Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Találkozó Pesten 9.00-kor.
Kistarcsa meg amikor oda értünk.
Szállás sátorban, de Motyoo elmehet magánházhoz is, majd reggel csatlakozik.
Isu, Beni, Motyoo! Így elfogadható?

Köszönöm, tökéletes! Annyi módosítással, hogy akkor már én sem járok külön utakon, jó a sátor, csatlakozom hozzátok! Mindenki külön sátrat visz, vagy 2-esével, netán van egy nagy?

Közös tókerülésben azért nem gondolkodom, mert 200 körüli távot csomaggal is lenyomjuk az egyik nap. A másnapra meg maradna a tó másik fele meg a haza út!

Hogy jött ki a 200? Én úgy nézem, hogy ha Poroszlóig megyünk, akkor oda 160, visszafele a tó másik részének a megkerülésével pedig kb egy 20-assal több. Elnéztem valamit?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Szép jó napot mindenkinek !
A balaton kerüléshez ha lehet én is csatlakoznék Balatonmáriafürdõn.

Semmi akadálya! :) Vedd fel a kapcsolatot valamelyikünkkel priviben (Isu, Lompi, Python, Beni) és az adott napon tájékoztatni fogunk, hogy mikor érünk a találkozási pontra.

Jó infók, köszi!
De azt a hajnali mindenit neki, látom észrevétlenül próbálsz csalni még 1 órát :) A tegnapi terv még az volt, hogy 9-kor start Bp-rõl (pestieknek), Kistarcsán pedig becsatlakoztok....
A sátrat is megszavazza a demokrácia?... a kempingben 2 fõs sátorral 1200/fõre jön ki egy éjszaka, mindenki saját sátorral pedig 1600.-, magánszállásaon 2000-2500-ra. Nekem megéri ezt a pluszt, hogy ne kelljen cuccolni. Vadkempingezni kifejezetten nem szeretnék!

Törekedjünk kompromisszumra, ha már a Huzatbájkos ennyire komformista! Találkozó Pesten 9.00-kor.
Kistarcsa meg amikor oda értünk.
Szállás sátorban, de Motyoo elmehet magánházhoz is, majd reggel csatlakozik.
Isu, Beni, Motyoo! Így elfogadható?

...és igen Debrecen nincs messze... A számom ismeritek, ha szombaton este vagy vasárnap reggel találkozni szeretnétek velünk. Közös tókerülésben azért nem gondolkodom, mert 200 körüli távot csomaggal is lenyomjuk az egyik nap. A másnapra meg maradna a tó másik fele meg a haza út!

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Tibor (és esetleg Debrecen-környéki többiek), hogy jönnél? Ott aludni, vagy csak egy tókerülésre?

Azért is nem jelentkeztem eddig mert nagyon sok a bizonytalanság - a nem a valószínûbb, de dolgozom a megoldáson...

Ha elindulok, akkor bicajozok és egy éjszakát ott aludnék, mert sok nekem ez a táv.
Két lehetõséget tervezgettem
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Akkor most Kisköre, vagy Poroszló?

Alapvetõen mindegy. Én arra gondoltam, hogy Kiskörén és Poroszlón (esetleg még Tiszafüreden) érdeklõdnék szállás iránt, de nem foglalnék elõre. Elraknám a potenciális szállások telefonszámát, aztán ahol elfáradunk, ott telefon, foglalás, megállás. Persze ez rossz terv, mert úgysem fáradunk el ;) Ha választani kell, akkor Proszló és Tiszafüred azzal az elõnnyel bír, hogy akkor az össz-táv felénél állunk meg.

Tibor (és esetleg Debrecen-környéki többiek), hogy jönnél? Ott aludni, vagy csak egy tókerülésre? Bármelyik is, ha ott össznépi tali lesz, akkor talán jobb a tó egyik végében (mondjuk Kiskörén) keresni a szállást (legyen az kemping vagy ház), hogy utána együtt lehessen nekiindulni a tókerülõ karikának vasárnap. Természetesen hajnalban ;) Nos?

