Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Nem egészen két év alatt, én is hozzá járultam a hazai rekus tábor bõvítéséhez. :)

EZ VITATHATATTLAN!
Már most szeretném tudni, milyen gépen ülsz majd a 2012-es évben aktuális avatárodon?
Illetve, szervezni kellene egy "Lompibike és rekus , meg kerékpáros" találkozót. Mondjuk Seregélyesen vagy annak közelében - Velencei Tó?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
szokásos huzott acél 5/4x1.5 csö :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

azé szerintem néz ugy ki igyis mint egykét több kiloba kerülö :)
kép amugysem adja visza a valoságot ;)

és ez a váz is klasszikus fûtési csõbõl készült ? nekem tetszik a bringa, ha ez jelent valamit
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

:) sok a rizsa,kész osztjó:)

Egyetértek, sõt azon sem csodálkoznék, ha stabilabb lenne mint a Chili... :) Gergõé is stabilabb lett a 700-as kerekekkel. Ez meg ugye 28"-as.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

Lompi más koncepció szerint gondolkodik. Õ Anisits Ferenc iránymutatását követi, aki szerint a fejlõdés iránya mindig az egyszerûsítés irányába haladjon.
Adott a tengelytáv, a villaszög, ülésmagasság stb. Az elsõ traktuson sok mozgás tér nincs, marad a hátulja. A váz hátsó nyúlványa a statikailag szükséges pontig emelkedik az ülés derékmagasságáig. Praktikusan a legegyszerûbb megoldás innen vinni a hátsóvillát a tengely irányába. Hogy ez milyen szög lesz az sok mindentõl függ... Én hajlandó vagyok a súly terhére is áldozni a harmónikus megjelenésért. Lompit más fából faragták! :)

Sok vitával járt és két vázat is szétvágott, mire elértük a nekem tetszõ vázformát. Tartok tõle, hogy másnak ezt nem tenné! :)

:) sok a rizsa,kész osztjó:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
A lényeg itt azthiszem az amint láthato az avatáromban csekéj 2 év alatt énis hozájárultam egy nagy lapátal a hazai rekus tábor népszerüsitésében. :)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Lehet hogy ez dizájn elem, de szerintem olyan hatást kelt mintha össze akarna rogyni.
Nem én tehetek róla hogy a Chilivel olyan magasra tettétek a mércét, hogy ahhoz mérem a többit :D

(Benji! Küldöm a sört, ahogyan azt megbeszéltük! :))

Lompi más koncepció szerint gondolkodik. Õ Anisits Ferenc iránymutatását követi, aki szerint a fejlõdés iránya mindig az egyszerûsítés irányába haladjon.
Adott a tengelytáv, a villaszög, ülésmagasság stb. Az elsõ traktuson sok mozgás tér nincs, marad a hátulja. A váz hátsó nyúlványa a statikailag szükséges pontig emelkedik az ülés derékmagasságáig. Praktikusan a legegyszerûbb megoldás innen vinni a hátsóvillát a tengely irányába. Hogy ez milyen szög lesz az sok mindentõl függ... Én hajlandó vagyok a súly terhére is áldozni a harmónikus megjelenésért. Lompit más fából faragták! :)

Sok vitával járt és két vázat is szétvágott, mire elértük a nekem tetszõ vázformát. Tartok tõle, hogy másnak ezt nem tenné! :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
szerintem mostanság bármikor oda tudjátok fagyasztani. :)
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

Sajnos nem tudtam kipróbálni!

...és akkor mikor fagyasszuk le a mosolyt az arcunkról :)?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
azé szerintem néz ugy ki igyis mint egykét több kiloba kerülö :)
kép amugysem adja visza a valoságot ;)
képek

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

nincs két egyforma amugymeg ez a dizájn része:) :i

Lehet hogy ez dizájn elem, de szerintem olyan hatást kelt mintha össze akarna rogyni.
Nem én tehetek róla hogy a Chilivel olyan magasra tettétek a mércét, hogy ahhoz mérem a többit :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Tiszta Chili lenne ha a váz ülés alatti része egyben lenne. Nem volt elég hosszú a csõ vagy a hajlításával lett volna gond?

nincs két egyforma amugymeg ez a dizájn része:) :i
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Tiszta Chili lenne ha a váz ülés alatti része egyben lenne. Nem volt elég hosszú a csõ vagy a hajlításával lett volna gond?

A villa sem párhuzamos a gerinccel. A lényeg a részletekben rejlik! :) Lompi hegeszteni tud, én meg a tervet hozom. Egy Chilihez ketten kellünk, egyedül nem megy! Sajnos nem tudtam kipróbálni, pedig nagyon érdekelne hogyan viselkedik a 28-as kerék? Egyébként jól össze van rakva!

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

itt a kép aztán sehol senki :) :) :) :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
jaaaaaaaaa nem ebédeltem :D
képek

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Gratula a géphez, nagyon jól fest!
Volt megint felesleges fél órád Lompi? :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
itt a kép aztán sehol senki :) :) :) :D
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
28-as kerékkel Lompibájk
[IMG][img]http://kephost.hu/image-1840_4CFBD191.jpg[/img][/IMG]

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Még egy ülésháló anyag: Ma a Bricoban láttam valami német szélfogó hálót. 3x1 méteres darab, 5000 ft körül. Erõs mint a bika, apró szövésû, szuper... csak zöld.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Ez vajon, hogy mûködik? Rendeltünk két darab ülésbetétet az AM-ben még szeptemberben és te már megkaptad. Kétszer hívtak és mindig azt mondták, hogy a jövõ héten meglesz. Mikor rendeltél?

Hogy áll a sörösdoboz fül mellény project?

Múlt héten rendeltem, aztán meg valamikor rákérdeztem, hogy pénteken mehetünk-e.

Sajnos a mellénnyel mostanában linkelek, de legalább az alapanyag gyûlik. Lehet, hogy lesz szalagfüggöny is :)
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"