Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Írta 2009. június 08. - 16:01

...kezd aktuálissá válni a tervezés... A közeljövõben számítok a segítségedre, illetve érdekelne egy görgõ is! Sok balesetmentest!
Írta 2009. június 08. - 15:52

nekem tetszik. A kormány tényleg egy kicsit homebuilt, de majd finomodik.
Sok kellemes kilómétert kívánok!
Írta 2009. június 08. - 15:28

Írta 2009. június 08. - 15:26

ha megnézed a nagyobb képet, látod, hogy az nem görgõ, hanem a villa forgáspontjának a takarósipkája...és melyik az...???
...a görgõ ezen az oldalon milyen funkcióval bír...???
Írta 2009. június 08. - 12:49

a hétvégén "elkészült" (mert hogy sosem készül el az ilyesmi véglegesen, tisztelet a kivételeknek) szóval elkészült a világ hihetetlenül legszuperebb legszebb leggyorsabb és legkönnyebb fekvõbringája
na jó ez így mind nem igaz:), de van egy új vas az utakon, ma fog kigördülni ha nem esik nagyon az esõ. nekem mindenesetre most ez a legszuperebb legszebb .... gép
(további képek a kép mögötti linken)
...és melyik az...???

...a görgõ ezen az oldalon milyen funkcióval bír...???
Írta 2009. június 08. - 12:00

na jó ez így mind nem igaz:), de van egy új vas az utakon, ma fog kigördülni ha nem esik nagyon az esõ. nekem mindenesetre most ez a legszuperebb legszebb .... gép

(további képek a kép mögötti linken)
Írta 2009. június 08. - 11:48

Shimano SLX:) Most látom, hogy ez a vásárlás napján készült. Aztán teljes szettcsere lett:D
Nem tûröm a gagyit:D
Asszem feltöltögetem az igazi képeket.
....én már várom...

Írta 2009. június 08. - 11:40

Hol is kezdjem? Elõször is, kösz a gratulációt, bár nem érdemlem meg, mert sajnos fel kellett adnom. Nagyon vegyes a szám íze, nagyon jó és rossz megéléseim egyaránt voltak. Talán kezdem a jókkal. Örültem, hogy többen voltunk, mint tavaly, hogy egy jódarabon az élbollyal tudtam haladni, a gépem kifogástalanul mûködött. A Keszthely elõtti emelkedõn azonban begörcsöltek a lábaim, kezdtem lemaradni, Zánka környékén pedig Ádám is lehagyott, aki késõbb 5:42-es idõvel a rekusok közt elsõ is lett.(Visszavágót!).Füreden a virgácsaim aztán végleg felmondták a szolgálatot, és ennyi. Ami igazán rosszul esett, az az, hogy jópár kerékpáros minõsíthetetlen hangnemben adta tudtomra, hogy takarodjak ki a bolyból, különbözõ okokra hivatkozva. A verseny után többen egyetértettünk abban, hogy a valódi ok valamiféle féltékenység lehetett. Egyébként a többség barátságos volt, és én is nagyon óvatosan bolyoztam. Amúgy volt jópár bukás, de egyiket se reku okozta.
Ügyesek voltatok....

...más fórumokon (remek fotó van rólad), olvastam azt, hogy ez sima bringások között is elhangzott , úgyhogy szerintem ezzel nem kell foglalkozni...ez egy amatõr verseny volt és ha a szervezõk engedték elindulni a rekusokat, akkor a versenyben résztvevõ többi bringásnak ehhez alkalmazkodnia kell. Ha viszont ennyire menõ a beszólós csóka, induljon a tour de france-on és ott mutassa meg, gondolom ott a szervízkocsiban ülne egy sarokban...
Írta 2009. június 08. - 07:23