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Jó infók, köszi!
Ebben a kempingben ...

Akkor most Kisköre, vagy Poroszló?

Lehet, h az utolsó reggel fogom eldönteni, nekiindulok-e. Na jó, de akkor hova?

Legyetek szívesek a t.gomori@upcmail.hu címre elküldeni nekem néhány résztvevõ mobil számát, hogy könnyebb legyen titeket megtalálni, ha én is arrafele járok.

Egy másik szállás lehetõség

Debreceniek nem indultok el?
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Akkor röviden, tömören összefoglalva a Tisza-tavi túrával kapcsolatos dolgokat. 2011.augusztus.6.-án szombaton találkoznánk 9 órakor Kistarcsán az uszodánál

Jó infók, köszi!
De azt a hajnali mindenit neki, látom észrevétlenül próbálsz csalni még 1 órát :) A tegnapi terv még az volt, hogy 9-kor start Bp-rõl (pestieknek), Kistarcsán pedig becsatlakoztok....
A sátrat is megszavazza a demokrácia?... Ebben a kempingben 2 fõs sátorral 1200/fõre jön ki egy éjszaka, mindenki saját sátorral pedig 1600.-, magánszállásaon 2000-2500-ra. Nekem megéri ezt a pluszt, hogy ne kelljen cuccolni. Vadkempingezni kifejezetten nem szeretnék!

Mirr Murr

Mirr Murr

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Megint nem tudtam csalódni benned! :) A balatoni kérdésre az alább is láthatod a választ, de ez csak egy max háromnapos... Ja, a jövõ héten.

Szép jó napot mindenkinek !

A balaton kerüléshez ha lehet én is csatlakoznék Balatonmáriafürdõn.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

2011.augusztus.6.-án szombaton találkoznánk 9 órakor Kistarcsán az uszodánál Részemrõl a sátrazós

Részemrõl meg Ok! :)

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

lompi jól eltolta bicajom, azt hittem sosem érek haza (mert megállítottak pár faluba)
meg volt bejáratás is: a mestertõl hazáig 160km.
nagyon jól gurul, nem csalódtam a vékony gumiba, és a kis tömegû bringába.
egyszóval a mester újabb remekmûvet készített!!!!!!!!
ezzel lehet haladni!!!!!!!! barátnõm is lecserélheti bringáját ha lépést akar tartani velem!

Klassz lett a bringa. Jól gurul, kezes jószág. Gratulálok hozzá, sok balesetmentes kilométert kívánok.
Lompi mester kitett magáért.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Akkor röviden, tömören összefoglalva a Tisza-taviFeltöltött kép
túrával kapcsolatos dolgokat. 2011.augusztus.6.-án szombaton találkoznánk 9 órakor Kistarcsán az uszodánál (Ifjúság tér, park padokkal a Suzuki Benkõ mellett).Feltöltött képFeltöltött kép
Nem lehet eltéveszteni! Részemrõl a sátrazós
Feltöltött képmegoldásra szavazok, nem olyan sok az a plusz 3-4 kg. Sík úton észre sem lehet venni a többletet. A jó kedveteket se hagyjátok otthon. Jól fogjuk érezni egymást.
Kihagytam valamit?
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
lompi jól eltolta bicajom, azt hittem sosem érek haza (mert megállítottak pár faluba)
meg volt bejáratás is: a mestertõl hazáig 160km.
nagyon jól gurul, nem csalódtam a vékony gumiba, és a kis tömegû bringába.
egyszóval a mester újabb remekmûvet készített!!!!!!!!
ezzel lehet haladni!!!!!!!! barátnõm is lecserélheti bringáját ha lépést akar tartani velem!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
zsolti proba uton
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

De legalább tisztáztuk! A 9 -es indulás ideális, sõt a legjobb! :)

De legalább tisztáztuk! A 9-es indulás hajnali (hétvégén), de üsse kavics, mehet! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1118126']Inkább megiszom azt a pár sört, aztán nem érdekel a hiszti :).

