Karácsonyra tartogatom.ilyen beírásokat mindig képekkel kellll illusztrálni
![]()

Karácsonyra tartogatom.ilyen beírásokat mindig képekkel kellll illusztrálni
![]()
Igen, felhegesztettük az apróbb bizbaszokat. Már csak egy alu varrat van hátra, ahol a volt nyeregcsõ megtörik, és lehet próbálni. Váltók, fékek, stb. már fel vannak szerelve.
Igen, felhegesztettük az apróbb bizbaszokat. Már csak egy alu varrat van hátra, ahol a volt nyeregcsõ megtörik, és lehet próbálni. Váltók, fékek, stb. már fel vannak szerelve.papa még a végén tulsujos lesz
![]()
Ezek még csak vastag üreges alu küllõk.Van R-SYS carbon is, de az 300. Nagyon tetszik a srácnak a gép, ennek örülünk mi is. Most valszeg Velokraft VK-HI project lesz:)
...hát jó...
...a kerekeknek van súlyos áruk én kevesebbel kalkuláltam és még pár dologban is...
....ez valami karbonküllõs kerék...???
...az a lényeg, hogy a vevõ legyen megelégedve azzal ami végülis összeállt...
pontosan 1092kg5 forintosból kirakva ~1000 kiló, ha jól számolom...
(http://nemzetibank.h...&ContentID=2845)
Meg aztán, mindenki olyan bringát vesz, amilyet akar. Ugye?Persze én sem feltétlenül ilyet építenék magamnak,de ez a vevõ ízlését tükrözi.
Nekem az 1,3 milla kéne! Az biztos jóval 10 kiló alatt van!
Ha tényleg ennyi lett volna a szett ára, akkor valóban max 800-ból kijött volna, hiszen a gép carbon boomal, és üléssel, meg néhány extrával 2600Eur.
Azonban a kerekek 180, a villa 80, az xt 200, a kormány 100, gumizás 20, rugóstag 50. Így már más ugye:) Persze én sem feltétlenül ilyet építenék magamnak,de ez a vevõ ízlését tükrözi.
A szettet rajta úgy 200-300 Eft-ra teszem (szerintem bõvebben számoltam), így marad 1 milla a vázra, rugóstagra, boom-ra, kormányra, felnire, gumira. 1 millából igencsak megnyílnak a lehetõségek. Ebbõl a pénzbõl nekem más lenne az elképzelésem és nem biztos, hogy csorbulna az igény, de ha most konkrétumot kérnél tõlem, hirtelen nehéz lenne...
A 10 kiló alatti - úgy érzem - azért meglenne ...
A gép jó,csak erõs az ára...
Ha azt nézed, hogy 18kg a széria, úgy már nem rossz. Egy olyan bringást kell kiszolgálnia, aki 90kg, és néha földutazik is. A hátsó teló is igény volt.
http://www.m5-ligfie...rbon_High_Racer ez nagyjából ennyi, és csak 7,8kg. Ellenben arra a kb 280g-os karbon villára, és a penge kerekekre nem bíznám a 90 kilót. A tereprõl nem is beszélve. Ez a Furai egy teljesen "kommersz" csövekbõl készült vázra épül. Saccra lehet olyan 3-4kg csak a váz rugóstaggal. Bármivel szereled sem lesz 10 alatt. A Carbon Highracer pedig nem lesz ilyen kényelmes, és tartós.
...szerintem ennyi pénzért a 11-es szám nem az igazi...:-/ én 10 kiló alá várnám már, ha ennyi pénzmag belekerült...
Ha jól emlékszem az M5-ös titán bringái (szerintem szépek) 10,5 kiló környékén voltak 7-8 kilóért, karbon masinái 1-1,1 milla környékén full dura-ace-el 8 kg körül alakul.