Itt van egy szebb kivitelû, talán nincs benne hiba
Na ezeket kellene még általános iskolában, osztályfõnöki órán, vagy valamilyen órán belül megtaníttatni a gyerekeknek!
Íme az enyém, aki megmondja mibõl készültek a billentyûk az dicséretben részesül
privátban küld el mert nem
Holnap ülés készítés, apróbb beállítások, és kész van az elsõ, teljesen "szemétbõl" összerakott, 550Ft-os Rekumbensem
Ma volt a teszt vezetés, egész jól megy, kezes, igaz egy zsák szalma volt a seggem alatt![]()
![]()
A neve is megvan: Only From Trash = Csak szemétbõl
Biztosan ismered a viccet a fiatal kandúrról, amelyik elment az öreg kandúrral kufircolni...
Biztosan ismered a viccet a fiatal kandúrról, amelyik elment az öreg kandúrral kufircolni...Ezt csak azért szerkesztettem, hogy legyen egy sz@rabb, amin megtanulok, meg megszokom a dolgokat
Vannak kerékpárutak amiket nem használok akkor sem ha kötelezõ, mert olyan borzalmas.
Én lehet félreértek valamit, de szerintem nincs olyan szabály h kötelezõ kerékpárúton menni ahol van. Lehet választani h úttest vagy kerékpárút, egyedül a járda tilos, kivéve ha nincs kerékpárút.
Nem szabad megszokni! Az értelmetlen számonkérést meg kell változtatni.
Természetesnek tartom h nem ülök motorra sörözés után sisak nélkül. De mikor megkérdezte a járõr h a sebkötözõ csomagomnak mikor jár le a szavatossága, kissé markánsan kérdeztem vissza h az övé? Elengedett. Másba nem tudott belekötni. De ha most ránk szállnak...
Nem szabad megszokni! Az értelmetlen számonkérést meg kell változtatni.Így van ahogy mondod, meg kell szokni, ennyi...
Valóban. De a szabadságomban korlátoznak. Ezt egy '56-os októberi fickó nehezen viseli. Sõt, nem tûri!Ezek szerintem nem olyan eget rengetõ kiadások amik csõdbe döntenék a családi kasszát.
Én nem látom ilyen rossznak a helyzetet. Igazából nincs itt komoly gond. Kell lámpa, csengõ, prizma, küllõprizma a bringára és kész. Meg láthatósági ruházat este, lakotton kívül. A KRESZ betartása se olyan eget rengetõ elvárás szerintem.
Don't worry, be happy!
Szerintem van.Igazából nincs itt komoly gond.
... a háromkerekûvel ... a gyalogátkelõhelyen csak gyalogosan!
Én nem látom ilyen rossznak a helyzetet. Igazából nincs itt komoly gond. Kell lámpa, csengõ, prizma, küllõprizma a bringára és kész. Meg láthatósági ruházat este, lakotton kívül. A KRESZ betartása se olyan eget rengetõ elvárás szerintem.
Don't worry, be happy!