Sörrõl jut eszembe: Jövõ héten Balatonra valaki?

Megint nem tudtam csalódni benned! :) A balatoni kérdésre az alább is láthatod a választ, de ez csak egy max háromnapos... Ja, a jövõ héten.

..és igen! Lesz Balaton kerülés is. Indulás a legrosszabb esetben is Seregélyesrõl, de Budapest sem kizárt!
Az utolsó info alapján négyen már vagyunk! Isu, Beni és Lompi a keménymag! Ja meg én...

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Már késõ! Megsértõdtem! Most már muszáj fizetned egy két-sok sört! Különben öri-hari!

Inkább megiszom azt a pár sört, aztán nem érdekel a hiszti :).

Sörrõl jut eszembe: Jövõ héten Balatonra valaki?
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Na de miért jó hajnalok hajnalán indulni ha egyszer ráérünk? De hát legyen, ha a nép ezt akarja :) Korai (kompromisszumos) indulásra akkor az én javaslatom Bp.-rõl 9-kor

Na errõl beszéltem Nyuszó-Muszó! :) Hajnalok hajnalán indulni 9-kor! Érted! Hajnali 9-kor! :) Jól emlékeztem, hogy az indulás idõpontját tekintve Motyoo a gyenge láncszem!
De legalább tisztáztuk! A 9 -es indulás ideális, sõt a legjobb! :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Beni útvonala, kora reggeli szombati indulással.

Akkor nem Ti csatlakoztok hozzám, hanem én hozzátok :) De nekem is jó ez a változat természetesen. Az sajátomat azért csináltam olyanra amilyenre, hogy minél nyugisabb utakat koptassunk, ez a változat viszont megy a 3-ason, 31-esen és a 32-esen is - sebaj, elengedjük a kamionokat és utána dumálunk ;) Bp-rõl akkor így 135km. Én azt javaslom, hogy ne cipeljük a sátrat, 2500/fõért lehet szunyni fedél alatt a helyi panziókban, talán olcsóbbat is találni ha rendesen körülnézünk.
Nekem a pénteki indulás nem játszik - ha még emlékeztek, a túrajavaslat lényege a 2 napos szombat-vasárnapi tekerés volt.
Na de miért jó hajnalok hajnalán indulni ha egyszer ráérünk? De hát legyen, ha a nép ezt akarja :) Korai (kompromisszumos) indulásra akkor az én javaslatom Bp.-rõl 9-kor, Kistarcsán összeverõdünk 9:45-kor, és usgyi tovább. Max 4,5 órát tekerünk, ha megállunk 1 órát kajálni meg még egy felet elszarakodunk út közben, akkor is a tónál vagyunk 16-kor.
Akkor 4en leszünk + OK egy szakaszra? Ha senki többet harmadszor, akkor áttérünk a privi egyeztetésre.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1118081']Nem beszóltam, csak megjegyeztem :), egyébként jópofa magyarosítása a boomnak, ezentúl én is így használnám!

Már késõ! Megsértõdtem! Most már muszáj fizetned egy két-sok sört! Különben öri-hari!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Boom a hajókon van! Ez azért bumm, mert a fekvõzés, egy nagy durranás! Nnnna!

Nem beszóltam, csak megjegyeztem :), egyébként jópofa magyarosítása a boomnak, ezentúl én is így használnám!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1118074']Rakd fel azt a szemcsit :)! Az ülésen lehet állítani kb. 15 centit, régebben a boom (vagy ahogy Python mondaná: bumm) is állítható volt, de azzal eléggé nyeklett az eleje, így Lompi fixre cserélte.

Boom a hajókon van! Ez azért bumm, mert a fekvõzés, egy nagy durranás! Nnnna!