Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
496 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
már leírtam, szvsz nagyon jól szellõzik az edge...
de nyáron úgyis beleizzad a kezem
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem jó
bár még nem volt de pár havernak van és õk dicsérték...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
ez az answer jól szellõzõ darab? mer láttam nagyon fényeztétek, h 1be marad, csak ránézek és rögtön melegem lesz. tom, nyáron tökmind1 mi van rajtam, de akkorse a legnagyobb sütõt akarom megvenni
oOshredOo

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mert a kesztyû az nem free.És ciki.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Vajon miért van az hogy az e-bike az égvilágon mindent árul csak kesztyûket nem?Van poló,pulcsi,gatya tökömtudjami, de kesztyû az nincs.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem csak jóó van majd 3évig birta..
pedig volt vicces doboz átszállás pofára/tenyérre érkezés nem is egy és eléggé jól birta...
az ujabb az nem tom mert nálunk aztán nem lehetett kapni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
http://www.velotrade...nswer_kesztyuk/
yeah
Autist Team:)

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
No Fear DH/krosszmotoros kesztyûk terén van valakinek valami tapasztalata?
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

...Dzsony...

...Dzsony...

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Helló, mindenki!

Én nemrég vettem egy Fox Bomber kesztyüt 5000Ft ért. Eddig nem tudtam kipróbálni biciklizés közben de motorral mentem már több mint 100km-ert és erre tökéletes volt. Gondolom a biciklizést is hasonlan jól lehet majd müvelni benne. Az eddigi kesztyüjeim vagy bike-olni vagy motorozni nem voltak tökéletesek.Kiváncsi vagyok ez milyen lesz. Ha lessz tapasztalatom leirom ide.
-Mi lenne Caesar utolsó mondata ha a 21.században élne??
-Te is fiam BLUETOOTH!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nme csak a vigyázáson van a lényeg, a raceface-ben még nem estem tenyérre, mégis ótvarul néz ki. ennek nincs köze hozzá szvsz. és nem is biciklizem sokat!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nekem az answer egy éve bírja és semmi baja...
a legtutibb egy Fox Solo motoros kesztyû volt, amit kb. 3000 Ftnak megfelelõ dollárért vettem és 4 évig bírta! Lehet, hogy én tudok rájuk vigyázni?

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most, hogy idõsödik a raceface amit használok, egyre kevésbé tetszik. a gumi koptatóknak már nyoma sincsen, a tenyérrészen a "rubberized palm" anyag, ami elméletileg védelmet adna, nos az is kopik mint a szemét, talán ha egy fél évet, vagy ezt a szezont kibírja, boldog leszek.
ha lesz pénzem, tld kesztyût veszek, ha nem, akkor a fele annyiba kerülõ answer kesztyût. mást tapasztalatok alapján nme éri meg venni, a 661 eddigi szériái kritikán aluliak (bár jól néznek ki) a konán meg egy páron nincs homlok/orr törlõ rész, a gt-m egy évet birt, stbstb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Egy pár oldallal korábban írtam az Oakley kesztyûmrõl, tegnap leteszteltem milyen esés közben. Elkövettem azt a hibát hogy idegen géppel (méghozzá BMX-el) próbáltam repülni. Ahogy csúsztam az oldalamon az épített érkezõ alján a fém lemez ami lezárja a fa lemez végét egy kicsit fel volt hajolva, ami beakadt két ujjam kõzé + levágta rólam a nadrágom lába szárát. A karbon betét fogta fel a lemezt így "csak" néhágy milliméter mélyen vágott be az ujjam közé, a karbon betéten egy kissebb mélyedés. Ha az nincs akkor lehet hogy a kisújamat félig leszedte volna a lemez. Soha töbet nem ülök BMX-re!
1.fázis: alsógatyák begyüjtése
2.fázis: ?ö?ö?
3.fázis: a nyereség!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
A márkák pont azt használják ki, hogy sok ember -látom te is- vakon megbízik bennük.Nagyon meg kell nézni, mert sokan hiszik azt, hogy ami márkás/drága az eleve jó pedig...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
még sokkal többér is kell figyelni ilyen dolgokra ;)
még a leggondosabb cégnél is lehet 1-1 hibásabb példány
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
nem is a márka a fontos, (inkább a zár) hanem csak gondoltam ha vmi *márka* akkor az meg van csinálva!
meg hogy kényelmes legyen, mer ma is voltam kerekezni, és megdolgozta a kezemet a kormány.
és mit nézzek a tenyerén? el van-e varrva, meg ilyenek.... ilyenre ne kejjen már figyelni 6ezerért, mind1.
oOshredOo

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Azért van különbség. Az Answer Team 2 kesztyûmmel meg vagyok elégedve, de érezhetõen kevéssé szellõzik jól mint az elõzõ TLD SE. Azzal teljesen ki lehet bírni a nyarat, és furcsa módon ennek ellenére hidegben viszont melegebb volt.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
nekem sixsixone mtx-em van! Egy szezont használtam és estem is benne egyszer-kétszer, ennek köszönhetõen egy kicsit elengedett a varrás 2 cm hosszan, de azt elég egyszerû orvosolni!
Ha kesztyût veszel ne az árát nézd meg a feliratot, hanem az anyagot meg a kidolgozást! Semmiképp ne vegyél meg olyan kesztyût aminek a tenyérrésze nincs rendesen eldolgozva, mert az hamar szétjön ha Márkás hanem!Érdemes kifordítani, mert akkor látod milyen igényes a kidolgozás.
A 661 MtX egyébként ujjközéptõl vékonyabb anyagból van, így picit jobban szellõzik. De nyáron kesztyû nélkül is rohad a kezed.

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
661nél milyen az MTX kesztyû? vagy palomar, descend?
oOshredOo

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
köszönöm a recipét.
de nem akarok sok pízet beleinvesztálni, úgy 5-6 körül jó lenne kijönni. mi van így kb?
oOshredOo