Szemeteszsák zippzárral...a kissé morbid hullazsák azért hiányozni fog a felszereléseim közül, hacsak egyéb haszna nincsen akkor majd beszerzek egyet,

Ma én is tekertem. Hónapok óta nem tapostam a pedált, de úgy tûnik az Elephant bírja a 110 kg.-ot is...
Két alkatrészt is tesztelni szerettem volna, ezért kiugrottam az AM-be. Újra indul a 11-es Alfi bejáratása. A szezonkezdésig bele kell küldeni az ezrest, az olajcsere miatt. Ez már az új, mindenféle értelemben. Szépen mûködött már elsõre is (ez a régirõl nem volt elmondható). Visszafelé pörgetve a hajtókart érezhetõen kisebb az ellenállása (4 fokos dermedt olajban!) és szépen hosszan gurul ki. Ötrõl, hatra váltva itt is hosszabb a váltó útja (akár csak a nyolcasnál, négyrõl-ötre), de szépen határozottan, csendben korrektül vált. Jó kezdett, remélem így is folytatódik!
A másik az átdolgozott elsõ teló. Úgy tûnik, ez is be fog válni! Nincs felütés, az egész merevebb lett és a csillapítás is ász! (és lassan bonyolultabb a gép, mint egy Zaporozsec, de az biztos, hogy drágább... - lassan nehezebb is)
Most egy kis pihenõ, mert újabb színben gondolkodom. Fehérben. Már meg is ideologizáltam! A fehér elefánt olyan ritka, mint az én rekum! Tehát legyen az Elephant is fehér!