Egyszerû: Nagyon kicsi a szélárnyékunk, megbontjuk a bolyt. Ezért nem szeretnek bennünket a bolyban.takarodjak ki a bolyból,
Persze ez ostobaság, ha a szervezõ engedi a rekut indulni, akkor senki nem szólhat egy szót se. Jó hogy rá nem szólnak a másik outisra, hogy "Milyen vékony kereked van köcsög! ... Ne hasajjá vazze! ... Karbonbiciklire tegyél súlyt te majom! ..."
Ilyenek miatt nem megyek a Pelsora (se).
Írta 2009. június 07. - 22:07

Na errõl mesélhetnének a résztvevõk, akiknek ezúton is szeretnék gratulálni! Remélem balesetmentesen, épségben beért mindenki.
Az egy héttel korábbi "edzõkör" menetét Balatonfürednél volt szerencsém látni, mikor lepihentünk frissíteni (3 napos sátorozós túrát tartottunk arrafelé).
Hol is kezdjem? Elõször is, kösz a gratulációt, bár nem érdemlem meg, mert sajnos fel kellett adnom. Nagyon vegyes a szám íze, nagyon jó és rossz megéléseim egyaránt voltak. Talán kezdem a jókkal. Örültem, hogy többen voltunk, mint tavaly, hogy egy jódarabon az élbollyal tudtam haladni, a gépem kifogástalanul mûködött. A Keszthely elõtti emelkedõn azonban begörcsöltek a lábaim, kezdtem lemaradni, Zánka környékén pedig Ádám is lehagyott, aki késõbb 5:42-es idõvel a rekusok közt elsõ is lett.(Visszavágót!).Füreden a virgácsaim aztán végleg felmondták a szolgálatot, és ennyi. Ami igazán rosszul esett, az az, hogy jópár kerékpáros minõsíthetetlen hangnemben adta tudtomra, hogy takarodjak ki a bolyból, különbözõ okokra hivatkozva. A verseny után többen egyetértettünk abban, hogy a valódi ok valamiféle féltékenység lehetett. Egyébként a többség barátságos volt, és én is nagyon óvatosan bolyoztam. Amúgy volt jópár bukás, de egyiket se reku okozta.
Írta 2009. június 07. - 20:10

Na errõl mesélhetnének a résztvevõk, akiknek ezúton is szeretnék gratulálni! Remélem balesetmentesen, épségben beért mindenki.[...] Problémát okozott a fekvõ bringások láthatatlansága is a mezõnyben, ezért aztán õk kaptak hideget/meleget.
[...]
Az egy héttel korábbi "edzõkör" menetét Balatonfürednél volt szerencsém látni, mikor lepihentünk frissíteni (3 napos sátorozós túrát tartottunk arrafelé).
Írta 2009. június 07. - 18:52

??? bocs ,de milyen váltó ez a specin?
Shimano SLX:) Most látom, hogy ez a vásárlás napján készült. Aztán teljes szettcsere lett:D
Nem tûröm a gagyit:D
Asszem feltöltögetem az igazi képeket.
Írta 2009. június 07. - 12:35

Írta 2009. június 07. - 12:25

az enyém meg drlompi@gmail.comSzerintem emilben egyeztessünk! Az enyém a reku.papa(kukic)gmailpontcom
Írta 2009. június 07. - 12:10

Írta 2009. június 07. - 10:45

Írta 2009. június 07. - 08:50

Írta 2009. június 07. - 08:46

Nem lehetne neked 10ft-ért sem eladni mondjuk az LRS, Epic rugózási rendszert, a Terra Logic-ot, a SRAM dolgokat, a Hayes fékeket. .
??? bocs ,de milyen váltó ez a specin?

Írta 2009. június 07. - 08:14

jössz nekem egy tálca franciakrémessel!

Írta 2009. június 07. - 08:02

kiprobáltam nem ojan rossz még kel alakitani rajta de ezis jolesz a végére biztos:)
Hoppá! Én is egy hasonlóban gondolkodom éppen. Arra lennék kívácsi, hogy a fejcsõ és a fejcsapágyak mit szólnak ahhoz, hogy jó nagy sugárirányú erõk vannak rajtuk taposáskor.
Elugorhatnék egyszer Seregélyesre kipróbálni? (Míg szét nem vágod...