Sziasztok!
Régóta álmodozok egy rekuról. Csak nézegetem õket, olvasgatok róluk a neten, és már most oda vagyok, noha még nem ültem meg soha egyet sem. Kinézni kinéztem már egyet magamnak, de butaság lenne így megvenni.
Konkrétan egy Nazca Pioneer-el szemezek. Építeni se tudásom, se erõm, se idõm, mindenki jobban jár, ha azt dolgozom amit tudok, és megveszem a rekum. Igaz, horror áron, de ez van...
Tudom, ez így meredek kérdés/kérés így egy netes fórumon, de nincs-e köztetek valaki, aki kölcsönadna nekem egy rekut egy hétvégére? Pusztán kipróbálásra, nem mennék vele se terepen, se túrára, csak az autóktól mentes utcákon próbálgatnánk, hogy mégis eszik-e vagy isszák...
Reku papával már tekertünk egyszer együtt pár száz km-t, de ha kell adok referenciát arról, hogy nem vagyok se tolvaj, se rosszarcú, se hálátlan. Sõt, mondjuk sörben hálálkodnék!
Budapest közelében el is mennék a bringáért és vissza is vinném.
+ akinek Nazca Pioneer-je van, megírhatná, mik a tapasztalatai. Meg akinek nincs, az is megírhatná, hogy szerinte jó gép-e?

Hosszú-hosszú túrákra kellene. Sok csomaggal, néha akár durva utakra is. Fontos, hogy hosszútávon kényelmes legyen (asszem ez minden rekura elmondható), jól pakolható és terhelhetõ, no meg nagyon megbízható. Pl. nagy dilemmám, hogy alsó vagy felsõkormányos legyen?!?
Elõre is köszönöm!
egy jövendõbeli rekus