Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?

- - - - -

• Please log in to reply
496 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Attól függ, hogy télen akarsz-e sokat tekerni. Mert ha igen, akkor jobb teszed, ha veszel egy télit és egy nyárit. Nyáron baromi meleg a hosszú, télen rohadt hideg a nyári.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

']Ahogy nézem te nem vagy c cs, úgyhogy ha valamely extrémebb témát küldöd, akkor nicns olyan, hogy nyári kesztyû. Vegyél zoggie-t 3környékén(olcsóbban nem igazán fogsz találni) oszt lesz egy jó kesztyûd télen nyáron.

próbáltad már a téli zoggit nyáron ? belerohad a kezed...
pedig én nyáron is hosszú ujju kesztyüt hordok, de a télit fel nem venném 10 foknál melegebb idõben...azonkivûl ha durvulni próbálsz benne, semmit nem véd, nem arra van kitalálva...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Ahogy nézem te nem vagy c cs, úgyhogy ha valamely extrémebb témát küldöd, akkor nicns olyan, hogy nyári kesztyû. Vegyél zoggie-t 3környékén(olcsóbban nem igazán fogsz találni) oszt lesz egy jó kesztyûd télen nyáron.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
árlistát tudtok linkelni?

3rongy alatt nincs? nekem csak 3 hónapra kéne, nyári az van csak nem hordom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nekem is olyan van. nyáron is hordom mert jól szellõzik (télen lehet h kicsit hideg lesz) és párszor mikor estem betonon tenyérre akkor totál megvédte a kezem és ki sem szakadt. Uh nem csak olcsó de minõségi is!

de akkor Te nem a télit hordod nyáron..?
az nem lenne kellemes ha -5 ben jól szellõzne...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

télen téli /bringás/ kesztyû az ideális megoldás.
Zoggie-k vanank egész baráti áron asszem.

Nekem is olyan van. nyáron is hordom mert jól szellõzik (télen lehet h kicsit hideg lesz) és párszor mikor estem betonon tenyérre akkor totál megvédte a kezem és ki sem szakadt. Uh nem csak olcsó de minõségi is!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Igen én is azt ajánlottam neki egy másik topikban. Nekem is olyanom lesz nemsokára elvégre váltani kell rövidujjasról:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

és az jó is..olyat nyüstölök én is...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mennyibe kerül a legolcsobb normális kesztyü amiben télen se fagy jéggé az ujjam?

vendég_SenkiaLfonz_*

vendég_SenkiaLfonz_*
  • vendég
oks akkor vmikor benevezek rá...kösz szépen srácok

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

hellóhelló...lassan itt az õsz úgyhogy kéne vennem egy hosszú ujjas kesztyût.kinéztem egy answert, 5 rongy http://www.velotrade...iles/45690r.jpg, annyi lenne a kérésem, hogy ha valakinek már volt dolga vele, és van valami nagyon rossz tapasztalata, azt írja le lécci...vagy ha esetleg tudtok egy jobb vételt...kösz szépen

lev

Nekem is van ilyen! Meglepõen tartós darab, és még a hidegebb idõben(+5fokig) sem gáz nekem, pedig vékonyka nagyon! Ajánlom!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

hellóhelló...lassan itt az õsz úgyhogy kéne vennem egy hosszú ujjas kesztyût.kinéztem egy answert, 5 rongy http://www.velotrade...iles/45690r.jpg, annyi lenne a kérésem, hogy ha valakinek már volt dolga vele, és van valami nagyon rossz tapasztalata, azt írja le lécci...vagy ha esetleg tudtok egy jobb vételt...kösz szépen

lev

Nékem van ilyen! Nem rossz, csak nem túl vaskos, így erõsen átsüvít rajta a szél. A tenyér párnázottsága a shimanomhoz képest gyenge.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nekem edge van közel 2 éve és mégcsak szét se foszlott a varrása
úgyhogy answert bátran

vendég_SenkiaLfonz_*

vendég_SenkiaLfonz_*
  • vendég

lev

csak egy kezdõ

csak egy kezdõ

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
csak az izületeid mennek szét....:-/

Hát ha fázik a kezem akkor szoktam kesztyût venni csak az nem bicós kesztyû hanem simma kesztyû (vagy ez a vékony varrott vagy jó meleg síkesztyû abban bicóztam még -20-ban is). Meg amúgy már bicózok nagyon régen, de most kezdem ezt az "ugri bugri átcsörtetek mindenen stílust" szóval van némi tapasztalatom, de azzé köcce az "aggodalmat" mindenkinek....+ ma láttam havernál ilyen mocis kesztyût ami úgy néz ki, mint ami nagyon szelõzik de azért véd is ( ilyen lyukacsos hálós a teteje) és csak 3000 pénz szóval lehet jobb lenne az ,mert elég masszívnak tûnik....

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Hosszabb markolat/beljebb tolt fék-és váltókar.

veloru

veloru

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Gondolom most röhög aki teheti, de nekem van egy engem igen "ézékenyen érintõ" probléma.

Van egy Scott brinyóm és a kormányt fogva állandóan hozzáér a váltóhoz és a fékkar rögzitéséhez a kezem. Ha a kormány szélét fogom, akkor meg a tenyerem lesz lyukas. Nincs egy ötlet ennek a kiküszöbölésére?

Köszi.
Bättre tårta i slasken än en vårta på tasken

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Griphez vagy más markolatváltóhoz mindenképpen kell kesztyû. Különben a boltbamenésnél hosszabb utak mindegyike fájni fog a hüvelyk és mutatóujjad között.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Megtudná nekem mondani valaki,hogy a Merida team milyen kesztyût visel?Arra a csontvázasra gondolok!Milyen márka?Elõre is köszi!

northwave