Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Sziasztok!
Belém is belém szaladt egy 170-es tegnap.
Meglátogattam Lompit, s élveztem az õsz színeit, a még itt-ott meleg napot.
Sajátos érzés volt a 7-es út temetõlátogató forgalma, de túléltem.
Fontos tapasztalat, hogy ne felejts idõben visszaváltani. A térd sokat kibír, de nem mindent.
Még délelõtt történt, hogy egy trike jött szembe Gárdonyban.
Ki járt arra?
NE

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Na most ez hogyan vagyon? Fixi lett? :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Pihenésképpen Pap-réten gyakorolgattam az Y fordulót

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Csorog a nyálam, hogy amióta megkalapáltad, semmi hangja nincs a láncnak. Csak suhanok, és nem hallani semmit.

Milyen géppel mentél?

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Mindig 1 nappal késöbb teszi fel:-)

Te meg küld 1 emilt a sinbiciklis kukac freemailre, mert képeket akarok küldeni. Csorog a nyálam, hogy amióta megkalapáltad, semmi hangja nincs a láncnak. Csak suhanok, és nem hallani semmit.

Mi ez a lánckalapálásos hóka-móka ? Attól hogy nem dumálok még fülelek ! Tartsatok csak egy oktatást róla !
;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Valószínûleg az utolsó kirándulós túrán vagyunk túl. Balaton felvidék. Szép õszi színek, csodás dimbes-dombos táj. Belecsúsztunk kissé az estébe, 20,30-ra végeztünk. A forgalom kicsi, a fényerõ pedig megfelelõ volt. Százhuszonvalamennyi lett a föl-le túra vége.Feltöltött kép

Mi csak egy 70km-t nyomtunk, de azt legalább Pap-rétre
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Hebrák

Hebrák

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
[quote name='benjami']Merre tartózkodik az (lengõ)orrod? Nem láttuk (vagy csak nem ismertük fel?) :D

Ha minden igaz árokszálláson. Ha tudtam volna, hogy erre tekeregtek megpróbáltam volna ütközni veletek, meg ha tudtam volna a lottó számokat stb...
Érdekes ezek az útfelújítások a megye táblánál árokszállás meg visznek közt megálltak mintha államhatár lenne.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

python eredeti képméret?

Mindig 1 nappal késöbb teszi fel:-)

Te meg küld 1 emilt a sinbiciklis kukac freemailre, mert képeket akarok küldeni. Csorog a nyálam, hogy amióta megkalapáltad, semmi hangja nincs a láncnak. Csak suhanok, és nem hallani semmit.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
python eredeti képméret?
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Valószínûleg az utolsó kirándulós túrán vagyunk túl. Balaton felvidék. Szép õszi színek, csodás dimbes-dombos táj. Belecsúsztunk kissé az estébe, 20,30-ra végeztünk. A forgalom kicsi, a fényerõ pedig megfelelõ volt. Százhuszonvalamennyi lett a föl-le túra vége.Feltöltött kép

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Szép túra lehetett , itt huztatok el az "orrom elõtt". Mit szóltok a jászsági bicigli utakhoz? A jászberényiek java része vadi új tele hibákkal de az árokszállási se jobb.

Merre tartózkodik az (lengõ)orrod? Nem láttuk (vagy csak nem ismertük fel?) :D
Jászberényben nem jártunk. Nagyfüged, Tarnaméra, Tarnaörs, Visznek, Jászárokszállás, Jászágó, Pusztamonostor, Jászfényszaru, Zsámbok, Dány, Isaszeg, Nagytarcsa volt hazafelé az irány. Az árokszállási biciGliutat kihagytuk, ott az úton mentünk. Jászfényszarun rámentünk, de ott egész normális a minõsége. Visznek környékén ellenben az út volt kritikán aluli, bár még mindig jobb mint a szeptemberi túrán Gyöngyöspata-Szücsi-Rózsaszentmárton környékén.

Hebrák

Hebrák

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Megvolt a szombati gödör látogatás két fõ részvételével. Visszafelé a Jászságon keresztül jöttünk, így nekem a vége 203 kilométer lett. Beninek valamennyivel kevesebb.[/QUOTE]

Szép túra lehetett , itt huztatok el az "orrom elõtt". Mit szóltok a jászsági bicigli utakhoz? A jászberényiek java része vadi új tele hibákkal de az árokszállási se jobb.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Pilisborosjenõrõl egészen Gödig jutottam. 62,7 km volt.

Nem válaszoltál idõben, ezért magamtól kellett kitalálnom, hogy merre menjek :P Így csak 36.0 tekertem. Holnap folytatom.

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Merre jártál?

Pilisborosjenõrõl egészen Gödig jutottam. 62,7 km volt.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

gratula szépkis turavolt
énmeg melozhatam megen

Köszi, majd bepótolod, faja idõnk volt a túrához leszámítva a reggelt mikor az újaim majd lefagytak míg ki nem sütött a nap. Részemrõl ezzel be is fejeztem az idei hosszú túrázást.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
gratula szépkis turavolt
énmeg melozhatam megen
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Megvolt a szombati gödör látogatás két fõ részvételével. Visszafelé a Jászságon keresztül jöttünk, így nekem a vége 203 kilométer lett. Beninek valamennyivel kevesebb.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Bölcs vagy "peter1001"...
Ha már itt tartunk.
Ma kaptam magamtól (no meg a családomtól) néhány órát bringázásra. Ez volt az elsõ túrám.
Itt szeretném nektek megköszönni azt a sok ötletet, biztatást és támogatást, amit képesek vagyok egymásnak, így nekem is adni, hogy ezen az izgalmas úton megtehessük az elsõ lépéseket, s aztán - néhány száz km után - biztosan szaladhassunk.
Lompi! Csúcs vagy. Köszi.

Merre jártál?

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Hogyan "áll" ez a menet?

Ha látjuk, hogy mikor a mi, akkor én is nevezek.
A hétfõ és a kedd nekem is jó lehet.
Amúgy is van mit beszélnem a Mesterrel.

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Bölcs vagy "peter1001"...
Ha már itt tartunk.
Ma kaptam magamtól (no meg a családomtól) néhány órát bringázásra. Ez volt az elsõ túrám.
Itt szeretném nektek megköszönni azt a sok ötletet, biztatást és támogatást, amit képesek vagyok egymásnak, így nekem is adni, hogy ezen az izgalmas úton megtehessük az elsõ lépéseket, s aztán - néhány száz km után - biztosan szaladhassunk.
Lompi! Csúcs vagy. Köszi.