami kell, egy jó kesztyûhöz
utca, piszkos, lehegy felhasználás...ra
díjaznám ha nem forrna fel a kezem, szellõzne szóval, meg minden ami kell, egy jó kesztyûhöz
utca, piszkos, lehegy felhasználás...ra
oOshredOo
Posted 2005. March 24. - 21:09
Hali!
Answerben (team 3) gondolkodom. Szerintem.... Szerintetek?
Nekem Answer Edge van, az kb. 1 ronggyal drágább, és kurvajó. Szellõzik, többször is pofoztam vele követ meg betont, és meg se látszik. Na meg jól is néz ki /nekem a piros version van/.
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-
Posted 2005. March 24. - 20:58
Nekem csontváz mintás Northwawe-em van... a Merida cc-s csapat is ilyennel megy csak ronda pirosban...
lényeg: k*urva jól szellõzik, esések sem hatják meg, fehér csontváz design sem az utolsó, rettenetesen tapad a fékkarra, markolatra, már több egy éve használom, de SEMMI kopás nincs rajta
Mondjak hátrányt is?
Oké: elég drága...
lényeg: k*urva jól szellõzik, esések sem hatják meg, fehér csontváz design sem az utolsó, rettenetesen tapad a fékkarra, markolatra, már több egy éve használom, de SEMMI kopás nincs rajta
Mondjak hátrányt is?
Oké: elég drága...
Posted 2005. March 22. - 22:28
Hali!
Jön a húsvét és nekem még nincs kesztyûm úgyhogy megpróbálom összelocsolni az árát!
Jön a húsvét és nekem még nincs kesztyûm úgyhogy megpróbálom összelocsolni az árát!
Posted 2005. March 22. - 22:22
nem büdösségrõl volt szó, az alkat kérdése, nem egy embert ismerek, aki elõl szaladok, ha leveszi a kesztyûjét:-D
Csak nem érzed a sajátodét:D
Posted 2005. March 22. - 21:44
ez a jó megoldás!!!!Én pedig bringázás után csak az asztalra dobom. A nej meg ezt nem bírja, és kimossa helyettem :bananadan !
U.I.: brigás zoknitok van?
:-D
Posted 2005. March 22. - 21:43
En beb@sztam a mosogepbe a mezzel meg a tobbivel egyutt 
Es maris minden tiszta es illatos
Es maris minden tiszta es illatos
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. March 22. - 21:43
Én pedig bringázás után csak az asztalra dobom. A nej meg ezt nem bírja, és kimossa helyettem :bananadan !
U.I.: bringás zoknitok van?
U.I.: bringás zoknitok van?
Posted 2005. March 22. - 21:37
Posted 2005. March 22. - 21:34
tisztán kell tartani a kesztyût. Most kaptam egy jó tippet. A kezeden hagyod, fogsz egy wirkliche klassiker mosószappant (az a nagy barna féltégla amivel a nagyi is mosta a melltartóit) és szépen kesztyûstõl kezetmosol vele. Csodálatosan kiírtja a sajtszagot a kesztyûbõl, és az anyagát sem teszi tönkre.
Posted 2005. March 22. - 21:04
nem büdösségrõl volt szó, az alkat kérdése, nem egy embert ismerek, aki elõl szaladok, ha leveszi a kesztyûjét:-D
pedig ugyanolyanja van,mint nekem, mégis.
esésénél persze...
na de ez vakvágány
kesztyû okosság, de egyelõre nekem csak télen jön be.
pedig ugyanolyanja van,mint nekem, mégis.
esésénél persze...
na de ez vakvágány
kesztyû okosság, de egyelõre nekem csak télen jön be.
Posted 2005. March 22. - 20:55
Nekem kesztyû nélkül elég hamar elzsibbad a kezem, esésnél pedig sokszor tenyérrel kell csillapítani. Egy jó bringás kesztyûbe nem is nagyon büdösödik bele a kezed (csak kicsit
). Én mindig hordom, ugyanúgy mint a szemüveget.
Posted 2005. March 22. - 20:40
edge az egyik legjobban szellõzõ modell...
de berohad, szellõzés ide vagy oda....)
de berohad, szellõzés ide vagy oda....)
Autist Team:)
Posted 2005. March 22. - 20:29
nem a szellõzését. hiába szellõzik az, ami rá van tapadva az ember bõrére. (pl szellõzõ gumiruha cécósoknak) max azt érik el, hogy vékony, átlátszó, de akkor meg én hányom el magam... föleg ha egy ilyen mögött kell tekernem....
na mind1.
nyáron kesztyû nélkül megyek: mert nem izzadok bele a kesztyûbe, tudom húzni a fékkart anélkül hogy csúszkálna a beizzadt kesztyûben a kezem, meg amúgyis, ha le kell vennem, pl köszönni vkinek(kézfogás) elég hülyén érzem magam hogy vizes kéz.....
na mind1.
én kérek elnézést.
ergó kesztyût én akkor hordok, ha fázik a kezem:-)
na mind1.
nyáron kesztyû nélkül megyek: mert nem izzadok bele a kesztyûbe, tudom húzni a fékkart anélkül hogy csúszkálna a beizzadt kesztyûben a kezem, meg amúgyis, ha le kell vennem, pl köszönni vkinek(kézfogás) elég hülyén érzem magam hogy vizes kéz.....
na mind1.
én kérek elnézést.
ergó kesztyût én akkor hordok, ha fázik a kezem:-)

Sign In
Create Account

Back to top