Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Sziasztok! Errõl a géprõl mi a véleményetek?: http://apro.bikemag....lado-l7576.html
Nagyon tetszik, viszont soha nem volt még rekum, így nem tudom hogy mit kell megnézni egy ilyen gépen. Egyszer próbáltam ki haverét(házilag gányolta), az nagyon tetszett. Annyit tudok errõl a géprõl hogy egy német gyártású Zox 20-típsú reku házilag készített másolata. Olvastam hogy ez egy lowracer, nem tudom ez mennyire befolyásolja a hétköznapi használhatóságot, ill. a túrára való alkalmasságot. Viszont a sebesség miatt eléggé tetszik, ha minden jól megy jövõ héten ki is fogom próbálni.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Sziasztok !

1 1/8" coll szerintem 28.575mm

Üdv Ok

Pontosan 1.125 inch in mm - Google keresés

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok !

1 1/8" coll szerintem 28.575mm

Üdv Ok

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Be regelsz itt és névre szólóan kapsz értesítést az eseményekrõl és egyéb információkról.

Az 1 1/8-ad coll az milliméterben mennyi? Megmérném, ha lenne itthon ilyen méretû villám.
Esetleg nincsen valakinek elfekvõben akár törött vagy görbe villája amibõl kimenthetõ a villanyak? Menetes vagy A-head-es az már mindegy.

Tudsz venni csak villanyakat is, valamelyik telómárkához (talán RST) árulják külön a telószárakat és a nyakat, 2-3e pénz ha jól emlékszem.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Errõl hol lehet bõvebbet?

Be regelsz itt és névre szólóan kapsz értesítést az eseményekrõl és egyéb információkról.

Az 1 1/8-ad coll az milliméterben mennyi? Megmérném, ha lenne itthon ilyen méretû villám.
Esetleg nincsen valakinek elfekvõben akár törött vagy görbe villája amibõl kimenthetõ a villanyak? Menetes vagy A-head-es az már mindegy.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

...(Velencén leszek a hétvégén, fellõjük a szülinapi tortámat)...

sok boldog rekun töltött szülinapot
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

1, Szeptemberi Ambringa-túra
Szeptember 10-én délután szeretettel látunk egy kellemes Ambringa-túrára. Most is a bolt zárását követõen 14:30-kor indulunk, és este 7-8 óra körül érkezünk vissza. Mivel most már korábban sötétedik, így lámpa feltétlenül szükséges!
Ha esetleg nincs még rekud, vagy csak ki szeretnél próbálni hosszabb távon egy másikat, bérelhetsz tõlünk fekvõbringát. A foglalást azonban célszerû minél hamarabb megtenni, nehogy valaki más csapjon le a kiszemelt demo modellre! Bérlési igényedet jelezheted a 26/343-353-as telefonszámon, vagy erre a linkre kattintva. 
Szeretettel várunk!

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

szombat délután az AM túrára.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Kipróbáltam a recugbenst felsõ kormánnyal. Mókussal
Feltöltött kép
és nyújtózkodóssal is. Miért is nem így használtam eddig?!! ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Tegnap beszéltem Benivel, Õ egy meghívásnak tesz elegett. Valami vízi csapat... A lényeg, hogy étellel, itallal, szállással várják. Ez ugye nem az a klasszikus kerékpár túra. A magam részérõl még nem döntöttem, de ha nem Szélvészékhez szállok be, akkor legugrom szombat délután az AM túrára.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Úgy tûnik akkor ezen a hétvégén nem tudunk összefutni...
:(

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Mi a konkrét elképzelés? Régen nem mozdultam már ki a lakásból (lábadoztam), rám férne egy laza kanyar.

Na ez már nekem is jobban feküdne, mint a Hõsök tere. (Velencén leszek a hétvégén, fellõjük a szülinapi tortámat)
Van a 7-es út mellett egy csomó bevásárló - parkoló, vagy a pákozdi emlékmûnél. Bringa próbáláshoz.

Jobbulást!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Szombaton egy Velencei tóra menetelbe benne lennék, igaz haza csak vasárnap jönnék.

Mi a konkrét elképzelés? Régen nem mozdultam már ki a lakásból (lábadoztam), rám férne egy laza kanyar.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

És hogy mit kaptam tegnap háztûznézés közben :)
A csajom szülei konkrétan leb@sztak, hogy még nem voltam az Ebihalban...kicsi a világ! :)

Bizony, az egy világhírû hely!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Szombatra akkor formálódik valami?

Engem fõként a rácsos ülés érdekelne, Házisit betéttel.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
És hogy mit kaptam tegnap háztûznézés közben :)
A csajom szülei konkrétan leb@sztak, hogy még nem voltam az Ebihalban...kicsi a világ! :)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Sziasztok, látom mindenki hazaért épségben. Egy rövidke ízelítõ Montenegróból:

http://www.youtube.com/watch?v=mAMP9oBGffs&feature=channel_video_title

Bátyám rebesgette, hogy olyan mint Svájc...tényleg gyönyörû helyeken jártatok!

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Szinteket tudtok-e mondani? Komolyabb emelkedõ volt-e?

Nagy hegyek nem voltak, bár 4km szint így is összejött a 300km-es dimbes-dombosabb szakaszon : térkép

Sziasztok, látom mindenki hazaért épségben. Egy rövidke ízelítõ Montenegróból:

Nem lehetett rossz hely. Még így filmen is bámulatos.

Legyen a találkozópont inkább a Hõsök Tere! Régen gyûltünk már össze testületileg. Dybiii-nek igértem egy bike2usb-t, (talán) Nagy Ember nekem tartozik az ülés szivacs árával. Több friss generációs és régebbi gép is kipróbálható vagy összehasonlítható lenne. Lecsaljuk Lompit és összeköthetnénk valami laza Visegráddal vagy a hétvégi AM-túrával (szeptember 10. szombat) is...

Szombaton egy Velencei tóra menetelbe benne lennék, igaz haza csak vasárnap jönnék.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Pupu és Murla javaslatára alacsonyabbra került. Tényleg jobb így. Most éppen lehet menni vele. (remélem ma sem rontom el)
:o

A guruláson sikerült javítani? És a hátsó kerék dülöngélésén? Még mindig ácsingózom egy középtávú (pár 10km-es) próbaútra... Persze elõbb össze kellene hozni a rövidet, tudom!

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Ez pontosan mit is jelent?

Pupu és Murla javaslatára alacsonyabbra került. Tényleg jobb így. Most éppen lehet menni vele. (remélem ma sem rontom el)
:o