Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Lompi,

ölni tudnék egy ilyen LompiBike ülésért, meg kormányért, mint amilyen NE bringáján is van. Opcionálisan persze fizetni is.

Tedd még hozzá a vázat, meg az elsõ villát is. A többit már nehéz lesz elrontanod. :)

Python, szombaton egy gödi csárda? Nekem kora délután Dunakeszin van dolgom, ott leválnék.
Olyan 9-10-tõl 3-fél 4-ig érnék rá.

Nem látom akadályát, a részleteket majd tisztázzuk telefonon!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

;1129775']Ha mi senkik vagyunk...

minden leszünk!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Ha mi senkik vagyunk...
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Python, szombaton egy gödi csárda? Nekem kora délután Dunakeszin van dolgom, ott leválnék.

Ki északra ki délre? Vagy akkor délre senki?

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Üdv!
...
Igaz azt még nem néztem meg, van-e 20"-os felni 36 lyukkal. Bár az meg plusz kiadás..... :(

A kétkerekûmön 20" 36L Sun Rhyno Lite XL felnik vannak esztergált oldalfallal, 5 eFt volt darabja nyár elején.

Most már belefuthatsz készletkisöprõ leárazásokba, és féléves készlethiányba is.

Egy keresés eredménye pl.: Kerék | Felni | 20 coll | Kerékpár Webshop

Gyakori a látványos leárazás - de már nincs esete a kereskedelemben. A régi zsidó viccet idézi a helyzet: "Kérem, ha nem kapható, akkor nálunk is olcsóbb."
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

hali. van.
kb 2-2500 huf.
évek óta ezzel építek. airline one néven fut, duplafalú aero profil.

Nekem 2 éve 4500 Ft-ért adtak ilyet - ráadásul Debrecenig kellett mennem érte - tél végén.

Jellemzõen õsztõl nyár elejéig alig kapni valamit a boltokban, mert nem tartanak rendesen készletet a nagykerek sem.

Sokat segítene, ha megadnád a beszerzési forrást, hol lehet ennyiért kapni?
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Lendkerekes Csatamalac

Lendkerekes Csatamalac

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Lompi,

ölni tudnék egy ilyen LompiBike ülésért, meg kormányért, mint amilyen NE bringáján is van. Opcionálisan persze fizetni is.
Nulla az IQ-m és nem félek használni!

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Mifelénk bõven van emelkedõ az elég ramaty aszfalton, lefelé meg poros az út.
Az igazi válasz pedig, hogy ez volt itthon szabadon.
NE

Ezt ne cikizésbõl mondtam, nekem nagyobb fogaskerekek hajtanak 28-as kereket. Sík úton lehetne több foga a nagyobbik lánckeréknek. De majd úgy is kitapasztalod. Minden esetre, kívánok sok boldog, balesetmentes kilométert.

Apukádat az Isten éltesse sokáig, illetve jó babázást. (Használd ki, mert irtó gyorsan felnõnek.)

üdv dybi

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Sajnálom. Apámnak lesz a születésnapja..., meg a három srácommal kell babáznom.
Majd vasárnap lábon haza jön a Pilisbe.
NE

Egybõl hosszú út, gyári beállításokkal , szokatlan bringával? Kemény lesz! Azért ha indulsz hazafelé, még Lompinál aggasd föl rá a kresz cuccokat, mert nagyon odalõtt a közeg a tarifáknak. Könnyen megduplázhatod a bringa árát ! Jó utat !
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Ez jó lett megint. Bár a hajtómû fogaskerekeinek a méretét még mindig keveslem. ;)

Mifelénk bõven van emelkedõ az elég ramaty aszfalton, lefelé meg poros az út.
Az igazi válasz pedig, hogy ez volt itthon szabadon.
NE

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

nem gond, már elvetették!

Sajnálom. Apámnak lesz a születésnapja..., meg a három srácommal kell babáznom.
Majd vasárnap lábon haza jön a Pilisbe.
NE

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

... van-e 20"-os felni 36 lyukkal. Bár az meg plusz kiadás..... :(

hali.
van.
kb 2-2500 huf.
évek óta ezzel építek. airline one néven fut, duplafalú aero profil.
pl:
https://picasaweb.go...427566743411778

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Hmmm. Világszenzációnak nem mondanám. Ez a Viking utánépítése. Motyoo is írt róla, ahol a láncvezetést "egyszerûségét" egy háromárbócos hajó kötélzetéhez hasonlította. Az eredeti Viking hajtásláncát valóban kellett módosítani, mert csak az elsõ embernek volt racsnija, a hátsó fordulatszáma az elsõ ember racsnijának a kimeneti fordulatszámával ment. A 48kg saját tömeg elég brutálisan hangzik. Remélem a mi járgányunk a fejlesztés során is alatta marad 15kg-mal. (most ott van):D
Kíváncsi lennék, hogy éles kanyarban mennyire deformálódik a váz. A Tények videón nincs ilyen felvétel. Az eredeti Viking ebben nem valami biztató:
http://youtu.be/URO_HweHwos

A független hajtás viszont nagyon kényelmes.

A mienkrõl itt vannak az egy évvel ez elõtti képek a kezdeti állapotról, a Vikinggel hasonlítgatva.

Elfelejtettem idézõjelbe tenni a világszenzáció szót. A TV2 kiáltotta ki annak a riportjában.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

NE majdnem kész gépe
Feltöltött kép

Ez jó lett megint. Bár a hajtómû fogaskerekeinek a méretét még mindig keveslem. ;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
NE majdnem kész gépe
Feltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
[quote name='motyoo']40 km-be pl. ennyi fér bele.

Yól hangzik. Én is ott leszek, bár az elsõ utam Csepelre vezetett, és rögtön meg is tanultam trike-ot tólni:-(

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Esetleg a már tervezett Hõsök terén a tali? Utána meg bármerre? Ha ez tetszik, akkor felcsábítom Lompit is, Nagyember új gépével együtt. )

Nagyon jól hangzik... Habár nekem a szombat egy kicsit sûrûnek ígérkezik.
NE

;1129585'] Lágymányosi. Onnan még délnek, vissza, meg haza, aztán máris eltelt nettó 3 óra, és egyéb tennivalók is vannak.

nem gond, már elvetették!

? Én úgy érzem épp, hogy körvonalazódik egy szombati karika.

- Nem lesz találkozó a Hõsök terén.
- Nem lesz teszt a Hõsök terén.
- Nem hozom fel NE bicaját, a nem megrendezendõ találkozóra.
- Ez az opció elvetésre került.

Szerintem...

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Üdv!

Mennyire elvetemült dolog 20"-os 48 lyukú felnit fûzni 36 lyukú agyra? Minden 4. küllõ kimaradna. 48 lyukkal ugyanis semmilyen tárcsafékes hátsóagyat nem leltem. Igaz azt még nem néztem meg, van-e 20"-os felni 36 lyukkal. Bár az meg plusz kiadás..... :(

Van 20" felni 36lyukkal.de szerintem a te otleted sem baromsag foleg ha van otthon ilyen felni.a szabadon maratt kullofuratok betudhatoak konnyitesnek

Lendkerekes Csatamalac

Lendkerekes Csatamalac

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Üdv!

Mennyire elvetemült dolog 20"-os 48 lyukú felnit fûzni 36 lyukú agyra? Minden 4. küllõ kimaradna. 48 lyukkal ugyanis semmilyen tárcsafékes hátsóagyat nem leltem. Igaz azt még nem néztem meg, van-e 20"-os felni 36 lyukkal. Bár az meg plusz kiadás..... :(
Nulla az IQ-m és nem félek használni!