(...azért örülnék, ha egyszer még így fészkelõdve is letekernék egyben, 400 kilcsit...
)
Ha elszántad magad rá, szólj!
Elkísérlek.

(...azért örülnék, ha egyszer még így fészkelõdve is letekernék egyben, 400 kilcsit...
)
Alacsony pedálfordulatttal tapos mint az úthenger. Teljesen kezdõ bringás. Erõnléte van, tekintve hogy maratonfutó. Ezen az eredményen még javíthat a csajszi, ha valaki rászorítja.
Túl sokat fészkelõdik a gépen, mintha jobban ki lenne húzva a nyereg, mint amit a lábhossza engedné. Szerintem pár wattot elfüstölt ezzel, de a 388 kilcsi nem olyan rész végeredmény...
Nexus-8 és az agydinamó már megvan, márciusig lefestetem, valószínûleg neonzöldre!
Megfelelõen méretezett képek szépen beillesztve, tökéletes posztok! Ráadásul még a keró is nagyon frankó!Nexus-8 és az agydinamó már megvan, márciusig lefestetem, valószínûleg neonzöldre!
Az én ötletem az, hogy kellene egy Powertap agyas wattmérõ, a pedált pedig egy olcsó, wattmérõs konnektorból táplált fúrógéppel kéne hajtani. A fúrógép hatásfoka fix, így aztán gyorsan kibukna, mennyit eszik egy görgõ vagy láncvédõcsõ.
Bár egyenlõre még mérni nem tudjuk (de már folyamatban),
Pont ezt mondtam én is!Dehogynem zavarna! De pont erre válasz Reku Papa mondata:
Amúgy a másik nagy különbség a 5W-os láncvezetésveszteség és a nehéz gép között, h a nehéz gép csak (najó, nem csak, de leginkább) mászásnál érezhetõ, míg sík haladásnál nem. Az 5W viszont ott lesz fölfelé, lefelé, mindenfelé.Ha egy 10 kilós suhanóm lenne, nem zavarna ez a veszteség. Engem. De azt gondolnám, hogy aki megveszi a 10 kilós suhanót, még jobban zavarja ez az 5W, nem?
Épp azért sok az az 5W, mert ilyen dögnehéz a masina... Összeadódnak a nehézségek
Ha egy 10 kilós suhanóm lenne, nem zavarna ez a veszteség. Engem. De azt gondolnám, hogy aki megveszi a 10 kilós suhanót, még jobban zavarja ez az 5W, nem? thommey, Téged nem zavar(na)?
Azonban aki csak túrázgat, az tojik arra, hogy azonos teljesítményleadás mellett nem 8 óra, hanem 8 óra 10 perc alatt ér a következõ kempingbe.