belsõ csúszka cipõn belül lenne?
ha a képen látható két furatos lemezre gondolsz az ott van belegyógyulva:) csak csavar a híjja:D
Jééé!!! Ott van! Látom! A csavart majd megoldom...
belsõ csúszka cipõn belül lenne?
ha a képen látható két furatos lemezre gondolsz az ott van belegyógyulva:) csak csavar a híjja:D
meg van hozzá az a belsõ csúszka izé a két lyukkal, meg a csavarok?
akkor,hát mivel puha talpú papucsra nem felszerelhetõ[/URL] SPD stoplit... elfekvõ!
Ötvenes feleséget elcserélnék két 25 évesre.
Ajánlatokat "ráfizetek" jeligére a hirdetõbe.
Csere nem érdekel?
Csak NDK turmixgépre, de abból is csak a levehetõ ajtós jöhet szóba.Csere nem érdekel?
Csere nem érdekel?Parabola antenna eladó vagy elcserélhetõ akármilyen hasznos holmira. Garancia , számla nincs.
Ugyanitt lyukas fémlavort és kimustrált mikrofont veszek.
holnapra megnézem.....és keresek egy pár SPD stoplit... ha, lenne valakinek elfekvõ!?
Vigyázz, az AM oldalon feltüntett árak általában -sajnos- nem fedik a valóságot, hanem valami régi állapotot tükröznek. Érdemes odatelefonálni az aktuális árakért!
Köszi! Az ebike-n nincsen, aztán a beszólás után rámentem az AM oldalára, és ott jóval olcsóbban találtam.
Azért az AM-et elõtte érdemes felhívni telefonon, mert az oldaluk frissessége (árilag valamint van/nincs tekintetben) néha hagy némi kívánnivalót.Köszi! Az ebike-n nincsen, aztán a beszólás után rámentem az AM oldalára, és ott jóval olcsóbban találtam.